Pomelo a chinin?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12185
1.12.14 07:34

@martina.se nebo proto, že jsem blbá. Asi to nebyl smrad z pomela, ale z mých rukou. :mrgreen: Večer jsem totiž čistila koupelnu něčím proti plísni a tak mi to pomelo smrdělo, jak jsem to držela v puse. Asi nějak reagovalo se zbytky toho pripravku, protože to byl fakt divný smrad. Když jsem si přičichla jen k pomelu, bylo na talíři a tak jsem nic necítila. Chlap, když přišel domů, mi také říkal, že z něho nic necítí a ochutnal a také neměl pocit, že by bylo špatné. Tak jsem to riskla a jak začala jíst, zase jsem to cítila a pak mi tedy došlo, že to asi nebude pomelem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
1.12.14 07:35

@trpaslinka :mrgreen: :lol: a tak dobrý, že se to vysvětlilo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.11.18 17:42

Pomelo v těhotenství?

Máte někdo nějaké nové informace o tom jestli je v pomelu chinin? Hledám kde můžu a nic jsem nenašla. Budu ráda za každou odpověď, děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22839
5.11.18 17:48

@iva357 já jsem v těhotenství normálně jedla pomelo, je zdrojem vitamínu C, A, kalcia, železa a kyseliny listové, o chininu nic nevím, co by tam dělal? :think:

Příspěvek upraven 05.11.18 v 18:00

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35740
5.11.18 17:49
@iva357 píše:
Máte někdo nějaké nové informace o tom jestli je v pomelu chinin? Hledám kde můžu a nic jsem nenašla. Budu ráda za každou odpověď, děkuji :)

Tak si přečti tu diskuzi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
5.11.18 18:33

A takhle vzniká dávové šílenství :zed: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7527
5.11.18 18:41

@pikola jako jsem těžce OT, ale dneska je to minimálně druhá diskuse, kde ta tvoje profilovka sedí a jsi tam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38
5.11.18 18:58

Já jsem pitomá :zed: četla jsem si nejspíš jinou diskuzi a pak jsem mobil odložila a za chvilku jsem si řekla, že se zeptám a otevřela jsem tuto (kterou jsem před tím z nějakých důvodů neviděla) a rovnou napsala. Teď vypadám jako pako :D Děkuji za všechny odpovědi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí