Spojeni s mrtvým

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Emay
30.5.18 23:37

Spojeni s mrtvym

Zdraviim, hledam nekoho, kdo veri na posmrtny zivot, reinkarnaci.. Kdo se tim zabyva a pripadna dokaze navazat kontakt s mrtvym, vim ze je to riskantni, samozrejme do toho nepujdu pokud to nebude zcela bezpecne.. Tak prosim reci jak jsem blba, si nechte, dekuji :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3166
31.5.18 04:59

@Emay
Ale tohle nebude nikdy zcela bezpečné ;) Četla jsem tady několik starších diskuzí na toto téma a lidé před tímto odrazovali vždy nebo dokonce uvedli negativní zkušenost.. :roll:, zkus si to pročíst, třeba si uděláš názor ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
31.5.18 05:13

@Emay s vlastními zkušenostmi ti radím abys to vážně nezkousela. Je to nebezpečné a často se to podepíše na tvé psychice. Jsou to věci do kterých by obyčejný člověk zasahovat neměl. Ve 12ti mi zemřeli prarodiče se kteryma sem žila, babicka šla dal protože byla hodna bohužel děda zde zůstal.. jelikož sem byla mala a blba tak sem s nim komunikovala. Za par let se jeho projevovani ze tam je zhoršilo (byl rozcileny ze sem si domu přivedla kluka který nebyl zrovna hodný což to ho chápu ) bohužel hybani vecma a další věci už sem nemohla vydržet a museli sme zavolat faráři. Od té doby byl klid. Bohužel když vím ze tyto věci opravdu existují tak se často bojím spát, bojím se smrti a opravdu díky tomu ze sem s nim zacla komunikovat to na mě mělo špatný dopad.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
31.5.18 06:23

Dekuji za zkusenost i nazor :kytka: vim ze je to risk, ale kdyby to nebylo tak, jak to je, nedelam to, proto hledam opravdu odbornika, sama bych do toho nesla, to nikdy :nevim:

• Citovat
  • Upravit
14313
31.5.18 07:34

@Emay Já věřím…ale bála bych se navazovat kontakt s mrtvým… 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emay
31.5.18 08:24
@Annabela11 píše:
@Emay Já věřím…ale bála bych se navazovat kontakt s mrtvým… 8o

Ja verim uz davno, a mam z toho respekt, ale je to dulezite :?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat