Prosím, je tohle Sunar?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1583
23.1.12 20:13
tumpach píše:
nutrilon sáčky nemá,ten má tu oválnou krabici

menší balení mají sáčky 400g :)

• načítám...
Anonymní
23.1.12 20:15
TeaTereza píše:
Sunar nutra defence HA to určitě NENÍ! Protože ten používáme a sáčky jsou do kostky a je na nich bílé nálepy na znovu uzavření. :think:

Ano to vím i já to už jsme tu vyloučily hned na začátku ;)

• Upravit
457
23.1.12 20:16
tumpach píše:
nutrilon sáčky nemá,ten má tu oválnou krabici

Nutrilon má sáčky v tom menším balení v krabici, jsou tam 2 sáčky po 300 gramech. Je to nějaké to jejich nové balení.

• načítám...
7782
23.1.12 20:17

Tak to zkus zvážit,sunar bývá 600gr,Beba 550gr,dm tuším 400 :nevim: to by mohlo napovědět

• načítám...
3380
23.1.12 20:23
Anonymní píše:
Moc díky za rady,jste hodné. Kontaktuju raději výrobce Sunaru pro klid duše! Zeptám se i na to,že zda by vadilo místo dvojky třeba ta trojka,je mi to líto vyhodit :nevim:
Anonymně píšu,že je mi to trapné,nic jiného v tom není :oops: Tak se nezlobte,ještě jednou děkuji moc :hug:

Taky by sis mohla najit na netu etiketu a porovnat slozeni. Ty rozdily budou minimalni. A nebo to schovej az ji bude rok :-).

• načítám...
8566
23.1.12 20:23
Raduš.ka44 píše:
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.

Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?

Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02

Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu :mrgreen:

• načítám...
3037
23.1.12 20:24

Sunar to bude,mam Sunar Complex 1 od narozeni a cislo je tam R1 a i vzhledove ten sacek je stejnej.

• načítám...
Anonymní
23.1.12 20:26
ciniminisek píše:
Tak to zkus zvážit,sunar bývá 600gr,Beba 550gr,dm tuším 400 :nevim: to by mohlo napovědět

Zvážit mě to napadlo,jen by muselo být na čem,nemám malou kuch.váhu,která ukáže přesně :nevim: Já teda doufám,že by jí to nic neudělalo,kdyby to byla případně 3ka? UM má 2× denně,jak na potvoru nám dnes došel Nutra defenc náš,tak jí tady tento ráno budu muset dát nebo jí dám kaši :think: Kdybych jí to přeci jen dala,nějaká reakce by se ukázala hned ne? Možná to hrotím,ale nechci jí ublížit,nejsem z těch maminek,co dávají už běžná jídla atd :nevim:

• Upravit
3037
23.1.12 20:28

Nic se ji nestane,jen se tam lisi pomer slozek a energie

• načítám...
348
23.1.12 20:29

Ahoj, já bych řekla že to bude Sunar klasický. Mi teda máme banánový sunar, ale podle sáčku i těch čísel je to dost podobné. Mi máme číslo 71485802.

• načítám...
3380
23.1.12 20:31
Anonymní píše:
ciniminisek píše:
Zvážit mě to napadlo,jen by muselo být na čem,nemám malou kuch.váhu,která ukáže přesně :nevim: Já teda doufám,že by jí to nic neudělalo,kdyby to byla případně 3ka? UM má 2× denně,jak na potvoru nám dnes došel Nutra defenc náš,tak jí tady tento ráno budu muset dát nebo jí dám kaši :think: Kdybych jí to přeci jen dala,nějaká reakce by se ukázala hned ne? Možná to hrotím,ale nechci jí ublížit,nejsem z těch maminek,co dávají už běžná jídla atd :nevim:

Hele v kasi taky nemas nutra defence. Alergicka neni tak reakci zadnou mit nebude. Fakt to nehrot :-).

• načítám...
Anonymní
23.1.12 20:31
tejuho píše:
Sunar to bude,mam Sunar Complex 1 od narozeni a cislo je tam R1 a i vzhledove ten sacek je stejnej.

Takže myslíš,že když je tam R2 je to dvojka jo? Někdo tu psal že má R4,jen už nenapsala kolik je dítěti :think:

• Upravit
3037
23.1.12 20:47

mne to tak vychazi.Ale jiste to nevim :nevim:

• načítám...
3380
23.1.12 20:49

R4 mam ja a na sunar complex 2. To bude fakt cislo sarze.

• načítám...
6572
23.1.12 20:51

ještě mě napadl jeden tip, když otevřeš, tak koukni na tu odměrku, která tam je přiložena…každé číslo mívá jinou barvu odměrky, tedy alespon u Nutradefense tomu tak myslím bylo…(a nebo se mi to plete, přecházeli jsme z HA na Allergy Care, tak už v tom mám trochu zmatek)…ale třebas to pomůže:-)

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí

3 batolecí mléko

• (5) + 185 recenzí