Pomlouvá mě cizí žena

Anonymní
10.7.22 14:02

Pomlouvá mě cizí žena

Ahoj jsme mala ves. Jeden muž (v té době zadaný, já nezadana) mi začal psát. Líbila jsem se mu i dřív, konverzace vesměs byla o našich společných zalibach, nakonec došlo k lehčímu flirtování po zpravach. Nicméně jeho přítelkyně už na mě byla nazhavena skrze psaní si o koniccich. ( Lezla mu do mobilu). Ona ho vlastně celý skoro roční vztah podvadela, s člověkem se kterým teď žije. Je to rok stará zalezitost. Včera jsem byla na zábavě, stala jsem naproti te dotyčné která tam byla se svým přítelem a kamarádkou. Staly jsme od sebe kousek, že si dovolila na mě ukázat, a označila mě „to je ta ku.va“, a hloupe se tomu smála. Dotyčná by věkem mohla být moje máma. S tím mužem jsem v době jejich vztahu nic nemela. Navíc jak vyplynulo z jejího rozhořčení už loni, ten muž flirtoval s více ženami. Ano, neměla jsem mu psát vůbec. Ale holky, opravdu vam někdo leží rok v žaludku, že máte úplně cizího člověka potřebu pomlouvat? Ještě znovu upozorňuju že jsem s ním nic v čase kdy spolu byli neměla. Ani jsme se nevídali jako kamarádi.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
7228
10.7.22 14:10
@Anonymní píše:
Ahoj jsme mala ves. Jeden muž (v té době zadaný, já nezadana) mi začal psát. Líbila jsem se mu i dřív, konverzace vesměs byla o našich společných zalibach, nakonec došlo k lehčímu flirtování po zpravach. Nicméně jeho přítelkyně už na mě byla nazhavena skrze psaní si o koniccich. ( Lezla mu do mobilu). Ona ho vlastně celý skoro roční vztah podvadela, s člověkem se kterým teď žije. Je to rok stará zalezitost. Včera jsem byla na zábavě, stala jsem naproti te dotyčné která tam byla se svým přítelem a kamarádkou. Staly jsme od sebe kousek, že si dovolila na mě ukázat, a označila mě „to je ta ku.va“, a hloupe se tomu smála. Dotyčná by věkem mohla být moje máma. S tím mužem jsem v době jejich vztahu nic nemela. Navíc jak vyplynulo z jejího rozhořčení už loni, ten muž flirtoval s více ženami. Ano, neměla jsem mu psát vůbec. Ale holky, opravdu vam někdo leží rok v žaludku, že máte úplně cizího člověka potřebu pomlouvat? Ještě znovu upozorňuju že jsem s ním nic v čase kdy spolu byli neměla. Ani jsme se nevídali jako kamarádi.

Ježiš, fakt se nad to nedokážeš povznést?
Kurva nejsi, co si o tobě myslí nějaká paní ti může být úplně jedno ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 14:13

Některé ženské to tak mají. Mě pomlouvá manželova bývalá kolegyně. Vyhrožovala mi, že mi rozbije hubu, protože jsem p*ca, co si neváží skvělého chlapa, že je manžel chudák podpantoflák. :roll:
Jednou nás viděla a naprosto chybně vyhodnotila situaci. Od té doby mě pomlouvá, kde může.
Taky to nechápu. U nás to je už víc jak 5 let. Manžel už dávno pracuje jinde. Madam táhne na 60. :nevim: Ale stejně se o sobě dozvídám zajímavé věci.
Neřeším, protože odmítám klesnout na její úroveň.

• Citovat
  • Upravit
9054
10.7.22 14:20

Můj manžel se kdysi líbil jedné ženě. Ona jemu ale vůbec, tak ji slušně odmítnul. Madam to nedala a ona a její kamarádka mě pomlouvaly kudy chodily.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173

No tak ona si ze zpráv kde jste flirtovali klidně mohla odvodit, že za tím bylo i něco víc. Pro příště nevypisuj a neflirtuj se zadanyma. Jinak bys byla fakt k..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
@Anonymní píše:

Docela chápu, že ti to leží v hlavě. Ale povznesla bych se nad tím. Jsem si jistá, že o dotyčné mají svůj názor všichni, jestli dělala co dělala, tak určitě..kór jestli se vyjadřuje, jak píšeš. Kdo tě pozná, tak si udělá úsudek sám…

Já jsme taky zjistila, že jsme nejhorší na vsi. A to jen kvůli tomu, po kom jsme si koupili dům. Přitom my ty dotyčné neznali a vůbec nic jsme nevěděli. Teď už to sešlo, ale taky to bylo zajímavé…soudit někoho, dle bývalého majitele :think:

I když proč ne, lidi jsou dneska zvláštní

• Citovat
  • Upravit
4706
10.7.22 14:36
@Anonymní píše:

A ted uz spolu něco máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2997
10.7.22 14:38

Na každém šprochu pravdy trochu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12741
10.7.22 14:41
@Anonymní píše:

Řekla bych „syndrom maloměsta“. Jak v potřebě „řešit“ druhé (zřejmě nějaká reziduální a atrofovaná potřeba stát se sociálním kontrolorem či SJW), tak v potřebě si hlídat chlapa (no jo no, ono jich obvykle na maloměstě/vesnici moc použitelných není, takže chápu…).
Většinu života jsem prožila ve velkém městě a po přestěhování na maloměsto jsem také nestačila zírat. Pomlouvala mě chudera pohoršená sousedka z ulice; jiným sousedům o mně vykládala naprosté nesmysly. IMHO se doma na MD nudí a nemá nic lepšího na práci. Smutné je, že vůči mně se chovala přátelsky, dávala se do řeči a já ten její „small talk“ opětovala v naivní představě, že třeba jednou se z nás mohou stát kamarádky.
Ona je to vlastně docela vtipná historka, ale přesto to pro mě byl šok. Teď už chápu, jak to tu chodí. Zabránit se asi takovým situacím nedá nebo teda nevím jak, spíš už „jen“ počítám s tím, že se to bude dít častěji.

A to jsem, pro pořádek, zadanému chlapovi fakt nepsala :-).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24851
10.7.22 15:11

Tak sama víš, že to vypisování „křišťálově čisté nebylo“
a že bude partner žárlit/objeví zprávu je holt riziko podnikání…

hoď to za hlavu, prostě žárlí a kámošky nikdy nebudete.. na hrátky se zadanými muži doporučuju zapomenout a máš klid ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 15:18
@Lucy75 píše:
Tak sama víš, že to vypisování „křišťálově čisté nebylo“
a že bude partner žárlit/objeví zprávu je holt riziko podnikání…hoď to za hlavu, prostě žárlí a kámošky nikdy nebudete.. na hrátky se zadanými muži doporučuju zapomenout a máš klid ;)

Ja to chápala v době kdy spolu ještě byli. Proč má ale takovou potřebu když je evidentně šťastná, rok potom?

• Citovat
  • Upravit
331
10.7.22 15:20

Musis se nad to povznest.Jsou horsi veci.Kdyz ji to dela dobre, nech ji.Ona ukazuje svoje ubohy ego. A at se podiva na sebe, kdo je k*rva.Ber to tak, dokud se o tobe mluvi, tak vis, ze zijes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.7.22 15:21
@karkarka píše:
No tak ona si ze zpráv kde jste flirtovali klidně mohla odvodit, že za tím bylo i něco víc. Pro příště nevypisuj a neflirtuj se zadanyma. Jinak bys byla fakt k..

Kur…si píše s kamarády?

• Citovat
  • Upravit
14957
10.7.22 15:39
@freeport píše:
Na každém šprochu pravdy trochu.

To je nejškodlivější věta, kterou znám a díky ní křivě obvinění lidé, přestože již byli očištěni, jsou často stále napadáni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15173
10.7.22 15:42
@Anonymní píše:
Kur…si píše s kamarády?

Ku.. rva flirtuje a vypisuje si se zadaným chlapem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí