Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj
Chtěla bych tímto oslovit nějakou maminku zhruba ve stejném věku (22) co má také dítko (holčičku 2,5).Nedávno jsme se přistěhovali a rády bychom tu našli nějakou kamarádku jak já tak i dcerka na hraní, chození na procházky, návštevy atd…
Ahoj jeeeee jdu pozdravit, tady taky Velka Bites
. Urco jsem z jineho soudku nez hledas, ale pozdrav neuskodi, hodne stesti v hledani. Jsem sama zvedava kolik nas tu z VB je. ![]()
Ahoj Renčo, s malou za tebou můžem přijet autobusem a provětrat děti. Když budeš chtít tak se domluvíme. ![]()
Děkuji aspoň za pozdrav, už jsem byla natěšená, že se někdo ozval a ono nic ![]()
Ahoj moc rada Te poznam
jsme v Bíteši taky novy od roku 2014. Mám 8letou dcerku Lucinku a 5mesicniho syna Tomáška. ![]()
Ahoj Všem Maminkam
hledám maminku také s detma z Velké Bíteše, která by chodila na procházky, návštěvy s detma
mohla bych si s ni pokecat úplně o všem a časem by jsme byly dobre kamarádky
A děti by jsi aspoň vyhrály
Jsem z V. Bíteše je mi (26 let) bydlime tu od roku 2014 a porad tu nikoho moc neznám. Mám 8letou dcerku Lucinku a 5mesicniho syna Tomáška, jsem šťastné vdaná, ale chybí mi to čemu se říká Nejlepší Kamarádka. Budu rada když se ozves
můj email krasnouckalenulka@seznam.cz
![]()
@Lenulka26 Ahoj Lenulko (i dalsi maminky z VB a okoli). Nejsme sice z VB, ale stavime v Zablati u Osove Bitysky, kam se snad na konci roku i pristehujeme, ale nikoho tady nezname, takze bychom se taky radi seznamili a skamaradili s maminkami a jejich detmi z okoli ![]()
Muj mail je lilinkamej@seznam.cz
Lili a 8mesicni Tomasek ![]()
Čauky, taky bych se chtěla seznámit s někým v okolí Velké Bíteše. Už jsme tady s Matýskem 9 měsíců a
taťkovi se už moc nelíbí jaký má na něho mamka nároky (aby jí nahradil kamarádku). Jsem totiž trochu stydlivka takže snad to půjde touhle cestou ![]()
@Mišex Ahoj moc rádi Vás poznáme, bydlime v také v Bíteši mám 1ročního syna Tomíka a 8letou dcerku Lucinku. Rádi chodíme na procházky a na dětské hřiště. Papa
budem se těšit
![]()