Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Zdravím nevite prosím jak je na tom tento make up co se týče sjednoceni pleti? A kryci schopnost???
Na problematičtější plet se zarudnutím nic moc. Krycí schopnost spíš lehká. Jinak texturou je dobrý, roztírá se dobře, nedělá masku.
Souhlasim s @mammy
Pokud mas plet bez pupinku a vyrazne zarudlych mist, tak ok. Ja mam parkrat.do roka plet jak pubertak a true mach se nechyta.
Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším ![]()
@lujziana
Mam to podobne, pouzivam Toleriane teint od La Roche Posay. Za me paradni. Zkus poptat vzorky v lekarne.
@lujziana píše:
Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším
a nezkoušela jsi nějaké BB creamy? Třeba by to bylo lepší ![]()
@lujziana píše:
Porad zkoušim nějake make upy. Pleť mam citlivou- po všem palí a červena (nos a tvare)!!! Ale je to lepší použivam krem od eucerinu ale make up stale řeším
Já mám také citlivou pleť a suchou. Vyhovuje mi Astor Skin Match ![]()
@lujziana píše:
@lennny taky sem na něj koukalaze by to byl ten pravy
Pro mě teda je
.Také jsem zkoušela vše možné i BB krém. Pak jsem koukala na diskuzi a hodnocení a zkusila ho. Krycí schopnost je lehká, ale mě tedy stačí. Krásně se roztírá a nepůsobí jako maska. A cena je také příznivá.
Používám jenom True Match. Krytí asi nic moc, ale sjednocuje jedna báseň
Dobře se roztírá a vypadá přirozeně.
@Tereza1986 to sjednoceni znamena: ze je oblicej v jedne barve
je to tak ![]()