Prosím, je tohle Sunar?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Reakce:
Já můžu jedině napsat,že to není Beba,ta to má přímo vytištěné na tom sáčku.
lyrica píše:
Nutra defense má jiné sáčky..kostka s takovou nálepkou..
JJ,máš recht,je tam taková bílá nálepka ![]()
lyrica píše:
Nutra defense má jiné sáčky..kostka s takovou nálepkou..
Souhlasím..
Já vím,že to není Nutra defenc,ten kupuju,ona mi ale trvdí že je to HAáčko,ale myslím,že ten je taky ve tvaru kostky? Díky katka,tak Bebu vyřazuji ![]()
- Upravit
sunak classický to taky nebude,i když tu podobu jsem uviděla ![]()
Příspěvek upraven 23.01.12 v 19:52
Pokud nevíš,jestli je to opravdu mlíčko co mimi pije,tak mu ho radši nedávaj. Ne že by ti mamka dala něco špatnýho,ale míchat asi nebude dobrý a když sama říkáš,že to vaše to není… ![]()
- Upravit
Ahoj mam sunar komlex 2. Je tam 71118502 L11299KR001
15:39:48 R4 011791. Takze sunar to bude ale jiny. Pytliky jsou stejne.
Souhlasím i s příspěvkem výše, pokud přesně není znám obsah, nedávala bych..
A co udělat trochu UM a zkusit to?Když to bude hořké,je to HA.A jak je malá stará?
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Potřebuji se zeptat,kdo kupujete UM zda se můžete podívat jestli tento sáček je Sunar či jiná značka UM a jestli je to 2-od 6.měs. Bylo mi řečeno,že je to Sunar Nutra defenc 2,ale ten kupuju a má malé kostičky sáčky,tenhle je delší.Dostala jsem ho od mamky,ale bez krabice,kterou měla polétou tak krabici vyhodila,takže nevím zda to můžu malé dát,na sáčku to napsané není.Dám sem foto kdo můžete koukněte se doma,co je to za UM,docela to spěchá a nevím jak jinak to zjistit a nehodlám malé dát Um který by pro ni nebyl vhodný. Moc děkuji za ochotu
P.S. jde tam špatně vidět ty čísla co jsou na obale napsané tak je přepíšu sem,zda je někdo třeba máte stejné??
71118502 L11168KRO01
22:55:04 R2 023638