Neslané křupičky (housenky)
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
neslané křupičky (housenky)
Ahojky,chtěla jsem se zeptat od jakého měsíce jste začaly dětičkám dávat takový ty neslaný křupičky (housenky)a jestli se jim to nelepí na patro.Děkuji moc
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
asi od 4 měsíců,kdy se je žmoulal a olizoval.Měl je zároveň jako hračku ..Miluje je dodnes a to mu jsou 3 roky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já jsem je malýmu dala poprvé tak v osmi měsících, až mu vylezly první zuby. Miluje je doteďka. Na patro se nelepí. Pěkně se rozpouštějí v puse.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já jsem je dala malému kolem 7 měsíce, teď už má ty velké a má je moc rád
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
taky jsem začala nějak kolem těch 4 měsíců a jenom si je ožužlávala, později jsme začali kupoval i ochucený…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Od šesti měsíců, prostě když začaly s příkrmy. Nelepí se. Ani zuby nebyly potřeba. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji moc všem tak já mu je už taky dám,bude nám 7měsíců a aspon chvilku v pucince bude žmoulat něco jiného než hračky ![]()
jj takový ty velký křupky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dávám asi týden, takže od sedmi měsíců… a užírá je hlavně syn, kterému budou tři roky, za ten týden jsme spotřebovali dva pytle, na to, že jich malá snědla zatím tak 10-20, je to výkon ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
my tak od 5.měsíce, nelepí se, krásně se rozpustí, vyzkoušej sama
kdyby jsme čekali na zub, tak by je dostal až teď v lednu, vylezl mu první v 10.měsících! dásněma kousal krásně kousky jídla už dávno, a u nás vedou teda i u staršího ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
bumbinka píše:
Dávám asi týden, takže od sedmi měsíců… a užírá je hlavně syn, kterému budou tři roky, za ten týden jsme spotřebovali dva pytle, na to, že jich malá snědla zatím tak 10-20, je to výkon
Tak to je ještě dobrej průměr! U nás kupuju troje denně - banánové..Už se na ně naučil i táta. Večer u telky chroustá jako housenka… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Naší malé je 11 měsíců, pokouším se jí je vnutit od cca 6 a ani za boha
jinak sní na co přijde, ale tyhle křupky pro ni prostě nejsou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dáváme od 6,5 měsíce, máme to takový rituálek odpoledne kdy ho posadím do lehátka, dám mu 3 křupky a netekoucí hrneček a on to zbaští a napije se čajíčku, zvládá to už krásně sám-má to takovou pidi svačinku,jinou totiž zatím odpoledne nedáváme.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
děkuji všem,už jsme koupili a už i baštíme
Pátovi to chutná a konečně taky leží v klidu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit