Prosím, je tohle Sunar?

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Anonymní
23.1.12 21:00
Nanda píše:
ještě mě napadl jeden tip, když otevřeš, tak koukni na tu odměrku, která tam je přiložena…každé číslo mívá jinou barvu odměrky, tedy alespon u Nutradefense tomu tak myslím bylo…(a nebo se mi to plete, přecházeli jsme z HA na Allergy Care, tak už v tom mám trochu zmatek)…ale třebas to pomůže:-)

Teď nějak nechápu? Já myslela,že odměrka je v krabičce ne v sáčku? Já krabičku nemám,ani odměrku,že to vyhodila s tou polítou krabicí od toho. U Nutra defenc vím,že odměrka je v krabici volně růžová.

Jinak děkuji za pomoc,ráno to prubnu,ale pro sichr zavolám na infolinku ještě :)

• Upravit
7782
23.1.12 21:01

Odměrka je v krabici ne v sáčku.

• načítám...
6572
23.1.12 21:01

no jo vlastně, ona je v krabici, kterou nemáš..:-( já teď mám ty plechovky, takže jsem to pozapomněla, pardon …

• načítám...
7182
23.1.12 21:06
Kallkapa píše:
Raduš.ka44 píše:
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.

Mimochodem, co je na Sunaru citlivého, intimního?

Příspěvek upraven 23.01.12 v 20:02
Při vkládání fotky už ztrácí citlivost a intimita svou váhu :mrgreen:

A jo :mrgreen: Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla :mrgreen:

• načítám...
3798
23.1.12 21:30
Raduš.ka44 píše:
Kallkapa píše:
Raduš.ka44 píše:
A proč nekontaktuješ výrobce ? Pošli jim ta čísla mailem, nebo si zavolej na bezplatnou linku, tam ti poradí nejlíp.

A jo :mrgreen: Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla :mrgreen:

Ahááá tak to je gool :mrgreen: Tak co no nevadí,alespoň bude posměch oprávněný :lol: To jsme netušila,no co už ;)

Ale i tak moc díky všem za ochotu :palec:

• načítám...
7182
23.1.12 21:41
petka86 píše:
Raduš.ka44 píše:
Kallkapa píše:
Raduš.ka44 píše:

A jo :mrgreen: Ale kdybys to nenapsala, tak bych na to nepřišla, a to jsem si tu fotku rozklikla :mrgreen:

Ahááá tak to je gool :mrgreen: Tak co no nevadí,alespoň bude posměch oprávněný :lol: To jsme netušila,no co už ;)

A proč bychom se ti měly smát, neblázni, vždyť o nic nejde ;)

• načítám...
14020
23.1.12 21:45

mám zrovna takhle jeden sunar otevřený : zhruba v polovoně pravé strany je napsáno L11256KRO - to je číslo šarže. Takže by to mohl být obyč sunar

• načítám...
3798
23.1.12 21:47
Raduš.ka44 píše:
petka86 píše:
Raduš.ka44 píše:
Kallkapa píše:
Raduš.ka44 píše:

A proč bychom se ti měly smát, neblázni, vždyť o nic nejde ;)

To je jedno,tady šlo spíš o nějaké známe ,kdyby někdo třeba četl,že si beru něco co nevím co přesně je a ještě se tak blbě ptám :mrgreen:

• načítám...
14020
23.1.12 21:47

v podstatě tam máš napsáno tosamé jen jinou šarži :palec:

• načítám...
20808
23.1.12 22:38

Na žádost zakladatelky zamykám.

Tereza

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie