Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Malý penzionek někde blízko by určitě prospěl vám oběma. Jeho přepracovanost a úzkost ti rozhodně nepřidává na pohodě. Zkus to s ním ještě jednou v klidu probrat.
Já bych penzionek zajistila (blízko lékařské péče) a buď by ten můj jel se mnou nebo ne. Přeci, že tě nepustí… co to je ?! On není tvůj rodič !
Tak držím palečky ![]()
Pokud je položená otázka kdo z vás je blázen, tak mi přijde, že manžel
Klidně bych někam jela, já naposledy někam jela cca 2 týdny před termínem (na svatbu
), 100km tam, 100km zpátky… V nejhorším bych hold rodila někde tam (věděli jsme, kde která porodnice je
). Nevidím na tom nic divnýho ![]()
Blázen je manžel, pokud nemáš žádné problémy, tak není důvod, abys nemohla někam jet
nebo tedy vy oba.
Ale zkusila bych vybrat něco a prostě oznámit, že buď jedete oba nebo pojedeš sama
někdy to jinak než nátlakem nejde ![]()
Já mám termín 13.dubna a taky bych nejradši někam odjela,manžel je taky pořád v práci a pak je rád,že je doma.Dneska jsem ho přemluvila aspoň na kino
večer,už mě to doma nebaví.Blázen určitě nejsi.
Já mam termín 21.4. a taky bych nejradši někam odjela, ale sama, potřebuju si odpočinout od dítěte i od chlapa.
Ve tvém případě mi přijde, že je manžel blázen, protože mi to přijde na stejno, kdyby to na tebe přišlo a on byl v práci, tak nervózní nebude? A navíc neni nikde psáno, že musíš jet na druhej konec republiky.
Ahoj,
před porodem mladšího jsme asi měsíc před termínem byli na víkend v Krkonoších. Od nás asi tak 300 km, všechno proběhlo úplně v pohodě. Akorát jsem si dělal legraci, že jestli porodím ve Vrchlabí, tak mě kamarádky se kterými jsme tam byli a nemají to tak daleko budou povinně chodit navštěvovat. Takže já bych určitě jela.
Byla jsem měsíc před porodem v Maďarsku na dovolené. A bylo to v pohodě. Pokud se cítíš dobře a nemáš žádné problémy, jako např. hrozící předčasný porod, jeďte! Pak už to po porodu nebude tak jednoduché, někde si užít prodloužený víkend nebo třeba dovolenou. ![]()
Tak my jsme byli loni první týden v červenci na dovolené v penzionu v Českém ráji a rodila jsem 28. července. Takže jestli se na to cítíš a je ti dobře tak klidně někam vyražte.
Ahoj holky,
tak jsem včera nastoupila na mateřskou. Ráda bych ještě před porodem někam vyrazila. Nemyslím nějakou náročnou dovolenou, stačil byl prodloužený víkend někde v malém penzionu. Termín mám 19.4.
Myslím, že by nám to všem prospělo. Manžel má poslední dobou dost nervů z práce, rekonstrukce našeho RD, porodu…, ale jet „někam“ odmítá! Obhajuje to tím, že má o nás strach, že má větší jistotu, když jsem doma (a on v práci!!). prý by si to neužil a byl nervózní, co když to přijde.
Nechce se mi na něj moc tlačit, ale na druhou stranu jeho přepracovanost se začíná výrazně projevovat a odpočinout by si měl. Od středy má dovolenou a ještě se nezastavil, takže dovolená, jakoby nebyla. Navíc nedávno řekl, že doma si stejně neodpočine.
Tak nevím, zda jsem moc lehkomyslná nebo on má až nezdravý strach. Opravdu bych ráda vypadla, dřepím tu na zadku a potřebuju si vyvětrat mozek! samotnou mě nikam rozhodně nepustí!
Tak co? Kdo z nás je blázen?