Polský pedofil v Česku, lze proti tomu vznést protest?

1622
17.2.14 07:58

polský pedofil v Česku?

Ahoj, zrovna jsem se dočetla, že z Polska vylifrovali pedofila, protože ho chtěli poláci lynčovat, k nám nebo na Slovensko: http://www.novinky.cz/…ovensko.html Dá se proti tomu nějak protestovat? Dopis na ministerstvo spravedlnosti nebo něco takového? Má někdo zkušenosti se státní správou? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
17.2.14 08:00

@mayerka nedá, neuděláš vůbec nic.. oni ho budou krýt.. Bylo to předem dohodnuté. A je to zcela běžná praxe, on není jediný, kdo se tu může schovávat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5724
17.2.14 08:02

Když jsem o tom propuštění před pár dny četla, říkala jsem si, ještě že to není u nás. A dnes se dočtu ve zprávách toto. :pocitac: :cert:
Jak se dá boovat vážně nevím. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.2.14 08:02

Kam jinam než do čech :roll:. Všichni tyhle šmejdi k nám vždycky mohli a budou moc :roll:. Vůbec se mi to nelíbí a ještě po tom co pronesl :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7139
17.2.14 08:03

Podle mě se nedá dělat nic, u nás jeden čas bydlel Spartakiádní vrah, pocit je to blbý no

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2895
17.2.14 08:06

Však co, dame mu penize, nejakou tu strechu nad hlavou a u nas je deti dost. Hlavne at je spokojeny. :roll: :cert: :cert:

No budu doufat, ze u nás nebude. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.2.14 08:06

@mayerka
Nová identita, prachy na živobytí, hlavně ho poslat jinam, aby byli Poláci v klidu. Mně to dneska dokonale zkazilo ráno. :pocitac: Dokud ten zmetek zase něco neudělá, a že tím vyhrožoval, nedá se udělat nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622
17.2.14 08:07

Bože… no, jsem na mrtvici. V rodině mé kamarádky přišli kdysi o chlapečka, taky kvůli nějakýmu sr. á. čovi, a jsem na tohle dost citlivá, no to je peklo.. snad ho někdo pozná a…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.2.14 08:10
@mayerka píše:
Bože… no, jsem na mrtvici. V rodině mé kamarádky přišli kdysi o chlapečka, taky kvůli nějakýmu sr. á. čovi, a jsem na tohle dost citlivá, no to je peklo.. snad ho někdo pozná a…

jenže tohle divadlo kolem je jen proto, že se o tom ví.. Víš, kolik xindlů je tu ofiko ukrytých - tedy nejen u nás, ale i v okolních státech? Tohle je naprosto běžná praxe - lidi prostě nenapadne hledat polskýho úchyla v čechách nebo někde… A nikdo ho nepozná, věř tomu, že o to se úřady postaraly.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 08:11

Ja nechapu, ze takovy lidi vubec propoustej na svobodu :roll: Ufiknout, zavrit a nazdar :evil: :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.2.14 08:13

@Hanka79 pravda :palec: a ještě kort po tom co pronesl :roll:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
40270
17.2.14 08:14

Ve chvíli, kdy je někdo sadistický pedofil, nemá žádná práva, nic. Rovnou zabít, k čemu je vězení? To z něj jako udělá vzornýho pěstouna, nebo co? Nebo si ho můžou nastěhovat domů humanisti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3361
17.2.14 08:14

Je to des :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18259
17.2.14 08:16
@Alises píše:
@Hanka79 pravda :palec: a ještě kort po tom co pronesl :roll:.

Jeste bych ho zavrela do normalni veznice, oni by mu to tam dali ostatni vezni pekne sezrat, oni nemaj radi ty co ublizuji detem…by ho tam treba taky odrovnali jako toho tady u nas, ten nevim presne jmeno Kahanek nebo tak neco… :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
17.2.14 08:19

@Hanka79 Kéž by ho někdo odrovnal a brutálním způsobem. Přece tohle není normální. On slíbil své pokračování a oni ho ještě pustí. Tohle je katastrofa. To aby se člověk bál pustit dítě i do školy.

Opravdu příšerné. Ještě včera jsem na to koukala ve střepinách a říkala si ať si toho zmetka nechají hezky v Polsku když už ho pustili :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová