Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Je to ten stejny pribeh jako tady https://www.emimino.cz/…rankovani/3/#… ? At vim jestli znovu reagovat nebo nee.
@kaja00 píše:
A co dat deti na vecer manzelovi/priteli a zajit si nekam?
Mám z toho pocit, že je s nima sama ![]()
Pokud uz nejsou deti uplne pidi, doporucuju jednou za tyden nebo dva hlidani a vypadnout ven procistit hlavu. Hodne stesti ![]()
@nikol.ondrášovka je to to samé jsem už zoufalá tak to zkouším ve více tématech
Vždycky jsem milovala společné večery večer jsme si pustily pohádku a bylo to hezké ale poslední dobou mám pocit že tu nemůžu dýchat nevím proč svoje děti miluju a nechápu co se semnou děje
Mam to stejne. mam dceru,5 let, 3,5 roku jsem na ni sama. pracuji na smeny a poslednim rokem delam bakalare. doma jen sedim mezi 4 stenama, jak ja je uz nenavidim. tesim se az dcera usne a misto odpocinku to na me pada. nenavidim samotu. posledni tydny navic ani nespim. uz aby bylo jaro a clovek mohl vic vypadnout ven..
@blueberryx teda uplně to samé v jak velkém bytě bydlíš nebo bydlíte a co děláte když nejde spát já už fakt nevím možná je to fakt tím že už se nemůžu dočkat jara ale co do té doby…já jsem vždycky vystresovaná jak blázen
Hodinu venku s dětma pokud je venku hezky a doma nestíháš?
tak to nevim… to jsi asi jak zpomalený film:-))
Mame jen 1+1.
ale uz me unavuje byt mama a tata v jednom, vse stihat, obstaravat.
v noci koukam do zdi. mam sice doma leky, ale porad rozmyslim zda je brat. zatim jsem je teda mela kazdou zimu, letos prvne ne..
me se teda strasne ulevi s koncem skoly a s nalezenim mista jen na ranni smenu. ted jsem strasne zavisla na lidech okolo, vecne s dcerou spim u mamky abych ji aspon trochu pomohla, takze doma nejsme denne ![]()
Delam dvanactky,6-18,18-6. doma uklidit, uvarit, vyprat, s malou na prochazku, je lenoch, tak na dlouhe aby se rozchodila, doma ulozit, po nocich ucit. kdyz je paragraf, tak strach abych financne vysla, stres ze od nemocneho ditete si clovek neodskoci aby nabral silu. no fakt uz aby bylo jaro..
do toho stres ze se mi nesmi nic stat, nemuzu si dovolit ani slepak ![]()
strasny. kolikrat mam fakt pocit ze uz nezvladnu ani den ![]()
Život je strasne tezky,,,ale najdou se chytraci co budou poucovat, ze kazdy sveho stesti strujcem ![]()
Omlouvám se za anonymitu ale stydím se ahoj jsem doma 2 roky bydlíme v malém bytě a ja pocituji už asi mesic že jsem tady ne neštastná ale já nevim vždycky večer to na mě padne kluci usnou a já od sedmi koukám do těch samých zdí a nemůžu spát mám dvě děti a jsem sama vím že od nich nemůžu odejít takže každý večer ty samé zdi ten samý stereotyp…nevím jestli to tak má i některá z vás ale já už jsem zoufalá jak jste na tom vy???Přes den když je hezky jsme venku ale taky třeba jdeme jen ráno na hodinku a odpoledne vůbec nebo obráceně protože nestíhám pak práci doma ale večer bych courala přitom jsem nikdy nebyla courací typ a do rána jsem pak vyklepaná a nervozní s tím že děti vstanou a můžeme zase ven…asi jsem psychouš