Pomalá srdeční akce plodu

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1111
22.12.12 12:52

Ach jo.. nejradši bych zašla mezi svátkama někam na ult, ale řekli mi v lednu tak budu asi muset počkat.. je to hrozný, když máš každý den strach, že už není :(.. a jinak nevím no, příznaky právě taky moc nemám, jenom mě bolí bradavky, chodím častěji na záchod a občas mi je trošku nevolno,, ale nic hrozného, ultrogestan beru taky a mám trošku napuchlé bříško mi příjde.. snad to bude v klidu, každopádně svátky pro mě budou spíš stresující.. každý mi říká, mysli pozitivně, ale copak to jde? když nevím..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
22.12.12 13:13

Úpně ti rozumím. Ale myslím že to bude v pořádku. Jestli jsi byla několikrát kontrolována v nemocnici, tak to bude dobré, uvidíš. Když já tenkrát byla na ultr. a zjistili mi pomalou frekvenci tak miminku pak přestalo bít na druhý den, aspoň podle toho měření si to tak pamatuju. Přeju i přes ty stresy krásné svátky :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.11.14 11:04

Ahoj holky, prosim o radu, podle posledni MS jsem 8 plus 1, ted jsem prisla z kontroly a plod. vejce ma 26 mm, zl. vacek 4 mm, CRL 6 mm, srdicko ma pomalou akci, bez znamek odlucovani.. Dostala jsem Utrogestan a v pondeli jdu na kontrolu.. Myslite, ze to muze byt jeste v poradku, kdyz uz mam byt skoro v 9. tt a srdicko tlouklo jen malinko?? :,( :( :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.11.14 11:24

@aakaficko Já myslela, že v tomto týdnu neměří jak bije. Me to teda měřil hgynekolog až v 14 týdnu a to jsem ležela v nemocnici tam jen koukali že srdíčko bije.
Jinak pokud by chvilku bilo a pak nebilo stím mám bohužel špatnou zkušenost za týden již nebylo vubec a to velikost odpovídala týdnu.
Držím palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.11.14 11:28

@luciekal doktorka rikala, ze by v tomhle tydnu melo uz bit pekne, ale bilo jen slabe.. bud mensi tehotenstvi - tak 6 plus 3, a nebo je to spatne :( rikala ze je to tak 50 na 50 :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.11.14 11:33

@aakaficko Budu držet palce, at to dopadne u tebe dobře já čekala týden jak to dopadne:(, ale koukám, že už mas jedno mimco doma tak to je super to ti dodá silu.
Mě nikdo nezkoumal jak bije až teď při screeningu poslouchal a počítal

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.11.14 11:42

@luciekal dekuju, kez by to dopadlo dobre, jeste porad verim, i kdyz strach mam taky.. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8020
7.11.14 11:47

@aakaficko To chápu také jsem doufala věřila každý mě říkal, že to bude dobré ale nakonec to dobře nedopadlo, ale lepší když to mají přijít aby to přišlo ted a ne později i když vím že toje hnusné promin.
dej vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
7.11.14 11:50

@luciekal vim jak to myslis.. urcite dam vedet :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
10.11.14 17:11

Ahoj, tak jen pro info, mrnousek to nezvladl, dneska uz mu srdicko vubec nebilo :( zitra nastupuju do nemocnice na revizi :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
519
10.11.14 18:36

@aakaficko ahoj holky, nakoukla jsem do vaší diskuse protože se mi před měsícem stalo to samé. Ted čekám na ms a pak snad brzy na další IVF stimulaci, jinak se mi zatím otěhotnět nepodařilo. @aakaficko Přeji ať to brzy přebolí a vzhůru do dalšího boje, příroda ví co dělá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11245
11.11.14 06:48

@Martina747 dekuju, urcite to preboli, driv nebo pozdeji. Tobe moc preju at se brzo zadari a cekas bajecny zdravy miminko.. ja uz se oblikam a za hodinku nastup do nemocnice :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.5.15 20:10

Momentalne mám stejný problém a nevím si s tím rady bojím se ze o miminko přijdu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
73
12.5.17 13:23

6+1 tt a pomalejší srdeční akce plodu

Ahoj, obnovuji diskuzi, tak snad zareaguje někdo, kdo má podobnou zkušenost jako já. Včera jsem byla na první kontrole - 6+1 tt - vše bylo v normě - na utz gestační váček, žloutkový váček i embryjko s bijícím srdíčkem :srdce: začátek prostě skvělej a já byla v sedmém nebi. JENŽE: potom doktor ovšem poznamenal, že se mu zdá, že srdíčko bije trochu pomaleji… Hrozně mě tím rozhodil a vůbec nevím, co si o tom mám myslet?? Je na místě strach, nebo mám věřit, že se to srovná?? Bije srdíčko hned od začátku tak rychle, nebo se teprve „zajíždí“ a zrychluje až později (někde jsem četla až od 7. tt)?? Děkuji moc za všechny Vaše zkušenosti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1990
12.5.17 13:28

@Bazunkaa ja jsem mela v 5+6 pocinajici srdecni akci, az pak v 7+0 mi ji potvrdil ;) neboj ono se rozbehne, a az za tyden, dva pojedes na kontrolu, tak bude bit jako zvon :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí