2měsíční nechce pít z lahve

3157
24.1.12 12:32

2 měsíční nechce pít z lahve

Když nejsem doma krmíme malého mým odstříkaným mlékem z lahve - tedy zatím jsme krmili asi 4×, nebylo to úplně bez problémů - prostě nechtěl - ale pak na MAM flašku a dudlík se chytl. Ted najednou flašku úplně odmítá - mám MAM, NUK, a Calmu od Medely, ale on to nechce vůbec ani do pusy a když to vezme, začne se jakoby dávit. Jinak z prsa saje perfektně takže o jeho sací reflex se nebojím, je to opravdu pořádnej savec. Nechce ani dudlík, ale z té flašky už párkrát pil a najednou konec. Neporadíte někdo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31594
24.1.12 12:38

Ani když má fakt hlad? Tohle mi dělalo nehladový dítě, když jsem byla pryč a dostával flašku. Když fakt dostal hlad, tak najednou se uměl přicucnout naprosto ukázkově. Kojené děti si chtějí často dudnout, ale prsa, gumový dudel některé neuspokojí. Syn doteď, i když už nekojený, tak rád cucá kloub ukazováčku nebo kůži na hraně ruky.

Další možnost je přes prst stříkačkou, ale popravdě je to dost nepohodlný a zdlouhavý, případně nalžičkovat, pokud dítě vezme lžičku, tak existuje přímo flaška se lžičkou, kde člověk nemusí nabírat, jen to zmáčkne a na lžičku nateče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí