Pomáhá Vám modlení?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12170
23.6.18 12:46

Ne, nema mi co pomahat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Makca87
23.6.18 12:49
@Doe_Jane píše:
a ty máš co na práci?

tsss, já mám spousty práce. Na internet chodím jednou za čas ;)

• Citovat
  • Upravit
Janli
23.6.18 12:49

Jo, modlím. Protože občas je to to jediný, co se dá dělat. Stejně tak často zvedám oči k nebi a ptám se: “A tohle mám sakra za co???” A taky nepřestávám děkovat každý den za to, co mám, protože patřím k nejšťastnějšímu jednomu procentu lidí na téhle planetě.

• Citovat
  • Upravit
22827
23.6.18 12:50

Zazraky se občas dějí ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.18 12:51
@Makca87 píše:
tsss, já mám spousty práce. Na internet chodím jednou za čas ;)

to máš blbý

• Citovat
  • Upravit
1648
23.6.18 12:58
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23.6.18 13:12

Mně teda pomáhá, poslední dobou obzvlášť.A to nejsem žádný fanatik.
Myslím, že je škoda, že víra v česku upadá. Má to určitou spojitost s psychikou. Dříve se lidé více modlili a brali méně antidepresiv. Dnes se modlení vysmíváme a raději zobeme pilule…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
436
23.6.18 13:33

Jde o to jak se modlis. Modlitba je rozhovor. Predkladame Bohu svoje prosby,dekujeme… Buh ale neni automat do ktereho hodis modlibu a za hodinu vypadne splnene prani. Je dulezite Bohu verit, ze to s nama mysli dobre. Modlitba by tak mela vypadat podle toho. Prosim Boha aby mi pomohl, ale konkretni zpusob nechavam na nem. Vlastne rikam ja bych to chtela Boze takto ale bud vule tva. Verim ze to je pro me nejlepsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
23.6.18 13:39
@Mercury píše:
Jde o to jak se modlis. Modlitba je rozhovor. Predkladame Bohu svoje prosby,dekujeme… Buh ale neni automat do ktereho hodis modlibu a za hodinu vypadne splnene prani. Je dulezite Bohu verit, ze to s nama mysli dobre. Modlitba by tak mela vypadat podle toho. Prosim Boha aby mi pomohl, ale konkretni zpusob nechavam na nem. Vlastne rikam ja bych to chtela Boze takto ale bud vule tva. Verim ze to je pro me nejlepsi.
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2875
23.6.18 13:42

https://www.magazinzdravi.cz/modlitba-pomaha

Mimochodem, to ze je nekdo Krestan nebo Muslim neznamena automaticky, ze je verici a umi se modlit spravne od srdce. To, ze se nekteremu statu nedari, neznamena, ze Buh motlidby jeho prislusniku neslysi. Viz prispevek vyse. Nikdo nevi, co je pro nas nejlepsi.

Hodne stesti s motlitbou i bez :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
23.6.18 13:44
@Doe_Jane píše:
těžko, modlím se každý den ať tady nejsou debilní diskuze a už dneska jich tu bylo několik

A půlka emimina se modlí, aby jsi nereagovala na jejich příspěvky :mrgreen: . Holka ty půjdeš do nebe. Tolik obrácených na víru … :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
2875
23.6.18 13:47
@Janli píše:
A půlka emimina se modlí, aby jsi nereagovala na jejich příspěvky :mrgreen: . Holka ty půjdeš do nebe. Tolik obrácených na víru … :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10025
23.6.18 13:47
@Paní Kropenatá píše:
Mně teda pomáhá, poslední dobou obzvlášť.A to nejsem žádný fanatik.
Myslím, že je škoda, že víra v česku upadá. Má to určitou spojitost s psychikou. Dříve se lidé více modlili a brali méně antidepresiv.Dnes se modlení vysmíváme a raději zobeme pilule…

Dříve žádná AD nebyla. :roll: A modlili se, protože se to tak očekávalo a byli tak vychovaní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Doe_Jane
23.6.18 13:49
@Janli píše:
A půlka emimina se modlí, aby jsi nereagovala na jejich příspěvky :mrgreen: . Holka ty půjdeš do nebe. Tolik obrácených na víru … :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • Citovat
  • Upravit
Lalelale
23.6.18 13:51
@Anonymní píše:
Ahoj všichni vím že je to asi trochu zvláštní dotaz ale ráda bych se zeptala jestli někomu z vás pomáhají modlitby v těžkých životních situacích popřípadě jak se to projeví a za jak dlouho je mi jasné že se člověk musí snažit sám a taky věřit ale zajímají mě vaše zkušenosti. Nemyslím jen věřící lidé lidé kteří chodí do kostela ale i ostatní.

Myslím, že to člověku pomůže, když už je v tak beznadějné situaci, že nemůže udělat nic než to modlení.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat