Prosím, je tohle Sunar?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Ainy píše:
Ahoj mam sunar komlex 2. Je tam 71118502 L11299KR001
15:39:48 R4 011791. Takze sunar to bude ale jiny. Pytliky jsou stejne.
Díky,to vypadá dost podobně,malá má 8.měsíců,takže myslím,že když jí dám vyjímečně jinou značku tak to nevadí?Výrobce u Sunaru a Sunar nutra defenc je stejný,Hero. Jen nevím zda je to jaké číslo zda 1,2,3,4? A to mě štve. Když tam máte to R4 a já R2,to asi není to číslování že?
- Upravit
Jo a klidne bych ji to dala. Predpokladam ze kdyz jste na dvojce tak uz ji i prikrmy. v tomto veku uz bych neresila.
Nutradefense to určitě není ani HAčko, to kupuji já a jsou to také ty kostky s tím bílým štítkem, ale ten sunar komplex by to mohl být. ![]()
Ainy píše:
Jo a klidne bych ji to dala. Predpokladam ze kdyz jste na dvojce tak uz ji i prikrmy. v tomto veku uz bych neresila.
Malá je na UM od narození,kojila jsme částečně jen dva měsíce,příkrmy papá od 4.měs. Mě jen dělá starost ne značka UM,ale spíš to číslování ,malá má dvojku,pokud je tohle třeba 3 či 4,tak může jí to ublížit?
- Upravit
Ja myslim ze to R4 bude cislo sarze,hele my jsme uz na trojce ale v akci byla dvojka tak mame tu
.
ahoj, já teda kojím, ale vyhrála jsem balení Sunaru - nutradefense č.2 a ten to má na obale napsaný!!! takže to bude asi něco jinýho! ![]()
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.
Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02
Ja myslim ze ublizit nemuze. Bude tam jen jiny pomer vitaminu a tak. v klidu.
Já bych to teda nedala..to označení 1, 2, 3, 4…asi to má smysl..a pokud je to jiné číslo, tak by to asi nebyo úplně OK..
Přijde mi dobrej nápad to, co píše Raduška..
ja bych to neresila a normalne ji to dala, co by se jako mohlo stat?
Moc díky za rady,jste hodné. Kontaktuju raději výrobce Sunaru pro klid duše! Zeptám se i na to,že zda by vadilo místo dvojky třeba ta trojka,je mi to líto vyhodit ![]()
Anonymně píšu,že je mi to trapné,nic jiného v tom není
Tak se nezlobte,ještě jednou děkuji moc ![]()
- Upravit
Anonymní píše:Ainy píše:Malá je na UM od narození,kojila jsme částečně jen dva měsíce,příkrmy papá od 4.měs. Mě jen dělá starost ne značka UM,ale spíš to číslování ,malá má dvojku,pokud je tohle třeba 3 či 4,tak může jí to ublížit?
ublizit, proc by to melo ublizit? bude tam jiny pomer zivin, ale to snad neni skodlive
Sunar nutra defence HA to určitě NENÍ! Protože ten používáme a sáčky jsou do kostky a je na nich bílé nálepy na znovu uzavření. ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat