Pomelo a chinin?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
@martina.se nebo proto, že jsem blbá. Asi to nebyl smrad z pomela, ale z mých rukou.
Večer jsem totiž čistila koupelnu něčím proti plísni a tak mi to pomelo smrdělo, jak jsem to držela v puse. Asi nějak reagovalo se zbytky toho pripravku, protože to byl fakt divný smrad. Když jsem si přičichla jen k pomelu, bylo na talíři a tak jsem nic necítila. Chlap, když přišel domů, mi také říkal, že z něho nic necítí a ochutnal a také neměl pocit, že by bylo špatné. Tak jsem to riskla a jak začala jíst, zase jsem to cítila a pak mi tedy došlo, že to asi nebude pomelem ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Pomelo v těhotenství?
Máte někdo nějaké nové informace o tom jestli je v pomelu chinin? Hledám kde můžu a nic jsem nenašla. Budu ráda za každou odpověď, děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iva357 já jsem v těhotenství normálně jedla pomelo, je zdrojem vitamínu C, A, kalcia, železa a kyseliny listové, o chininu nic nevím, co by tam dělal? ![]()
Příspěvek upraven 05.11.18 v 18:00
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@iva357 píše:
Máte někdo nějaké nové informace o tom jestli je v pomelu chinin? Hledám kde můžu a nic jsem nenašla. Budu ráda za každou odpověď, děkuji
Tak si přečti tu diskuzi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pikola jako jsem těžce OT, ale dneska je to minimálně druhá diskuse, kde ta tvoje profilovka sedí a jsi tam ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem pitomá
četla jsem si nejspíš jinou diskuzi a pak jsem mobil odložila a za chvilku jsem si řekla, že se zeptám a otevřela jsem tuto (kterou jsem před tím z nějakých důvodů neviděla) a rovnou napsala. Teď vypadám jako pako
Děkuji za všechny odpovědi ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit