Pomalá srdeční akce plodu

22
9.3.12 16:41

Pomalá srdeční akce plodu

Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo stejnou zkušenost. Na poslední kontrole u gynekologa se zpomalilo srdíčko, miminko by mělo být i o týden větší. Bojím se, že to znamená pomalý konec těhotenství :,(
Máme někdo podobnou zkušenost? Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
710
9.3.12 16:56

A to srdíčko se na chvíli zpomalilo, nebo bylo pomalé celou dobu? Co ti řekl dr?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Rozárková
9.3.12 17:02
Bajla píše:
Chtěla bych se zeptat, jestli nemáte někdo stejnou zkušenost. Na poslední kontrole u gynekologa se zpomalilo srdíčko, miminko by mělo být i o týden větší. Bojím se, že to znamená pomalý konec těhotenství :,(
Máme někdo podobnou zkušenost? Díky

Pokud se jednalo jen o chvilkovou záležitost,nemusí to nic znamenat. Mimi si mohlo přilehnout pupeční šňůru. Kdyby to měl být problém,dr. by tě hnal do špitálu.

• Citovat
  • Upravit
22
9.3.12 17:29

Asi jsem se špatně popsala, jsem teprve v první trimestru a měla bych být podle početí 8+1tt. Chodím na kontrolu každý týden, poněvadž jsem měla předtím mikropotrat, do 14-ti dnů jsem ale otěhotněla znovu a teď tohle. Mimi je o víc jak týden menší a ještě před týdnem na kontrole krásně bilo srdíčko, včera ale bilo pomalu. Vím že to ještě není miminko, ani plod, ale… tak jsme se těšili…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.3.12 18:09

Ahoj. Mne na prvnim screeningu zjistili pomalou srdecni akci, bylo to pod hranici a strasne me tim vydesili, ale je to vsechno v poradku ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
9.3.12 18:29

Děkuju za pozitivní zprávu Suzann :-), tak snad…, ale týden to nevydržím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
522
9.3.12 18:51

Neni zac…hlavne to chce klid a myslet na neceho hezkeho :-). Doktori umi nekdy pekne vystresovat! :-

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
19.3.12 14:09

Čtvrteční kontrola potvrdila to, čeho jsem se nejvíc obávala- srdíčko už nebije vůbec. Další den revize :,(
Nevíte jaká vyšetření mě teď čekají? Mame už s manželem jedno dítě a to jsme počali hned, těhotenství bezproblémové a teď 2× tohle.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
19.3.12 14:15
já taky měla 2× zamklé před tím první dítě bez problémů počato a pak tohle :,( po druhém potratu jsme měli oba genetiku a já odběry krve na hematologii,nic mi nezjistili ale bylo mi doporučeno píchat při dalším těhu Clexane no a máme po 3 letech snažení krásnou holčičku,držím palečky aby jsi byla co nejdříve fit,vím že u :srdce: to moc bolí a měli jste brzy dalšího kloučka
Bajla píše: Čtvrteční kontrola potvrdila to, čeho jsem se nejvíc obávala- srdíčko už nebije vůbec. Další den revize :,(
Nevíte jaká vyšetření mě teď čekají? Mame už s manželem jedno dítě a to jsme počali hned, těhotenství bezproblémové a teď 2× tohle.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6410
19.3.12 14:15

Revize bude v narkóze, jeden den bys měla zůstat v nemocnici, pak bude mini šestinedělí a budeš čekat na MS, pokud byl prcek takto malej, měly by stačit 2 MS a můžete se zase snažit (přesně tak jsem to měla já, revize v 10tt a od 9tt miminko nežilo, takže jsem ho v sobě měla týden mrtvý :,( ) Nám se zadařilo 3 cyklus a cipísek bude mít 2 roky (a to je mi 37 let)
Je možný že tě pošlou na nějaký testy krve, třeba kvůlu krevní skupině nebo tak. Pokud je to potřetí za sebou. První a druhý se neřeší…
Zvládneš to neboj, i když to teď vypadá hrozně a zhroutil se ti svět :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.12.12 13:59

@iva2009 a měla jsi třeba nějaké krvácení nebo špinění?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
21.12.12 15:47

Ahoj, kdy myslíš? Po zákroku? Ano, ale už nevím jak dlouho, chvilinku. Čeká tě taky zákrok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
21.12.12 19:41

Nene.. myslím před zákrokem, jestli jsi nějak poznala, že bylo těhotenství ukončené.. moje situace je taková, v úterý lehké špinění, takže k doktorovi, něco mi tam krvácelo, udělali mi ultrazvuk a řekli že srdeční tep by mohl být rychlejší a hospitalizovali mě, ve čtvrtek krevní testy dopadli dobře a ultrazvuk byl taky dobrý, vyšetřovala mě jiná doktorka a koukala na ten monitor a říká: a vy jste krvácela??? a já říkám že jako jen maličko a ona na to koukala jako když nevidí problém a já říkám: šlo o to že byl trošku pomalejší srdeční tep a ona se zakoukala a říká: no mohl by být rychlejší, hold půjde o rizikové těhotenství, příjďte začátkem ledna a uvidíme jestli těhotenství probíhá dál… to bylo všechno, co si o tom myslíte? jinak osobně si myslím, že je prcek mladší než podle tabulek, páč mám ovulaci až tak 16-18.den, podle nich jsem 6+5, podle mě jsem tak 6+1 nebo 6+2 teď jsem i začla teprve mít nevolnosti a jiné příznaky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.12.12 10:09

Já před zamlklým těhu neměla žádné příznaky, užívala jsem navíc na uržení těhotenství utrogestan. Prostě při každé prohlídce prcek zaostával. Chodila jsem na prohlídky každý týden (měla jse samovolný potrat před ním) a každý ten týden byl o pár dní míň a míň. Konečně když tlouklo srdíčko tak další týden tlouklo fakt pomalu a ten další týden už netlouklo vůbec. Neměj strach. Doktoři ví a znají zamlklé těhotenství, toho se určitě neobávají. Jestli tvrdíš že by měl být menší a je o pár dní větší tak je to jen dobře. Teď jsem počtvrté těhotná…21tt. Ve 14tt jsem také špinila, doktor mi řekl že to byl nějaký hematom (naznačil že to mohlo být i z pohlavního styku), 3 dny jsem špinila a pak dobré, ale kontrola až také za měsíc. Byl to opravdu dlouhý měsíc, ale bylo vše v pořádku. Držím palce a určitě se pak ozvi, jak jsi dopadla na prohlídce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
22.12.12 12:52

Ach jo.. nejradši bych zašla mezi svátkama někam na ult, ale řekli mi v lednu tak budu asi muset počkat.. je to hrozný, když máš každý den strach, že už není :(.. a jinak nevím no, příznaky právě taky moc nemám, jenom mě bolí bradavky, chodím častěji na záchod a občas mi je trošku nevolno,, ale nic hrozného, ultrogestan beru taky a mám trošku napuchlé bříško mi příjde.. snad to bude v klidu, každopádně svátky pro mě budou spíš stresující.. každý mi říká, mysli pozitivně, ale copak to jde? když nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí