Pomad Frýdek-Místek nastřelování náušnic

12735
23.2.10 12:44

POMAD Frýdek-Místek

Maminky máte někdo zkušenosti s nastřelováním náušnic v Pomadu ve Frýdku-Místku? Mám tam malou už objednanou, ale jako správná hysterická matka mám děs, jestli jsou ohleduplní jak to probíhá a jak to děti zvládají jestli je to moc nebolí a tak. Děkuji za případné zkušenosti. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3432
23.2.10 13:28

Ahojky,
já jsem byla v Pomadu malé nastřelit náušničky, jsou to už ale 4 roky, to ještě byl Pomad v Místku, tak nevím, jestli to nastřelení probíhá pořád stejným způsobem. Určitě se nemusíš bát, malá to nastřelení nijak špatně neprožívala, sestřička jí jen označila tečkou na oušku místo nastřelení, přiložila „pistoli“, cvaklo to a bylo hotovo. :wink: Nic nekrvácelo, ani nehnisalo a malá zaplakala jen malinko. Holt pro krásu se musí trpět, no.. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9299
23.2.10 13:37

Ahoj :)

kamoška tam byla s malou a říkala že uplně v pohodě :) myslím že není čeho se bát :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Dolly
14.3.10 23:11

POMAD nikdy!

Holky, já nevím, ale já už jsem slyšela na POMAD hodně špatného jak na předporodní cvičení, tak i na nástřel náušniček - třeba moji švagrovou vyhodili na chodbu, že jí to nebude dělat dobře, i když si malou hned chtěla utišit dudlíkem a vůbec jí nevadilo být u toho…Pak jí zapomněli říct, že malé nemá pár dní močit ouška při mytí, začalo jí to hnisat a pořešila jí to až nějaká paní magistra Mikulíková z aquaparku na Olešné, která ty nástřely dělá taky.

• Citovat
  • Upravit
malinkovama
8.9.10 08:50

Já jsem v Pomadu byla jak na porodní přednášce, tak jsem tam také chodila na cvičení pro těhotné a můžu jen doporučit! Velmi milý a vstřícný personál, příjemné prostředí. Váhala jsem, kam s malou půjdu na nastřelení náušnic, ale nakonec si radši připlatím a zajdu do Pomadu - Doly, není to náhodou skrytá reklama?!

• Citovat
  • Upravit
Leanie
14.11.10 19:48

Pomad nástřel

Můžu určitě doporučit.V Pomadu jsem prožila již druhé těhotenství. Chodila jsem na cvičení přednášky a sem tam i masáže. S malou jsme tam před nedávnem byli nastřelit náušničky a nebyl žádný problém. Mají velice profesionální přístup a hlavně svoje služby poskytují již pár let, byla jsem tam i s první dcerou na nástřel už před 9 lety a jinam bych nešla. :-)

• Citovat
  • Upravit
435
24.11.10 12:33

Pomad mohu take jen doporucit. Zrovna dnes nastrelovali male nausnicky a vse probehlo v pohode. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
20.3.12 20:49

Ahoj ženské,
máte někdo aktuálnější zkušenost? Chci tam zajít s malou, ať je z ní ještě větší krasavice :hug: Bude mít 6 měsíců…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
20.3.12 21:19

Pořad stejná kvalita. Doporučuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.3.12 09:39

Taky se tam chystáme, dcera má 8m. Zajímalo by mě, jestli u toho nástřelu budu moct být? Nebo mi ji vezmou a musím počkat někde bokem?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12735
21.3.12 10:39

Ano můžete tam být. Sestřičky si jí však podrží samy. Bylo to rychlé a dcera plakala jen pár vteřin,jak mi jí dali do náručí už byla zticha a naštvaná jak brygadýr. Měla 8 měsíců.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
678
21.3.12 13:08
LadyRebeka píše:
Ano můžete tam být. Sestřičky si jí však podrží samy. Bylo to rychlé a dcera plakala jen pár vteřin,jak mi jí dali do náručí už byla zticha a naštvaná jak brygadýr. Měla 8 měsíců.

díky za info, co nejdříve nás objednám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihlášená Liciáš
21.3.12 17:35

Byli jsme nadmíru spokojeni. Velice milé a profesionální jednání. Nejdříve nám dali vybrat z několika druhů náušnic ( jako správná ženská jsem tam přebírala asi 15 minut :lol: ), potom udělali tečky, kam se bude střílet. Několikrát je mazali a předělávali, aby to bylo 100%. Při nástřelu malou držela sestřička, ale mohli jsme být u ní a mezi nástřely ji pochovat a utišit. Opravdu dpopručuji :palec:

• Citovat
  • Upravit
12735
21.3.12 18:34
nepřihlášená Liciáš píše:
Byli jsme nadmíru spokojeni. Velice milé a profesionální jednání. Nejdříve nám dali vybrat z několika druhů náušnic ( jako správná ženská jsem tam přebírala asi 15 minut :lol: ), potom udělali tečky, kam se bude střílet. Několikrát je mazali a předělávali, aby to bylo 100%. Při nástřelu malou držela sestřička, ale mohli jsme být u ní a mezi nástřely ji pochovat a utišit. Opravdu dpopručuji :palec:

Přesně tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
684
22.3.12 09:28

Díky za reakce, hned jsem malinko klidnější… A jak probíhalo hojení? Vše v pohodě, nebo jste potřebovaly nějakou třeba mast? Chtěla bych jít s malou na nástřel v pátek, ale mám strach, že pokud to zahnisá, nebo cokoli, bude před námi víkend. A ještě pár malých dotazů: Netlačily holčičku náušnice? Vyndávaly jste je hned po hojení? Mně se nastřelené náušničky na malých holčičkách líbí mnohem více než ty klasické visací, je reálné jí je nechat déle? Jestli to třeba časem samo nepovolí? Díky za zkušenosti…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí