Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Mě doktoři strašili, že mám zmnoženou plodovku cca od 24. tt. Jinak jsem žádné problémy neměla. Nakonec mi jeden dr. v Podolí řekl, že to množství se stále mění a je to subjektivní. Porodila jsem po termínu úplně zdravé mimi. Takže věřím, že to jsou zbytečné nervy.
Ahoj,díky moc,ať se vám zadaří…
byla jsem na kontrole,vše je zatím v pořádku a věřím,že i bude,termín mám 15.3,ale asi to bude o něco dřív,bude to kluk SEBASTIAN,ještě nejme tak staré na dítě,je fakt,že to víc prožívám než u prvního,kterému je už 21.let,ale je to hezké.....moc,moc se na něj těším.....tak pa a ještě se ozvu… ![]()
Ahoj, mam ted ve 32 tt polyhydramnion. Nevite, jestli to uz bude do konce tehotenstvi, nebo se to jeste muze samo upravit?
ahoj,tak píši jak jsem slíbila,3.3.2012 se mi narodil chlapeček Sebastian,měřil 47cm a vážil 3220g,byl o 14.dní dříve a na císaře.Je to zdravé,hezké a hodné miminko.Sarik12,to budeš mít až do konce,já to taky tak měla,ale víc mě doktor hlídal.....jak vidíš vše na konec dobře dopadlo..... ![]()
Gratuluji ke zdravemu chlapeckovi. Ja se nejvic bojim, abych kvuli tomu nerodila driv. Prcek ma dve vrozene vady (proto asi ta voda), tak nevim jak by pak snasel jeste nedonosenost. Jinak zatim mame polohu koncem panevnim, takze to taky vypada na cisare, ale snad se jeste umoudri a otoci se
A moc si me s tim az do konce nepotesila, uz ted dycham jak lokomotiva a pres bricho nevidim na nohy
A to mam vydrzet jeste dva mesice
@RENAT70 gratuluju k dobrému konci ![]()
Sarik12 - stačí když vydržíš měsíc, ukončený 36 týden už je v pohodě, samozřejmě každý den je k dobru…mě to zjistili cca už v 16 týdnu, nejdřív jsem měsíc ležela doma, pak měsíc na rizikovém a zbytek těhotenství pak byl relativně v pohodě, rodila jsem v 38t, všechno je induviduální
držím ti palce ![]()
Ahoj Renat, tak to gratuluji a závidím. Moc vám to přeji, hlavně abyste byli všichni zdraví
![]()
renat, je mi 41 a chtěla bych ještě miminko.Mám už dvě holky 13 a 7 let, přesto bych chtěla ještě třetí
ještě nejsme tak staré, moje babička kdysi rodila 7.dítě v 39
přeji hodně zdraví, ať je vše v pořádku a neboj, vše bude dobré