True Match make-up - zkušenosti?

1143
15.2.14 19:25

True Match - make up

Zdravím nevite prosím jak je na tom tento make up co se týče sjednoceni pleti? A kryci schopnost???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3932
15.2.14 19:30

Na problematičtější plet se zarudnutím nic moc. Krycí schopnost spíš lehká. Jinak texturou je dobrý, roztírá se dobře, nedělá masku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3175
15.2.14 19:33

Souhlasim s @mammy
Pokud mas plet bez pupinku a vyrazne zarudlych mist, tak ok. Ja mam parkrat.do roka plet jak pubertak a true mach se nechyta.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
15.2.14 19:39

Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2590
15.2.14 20:07

@lujziana
Mam to podobne, pouzivam Toleriane teint od La Roche Posay. Za me paradni. Zkus poptat vzorky v lekarne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9090
15.2.14 20:27
@lujziana píše:
Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším :nevim:

a nezkoušela jsi nějaké BB creamy? Třeba by to bylo lepší 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
15.2.14 23:09
@lujziana píše:
Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším :nevim:

Já mám také citlivou pleť a suchou. Vyhovuje mi Astor Skin Match :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
15.2.14 23:33

@lennny taky sem na něj koukala :think: ze by to byl ten pravy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
416
15.2.14 23:39
@lujziana píše:
@lennny taky sem na něj koukala :think: ze by to byl ten pravy :mrgreen:

Pro mě teda je :lol:.Také jsem zkoušela vše možné i BB krém. Pak jsem koukala na diskuzi a hodnocení a zkusila ho. Krycí schopnost je lehká, ale mě tedy stačí. Krásně se roztírá a nepůsobí jako maska. A cena je také příznivá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6836
16.2.14 00:35

Používám jenom True Match. Krytí asi nic moc, ale sjednocuje jedna báseň :palec: Dobře se roztírá a vypadá přirozeně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1143
16.2.14 00:41

@Tereza1986 to sjednoceni znamena: ze je oblicej v jedne barve :oops: je to tak ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová