Polyp ve 13tt.

Anonymní
28.9.21 20:43

Polyp ve 13tt.

Ahoj holky, moc jsem toho nenašla co se týče polypu v těhotenství. Jsem ve 13tt a dr. mi objevila při prohlídce polyp. Na otázku co to vlastně znamená mi odpověděla, že je to těžké vysvětlit. Jak moc to může ohrozit miminko. Jinak říkala, že v těhotenství se nemůže odstranit. Jak velké je riziko, že se tam dostane nějaká infekce.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4740
28.9.21 21:34

Polyp je taky vyrastok na sliznici tvarom pripominajici houbu. Muze spusobit problemy s otehotnenim a spodobit problemy s uhnizdenim. Ale myslim, ze uz nic moc nehrozi. Ja som mala polypy odstranene a tesne pred otehotnenim sa mi vratili. Gynekolog mi iba rekl, ze ak do pol roka neotehotnim, tak to zacneme riesit. Otehotnela som v ten vecer :mrgreen: Nie teda s gynekologom :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 03:33

@Basha3 děkuji tak snad to bude dobré, při mém štěstí mám do toho ještě mykózu. Snad to tedy bude v pořádku. :) Za týden nás čeká sreening tak se těším až se dozvím, že je vše tak jak má.

• Citovat
  • Upravit
4740
29.9.21 09:23
@Anonymní píše:
@Basha3 děkuji tak snad to bude dobré, při mém štěstí mám do toho ještě mykózu. Snad to tedy bude v pořádku. :) Za týden nás čeká sreening tak se těším až se dozvím, že je vše tak jak má.

A teda kvasinky som bohuzial mala cele prve tehotenstvo… Nedalo sa toho zbavit Nastastie to az tak nesvedilo… V druhom tehu som ich nemala ani raz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.9.21 10:52

@Basha3 tohle je mé první těhotenství tak jsem ze všeho taková vyjukaná🙉
Na mykózy jsem trpěla ještě před otěhotnením, dr. Říkala že je možná budu mít teď častěji. Možná proto se mi objevil ten polyp a nebo to je prý z těch hormonů. Odebrala mi stěr a za týden budu mít výsledky. Řekla, že pokud budu dodržovat vše jak mám (bez sexu, bez vany) tak by mělo být mimčo v pořádku. Pro člověka je vše nové, tak je ze všeho hned takový překvapený 😅

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky