Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak za prvé, dobívat se píše s tvrdým y, to rve oči, a za druhé to znamená že se musíš dělat trochu nedostupnou a ne že přiletíš na kývnutí. A za třetí kdys ten dotaz hodila do vyhledavače, tak ti to vyflusne kompletní informaci.
A za čtvrté- je to naprosto zastaralé, máme přeci genderově i jinak rovnoprávnost. ![]()
Fascinující je, jak se dá vždycky vybrat to potřebné.
Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:16
@Anonymní píše:
Ahoj, mám krátce přítele a lidi mi říkají ať se klidním že by měl chlap dobývat ženuco to znamená? Jak se mám chovat aby mě mohl dobývat
připadám si jak blbec když to píšu
![]()
![]()
Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:12
A to o tom dobývání, to fakt říkají lidé, nebo to říkají jen blbky?
![]()
Ja se nechavam dobyvat rada a pod cenu se zasadne nedavam. Na sex si chlap pocka a taky neskacu, jak on piska.
Nekterym chlapum se tento pristup nelibi a to je v poradku, jini naopak dobyvaji moc radi a ti jsou moje cilova skupina. Ti, kteri ocekavaji sex na druhe schuzce a celkove partnerku, ktera bude behat za nim jako natesenej pejsek, ti me moc nezajimaji.
@Cenarius píše:
Tak já myslím, že tu ženu by zvládl dobít jen jednou.
Někteří takhle dobívají i roky.
@Anna766 píše:
Někteří takhle dobívají i roky.
to vis, 100× nic umorilo osla.
Znamená to, že se má muž víc snažit. A žena nemá podlézat, pořád ho kontaktovat, stíhat, co dělá, když není s ní.
No.. to je otázka jestli dobívat nebo dobývat… Záleží co ten chlap s tou ženou chce dělat
Ale někdy se to třeba nevylučuje..
Tak dlouho dobývá ženu až je jednou dobije. A u nějaké masochistky tak dlouho ji bude bít až ji dobude ![]()
Jojo cestiba a jak jedno tvrdé nebo měkké i změní význam všeho
![]()
@ZuzaM píše:
Znamená to, že se má muž víc snažit. A žena nemá podlézat, pořád ho kontaktovat, stíhat, co dělá, když není s ní.
Víc snažit? Čím konkrétně například?
@warita píše:
Ja se nechavam dobyvat rada a pod cenu se zasadne nedavam. Na sex si chlap pocka a taky neskacu, jak on piska.Nekterym chlapum se tento pristup nelibi a to je v poradku, jini naopak dobyvaji moc radi a ti jsou moje cilova skupina. Ti, kteri ocekavaji sex na druhe schuzce a celkove partnerku, ktera bude behat za nim jako natesenej pejsek, ti me moc nezajimaji.
Ty ses tu, jestli dobře pamatuji, prezentovala, že ti sex nic moc neříká, že se teda občas kvůli chlapovi přemůžeš, ale zdaleka ne tak často, jak on by rád, ale že má holt smůlu. Takže hoch tě musel dobývat, na sex si dlouho počkat, pak vydělat na domeček, no a odměnou mu za to všechno snažení je, že si ani nezašu…
jako gratulki
že sis takhle dobře vybrala, máš to zařízené opravdu skvěle
akorát z pohledu chlapa je to přímo nádherný a ukázkový příklad, proč - nedobývat
![]()
@Kutil Tom píše:
Ty ses tu, jestli dobře pamatuji, prezentovala, že ti sex nic moc neříká, že se teda občas kvůli chlapovi přemůžeš, ale zdaleka ne tak často, jak on by rád, ale že má holt smůlu. Takže hoch tě musel dobývat, na sex si dlouho počkat, pak vydělat na domeček, no a odměnou mu za to všechno snažení je, že si ani nezašu…![]()
![]()
jako gratulki
že sis takhle dobře vybrala, máš to zařízené opravdu skvěle
akorát z pohledu chlapa je to přímo nádherný a ukázkový příklad, proč - nedobývat
![]()
![]()
![]()
vsak to po tobe nikdo nechce.
Manzel to ma rad.
EDIT: na domecek muj manzel rozhodne nevydelal, domecek je muj.
Ahoj, mám krátce přítele a lidi mi říkají ať se klidním že by měl chlap dobývat ženu
co to znamená? Jak se mám chovat aby mě mohl dobývat
připadám si jak blbec když to píšu

Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:12