Pomáhá Vám modlení?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Bůh je všemohoucí. Zlo na této planetě páchá někdo jiný(Ďábel, a démoni, to jsou padlí andělé, kteří se vzbouřili kdysi proti Bohu, a jeho zákonům, a chtějí zničit každého člověka, a všechno, co Bůh stvořil). Tady působí dva duchovní světy. Je to boj o každou duši. Lidé jsou ve vzpouře vůči svému Stvořiteli, a díky hříchu prvních lidí vešla do tohoto světa smrt. Kvůli tomu by jsme měli jít všichni do zahynutí, ale Bůh je sice spravedlivý, ale i milující a milosrdný. Dal lidem možnost záchrany(spasení) skrze zástupnou oběť Ježíše Krista na kříži. Je to Boží amnestie a výkupné pro každého, kdo to přijme vírou. Ano, na tomto světě všichni dříve, nebo později musíme zemřít, ale smrtí život rozhodně nekončí. Podstatné je, kam člověk přijde po smrti. Tam to už bude na věky. Díky Zástupné oběti Ježíše Krista může každý, kdo ho přijme za svého Spasitele, přijít po smrti do nebe(duchovní dimenze), kde už nejsou ani války, ani nemoci, ani smrt, ani nic špatného. Některé věci se stanou proto, že si je přivodíme sami, a některé se z nějakého důvodu stát musí. Ale všemu porozumíme plně až tam. Doporučuji přečíst si Nový zákon, tam jsem našla odpověď na každou svoji otázku. Přeji všem Boží milost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Doe_Jane píše:
těžko, modlím se každý den ať tady nejsou debilní diskuze a už dneska jich tu bylo několik
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Hlavně tu nepiste,že Bůh existuje
Jo, že… takovou samozřejmost není třeba psát, to že Bůh existuje je jasné i bez téhle diskuze
![]()
Příspěvek upraven 24.06.18 v 22:04
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Hlavně tu nepiste,že Bůh existuje
A ty existuješ? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachelkaaa píše:
Jo, že… takovou samozřejmost není třeba psát, to že Bůh existuje je jasné i bez téhle diskuze![]()
Příspěvek upraven 24.06.18 v 22:04
Jistě.Nejradši mám kecy typu: Bůh existuje,miluje nás,je všemocný a bla bla bla.A když se někoho zeptáš,proč tedy ten Bůh dovolí,že umírají děti,stávají se katastrofy atd tak ti to ti věřící vždycky umí okecat.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Jistě.Nejradši mám kecy typu: Bůh existuje,miluje nás,je všemocný a bla bla bla.A když se někoho zeptáš,proč tedy ten Bůh dovolí,že umírají děti,stávají se katastrofy atd tak ti to ti věřící vždycky umí okecat.
No a co kdyz vlastne nikdo neumira a je to tady jen takova hodne realna hra jako v Matrix? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děvčata, napíši vám sem tedy mou zkušenost-
před 5 lety mi syn ( 11 let) onemocněl rakovinou. Ano, modlila jsem se. V posledním stadiu zoufalství. Proklečela jsem noci. A dopadlo to špatně. Ten nahoře mi synka vzal
, Bylo mu 11,5 roku, když zemřel ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Možná to byl trest za to, že jeho dědeček v minulosti něco provedl. Bůh je takový.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@GabinkaCh píše:
Já to vidím tak, že Bůh nám všem dává svobodu volby. Nechce tady nějaké svoje loutky. A za spoustu katastrof si můžeme my lidi sami. Tím neříkám, že lidé můžou za to, že jsou těžce nemocní a podobně ale vím, že VŠECHNO dělá pro naše dobro, akorát že to nejsme schopni pochopit teď. Jasně, z logického hlediska to moc nefunguje ale Bůh je nad naší logikou o level výš… (A když ti umře někdo blízký a věříš a víš, že se bude mít konečně lépe, o to jednodušeji se to přijímá.)
Máš pravdu, věřící to umí okecat
Ale ono se opravdu strašně špatně vysvětluje něco, co nejde logicky zdůvodnit. A taky - každý věřící to vidí trochu (někdy hodně) jinak. Já vím že Bůh je, v životě mi dal (a stále dává) spoustu důkazů. Ale rozhodně chápu, že pro nevěřícího člověka to zní dost ujetě. Asi nemá význam pouštět se do nějakých divočejších diskuzí protože - upřímně - tady a teď si nemůžeme dokázat, kdo má pravdu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Detsa píše:
Připomíná mi to vtip …
A: Věříte v boha ?
B: Ano
A: Věříte v jednorozce ?
B: Ne
A: Proč nevěříte v jednorozce ?
B: Protože jsem ho nikdy neviděl.
Coz mi pripomina „Vasi p… jsem taky nikdy nevidel a verim ze ju mate“ ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@smutná máma píše:
děvčata, napíši vám sem tedy mou zkušenost-
před 5 lety mi syn ( 11 let) onemocněl rakovinou. Ano, modlila jsem se. V posledním stadiu zoufalství. Proklečela jsem noci. A dopadlo to špatně. Ten nahoře mi synka vzal, Bylo mu 11,5 roku, když zemřel
Ono to modleni nepomaha vzdy, nektere veci se asi z nejakeho duvodu stat museji a treba to bylo rozhodnuto driv, nez jsme tu prisli vis…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Rachelkaaa píše:
Já to vidím tak, že Bůh nám všem dává svobodu volby. Nechce tady nějaké svoje loutky. A za spoustu katastrof si můžeme my lidi sami. Tím neříkám, že lidé můžou za to, že jsou těžce nemocní a podobně ale vím, že VŠECHNO dělá pro naše dobro, akorát že to nejsme schopni pochopit teď. Jasně, z logického hlediska to moc nefunguje ale Bůh je nad naší logikou o level výš… (A když ti umře někdo blízký a věříš a víš, že se bude mít konečně lépe, o to jednodušeji se to přijímá.)Máš pravdu, věřící to umí okecatAle ono se opravdu strašně špatně vysvětluje něco, co nejde logicky zdůvodnit. A taky - každý věřící to vidí trochu (někdy hodně) jinak. Já vím že Bůh je, v životě mi dal (a stále dává) spoustu důkazů. Ale rozhodně chápu, že pro nevěřícího člověka to zní dost ujetě. Asi nemá význam pouštět se do nějakých divočejších diskuzí protože - upřímně - tady a teď si nemůžeme dokázat, kdo má pravdu
![]()
A jaké důkazy milá zlatá?ty které jsi si vsugerovala
?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit