Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To by mě zajímalo, jak to je - asi by to byla otázka na právníka:
Koukám zde na pořad typu, zavolejte nám (za nekřesťanský tarif), uhodněte hádanku (holka na obrazovce zde melduje stále dokola zadání) a ihned vyhráváte peníze.
Teď tu běží jedna soutěž, kde chtějí uhádnout autoznačku.
Zadání je, že musí být ze 4 písmen z těchto 16-ti.
S, A,D, E,U, I,F, L,M, N,O, P,R, B,T, J.
Lidi tam volali už, že OPEL, FIAT, SEAT, AUDI…a prý to není ono??? ![]()
Teď upřesnila, že nechce model…tyto 4 jsou značky, ne modely…
Přitom ty odpovědi odpovídají zadání ![]()
Tak by mě zajímalo, zda by ti lidé měli „právní“ nárok na výhru, neboť odpověděli správně podle zadání… ![]()
Prosím, berte to čistě hypoteticky…a nechci zde rozvířit debatu o tom, že jsou to zloději. Děkuji. ![]()
Myslím, že v podobných typech soutěží někde minipísmem běží, že výhra není nárokovatelná. Takže jenom zloději.
Oni nechcou spravnou odpoved ale tu jejich odpoved v obalce.(ona to tak i rika : reknete mi spravnou odpoved, kterou tu mam v obalce )
kolilrat maj chybu ve vypoctu. nepouzijou napr. Zavorku atd
neverim tomu a nikdy bych nevolala
Třeba sama vůbec neví, o co jde, tak to říká blbě ![]()
a už je známá správná odpověd?
@e-lili to mi připomíná tu pohádku:
Jestlipak uhádneš, jako mám dneska náladu?
Růžovou…
Nene, bledě modrou ![]()
@Lenka512 píše:
@princeznaII jo, je to autoznačka NOTA
cože?
Jednou jsem do podobné soutěže volala a prodělala jsem skoro tisícovku
…v tu chvíli bych si nejradši nafackovala jak jsem byla blbá
takže už NIKDY!!!
Celá ta soutěž je těžký podvod. Jednou jsme tam zkoušeli ze srandy volat, jelikož ty jejich hádanky bývají fakt extra stupidní a třeba dvě hodiny tam volají lidi a kvákají blbosti. Hele, tam zavoláš, ozve se ti automat, že máš zadat svoje tel. číslo a oni ti kdyžtak zavolají zpět. Samozřejmě nikdo nezavolal, mají tam nastrkané známé, kteří volají a říkají blbosti a lidi jen provolávají prachy.
Mělo by se s tim něco dělat. ![]()
@lleennttiillkkaa píše:
cože?
Hele, ono to fakt existuje, jsou te nějaký závodní auta…ale našel mi to až Google ![]()
http://www.notasportscars.com/
@lleennttiillkkaa píše:
cože?
jojo NoTA to je starý australský sportovní auto
ale jaksi ne moc známý no
ale krásný
Od kamaradky pritel volal na podobnou soutez, provolal cca 1500,–, ale vyhral televizi…
osobne bych na podobne vyhry v tv nevolala, ac tvrdi, ze te prepoji ihned, neni tomu tak, ale je jina…a nekteri tam volaji opakovane..se pak musi divit na konci mesice…