Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Colombina Prosimtě hlavně se uklidni a přečti si k čemu jsem to psala
.
Čti než reaguješ
![]()
Takový člověk neměl být vůbec puštěn, je to děs že si to nepohlídali a museli ho pustit, to je hrůza ta dnešní doba…chudáci naše děti…a proto bych obnovila trest smrti a bylo by… ![]()
Je jedno jestli to pisou na Novinkach, Blesku nebo to vecer reknou na Nove, proste PUSTILI VEN PEDOFILA, a ktery ke vsemu jeste rekl, ze to zopakuje
je to hnus, jen kdyby se neco stalo diteti toho kdo ho pustil ven, ze?…by to s nim nakonec vypadalo uplne jinak… ![]()
Já teda nevěřím, že by ho nechali bez kontroly, aby jen telefonoval. Dovedete si představit, co by se pak spustilo, kdyby nedejbože opravdu něco udělal? Myslím právě lidi a veřejné mínění? Asi jsem naivní, ale nevěřím, že ho nechají jen tak žít, bez toho aby ho hlídali..
Tohle je totální davová hysterie. Trochu klidu a rozumného uvažování. On je jeden a vy z něj vyšilujete. Takových úchylů běhá po republice nespočet. Jen se o tom nemluví, takže lidi nevyšilují, což ale neznamená, že riziko je nějak menší. A nikdo každý den nevyšiluje.
@terinka4444
Ty asi nechápeš, že nejde jen o tohohle konkrétního, ale o to, že je to vůbec možné?
Uchylu mozna, ale tenhle jeden zabil 4 deti a hodla v tom pokracovat, jeste to rekne a stejne ho nechaj jit a jeste mu daj byt, penize apod. a to nemluvim o tom, ze tech 25let v base se mel taky urcite jako prase v zite, vzdyt co tem veznum v tom vezeni chybi? nic…akorat jemu asi chybely deti
![]()
@Camael píše:
@terinka4444
Ty asi nechápeš, že nejde jen o tohohle konkrétního, ale o to, že je to vůbec možné?
Přesně tak.
@Sibyla0
Co by se jako spustilo? Nic, jako vždycky, nebyl by první, kdo něco takového po propuštění udělal znova. Šel by zase k soudu, zase by si poseděl, pohoda. Jen ti, jejichž dítěte by se to týkalo, by asi zešedivěli vzteky a bezmocí.
@terinka4444 takových úchylů je dost, ano. Jak jsem psala výše, mám kamarádku, kde v rodině o chlapečka přišli, takže u mě to není davová hysterie, ale dost reálný problém. Prostě se bojím a na jejich Honzíka myslím dost často.
Pokud bych vůbec něco takového mohla přežít, dýchala bych už jen pro vendetu. Nenávist je strašně silný pohon, věřím, že pro ty ubohé rodiče, je pomsta jídlem a pitím, a že ta zrůda dojde spravedlivého trestu.Budu se za to modlit ![]()
@Camael píše:
@terinka4444
jsme členy EU - tzn. volný pohyb osob (bohužel i takovýhle haj. zlů). Takže i kdyby mu neumožnili krycí pobyt u nás, tak sem může v klidu zajet, na hranicích by ho nekontrolovali.
A myslíte, že když se bojí, že ho chtějí poláci zabít, že by tak okatě jeli na hranice, aby ukázali kam ho vezou?
@Camael píše:
@terinka4444
ježiš marjá a co mám pochopit? Jejich legislativa neumožňuje jiné řešení, tak si ho měl vzít někdo domů do sklepa natajňačku do želez? Dostal trest smrti, mezitím se změnila legislativa a zákony, takže to museli přehodnotit. Jak je to možné? Jak ti na to mám asi sakra odpovědět? Já to chápu moc dobře, a tahle emiminovká panika, ta je jako dobrá k něčemu jinému, než že se ještě víc vyhysterčíme?
Takový člověk nemá právo na život! Měl by ho někdo oddělat, nebo ho nechat ve vězení, takový jako je on tam přímo milujou…
Tady ani tak nejde o to, že je to pedofil, takových je u nás mraky. Spíš jde o to, jak je vůbec možné, že ho nechali normálně jít, že ho takhle odlifrovali… Jak je vůbec možné, že si někdo dovolí ho ho ještě označit za svědka, dám mu bydlení, nový pas a finance?