Prosím, je tohle Sunar?
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
- Upravit
no jo vlastně, ona je v krabici, kterou nemáš..:-( já teď mám ty plechovky, takže jsem to pozapomněla, pardon …
Kallkapa píše:Raduš.ka44 píše:Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02
A jo
Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla ![]()
Raduš.ka44 píše:Kallkapa píše:A joRaduš.ka44 píše:Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla
Ahááá tak to je gool
Tak co no nevadí,alespoň bude posměch oprávněný
To jsme netušila,no co už ![]()
Ale i tak moc díky všem za ochotu ![]()
petka86 píše:Raduš.ka44 píše:Kallkapa píše:A joRaduš.ka44 píše:Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu
Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla
Ahááá tak to je gool
Ale i tak moc díky všem za ochotuTak co no nevadí,alespoň bude posměch oprávněný
To jsme netušila,no co už
A proč bychom se ti měly smát, neblázni, vždyť o nic nejde ![]()
mám zrovna takhle jeden sunar otevřený : zhruba v polovoně pravé strany je napsáno L11256KRO - to je číslo šarže. Takže by to mohl být obyč sunar
Raduš.ka44 píše:petka86 píše:A proč bychom se ti měly smát, neblázni, vždyť o nic nejdeRaduš.ka44 píše:Kallkapa píše:A joRaduš.ka44 píše:Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu
Ahááá tak to je gool
Ale i tak moc díky všem za ochotuTak co no nevadí,alespoň bude posměch oprávněný
To jsme netušila,no co už
To je jedno,tady šlo spíš o nějaké známe ,kdyby někdo třeba četl,že si beru něco co nevím co přesně je a ještě se tak blbě ptám ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Teď nějak nechápu? Já myslela,že odměrka je v krabičce ne v sáčku? Já krabičku nemám,ani odměrku,že to vyhodila s tou polítou krabicí od toho. U Nutra defenc vím,že odměrka je v krabici volně růžová.
Jinak děkuji za pomoc,ráno to prubnu,ale pro sichr zavolám na infolinku ještě