Prosím, je tohle Sunar?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
tumpach píše:
nutrilon sáčky nemá,ten má tu oválnou krabici
menší balení mají sáčky 400g ![]()
TeaTereza píše:
Sunar nutra defence HA to určitě NENÍ! Protože ten používáme a sáčky jsou do kostky a je na nich bílé nálepy na znovu uzavření.
Ano to vím i já to už jsme tu vyloučily hned na začátku ![]()
- Upravit
tumpach píše:
nutrilon sáčky nemá,ten má tu oválnou krabici
Nutrilon má sáčky v tom menším balení v krabici, jsou tam 2 sáčky po 300 gramech. Je to nějaké to jejich nové balení.
Tak to zkus zvážit,sunar bývá 600gr,Beba 550gr,dm tuším 400
to by mohlo napovědět
Anonymní píše:
Moc díky za rady,jste hodné. Kontaktuju raději výrobce Sunaru pro klid duše! Zeptám se i na to,že zda by vadilo místo dvojky třeba ta trojka,je mi to líto vyhodit
Anonymně píšu,že je mi to trapné,nic jiného v tom neníTak se nezlobte,ještě jednou děkuji moc
Taky by sis mohla najit na netu etiketu a porovnat slozeni. Ty rozdily budou minimalni. A nebo to schovej az ji bude rok
.
Raduš.ka44 píše:
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02
Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu ![]()
Sunar to bude,mam Sunar Complex 1 od narozeni a cislo je tam R1 a i vzhledove ten sacek je stejnej.
ciniminisek píše:
Tak to zkus zvážit,sunar bývá 600gr,Beba 550gr,dm tuším 400to by mohlo napovědět
Zvážit mě to napadlo,jen by muselo být na čem,nemám malou kuch.váhu,která ukáže přesně
Já teda doufám,že by jí to nic neudělalo,kdyby to byla případně 3ka? UM má 2× denně,jak na potvoru nám dnes došel Nutra defenc náš,tak jí tady tento ráno budu muset dát nebo jí dám kaši
Kdybych jí to přeci jen dala,nějaká reakce by se ukázala hned ne? Možná to hrotím,ale nechci jí ublížit,nejsem z těch maminek,co dávají už běžná jídla atd ![]()
- Upravit
Ahoj, já bych řekla že to bude Sunar klasický. Mi teda máme banánový sunar, ale podle sáčku i těch čísel je to dost podobné. Mi máme číslo 71485802.
Anonymní píše:ciniminisek píše:Zvážit mě to napadlo,jen by muselo být na čem,nemám malou kuch.váhu,která ukáže přesně
Tak to zkus zvážit,sunar bývá 600gr,Beba 550gr,dm tuším 400to by mohlo napovědět
Já teda doufám,že by jí to nic neudělalo,kdyby to byla případně 3ka? UM má 2× denně,jak na potvoru nám dnes došel Nutra defenc náš,tak jí tady tento ráno budu muset dát nebo jí dám kaši
Kdybych jí to přeci jen dala,nějaká reakce by se ukázala hned ne? Možná to hrotím,ale nechci jí ublížit,nejsem z těch maminek,co dávají už běžná jídla atd
Hele v kasi taky nemas nutra defence. Alergicka neni tak reakci zadnou mit nebude. Fakt to nehrot
.
tejuho píše:
Sunar to bude,mam Sunar Complex 1 od narozeni a cislo je tam R1 a i vzhledove ten sacek je stejnej.
Takže myslíš,že když je tam R2 je to dvojka jo? Někdo tu psal že má R4,jen už nenapsala kolik je dítěti ![]()
- Upravit
ještě mě napadl jeden tip, když otevřeš, tak koukni na tu odměrku, která tam je přiložena…každé číslo mívá jinou barvu odměrky, tedy alespon u Nutradefense tomu tak myslím bylo…(a nebo se mi to plete, přecházeli jsme z HA na Allergy Care, tak už v tom mám trochu zmatek)…ale třebas to pomůže:-)
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat