Co znamená když má chlap dobívat

Anonymní
10.7.22 11:59

Co znamená když má chlap dobývat

Ahoj, mám krátce přítele a lidi mi říkají ať se klidním že by měl chlap dobývat ženu :think: co to znamená? Jak se mám chovat aby mě mohl dobývat :lol: připadám si jak blbec když to píšu :lol: :lol: :lol:

Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:12

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5936
10.7.22 12:03

Tak za prvé, dobívat se píše s tvrdým y, to rve oči, a za druhé to znamená že se musíš dělat trochu nedostupnou a ne že přiletíš na kývnutí. A za třetí kdys ten dotaz hodila do vyhledavače, tak ti to vyflusne kompletní informaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11559
10.7.22 12:11

A za čtvrté- je to naprosto zastaralé, máme přeci genderově i jinak rovnoprávnost. :oops:
Fascinující je, jak se dá vždycky vybrat to potřebné.

• je to diskriminující
  • vůbec mě nedobývá
  • dělá ze mě jen sexuální objekt
  • sexista
  • muži už nejsou to, co dřív
  • no a co, že mám průsvitný topík. Nemá na mě koukat

Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20917

Tak já myslím, že tu ženu by zvládl dobít jen jednou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní

Moc díky jdu to hned opravit jsem tele :lol: :oops:

• Citovat
  • Upravit
15185
10.7.22 12:20

No některé by měl chlap dobít a některé dobýt.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.7.22 12:23
@Anonymní píše:
Ahoj, mám krátce přítele a lidi mi říkají ať se klidním že by měl chlap dobývat ženu :think: co to znamená? Jak se mám chovat aby mě mohl dobývat :lol: připadám si jak blbec když to píšu :lol: :lol: :lol:Příspěvek upraven 10.07.22 v 12:12

A to o tom dobývání, to fakt říkají lidé, nebo to říkají jen blbky? :D :andel: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21593
10.7.22 12:30

Ja se nechavam dobyvat rada a pod cenu se zasadne nedavam. Na sex si chlap pocka a taky neskacu, jak on piska.

Nekterym chlapum se tento pristup nelibi a to je v poradku, jini naopak dobyvaji moc radi a ti jsou moje cilova skupina. Ti, kteri ocekavaji sex na druhe schuzce a celkove partnerku, ktera bude behat za nim jako natesenej pejsek, ti me moc nezajimaji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149159
10.7.22 12:32
@Cenarius píše:
Tak já myslím, že tu ženu by zvládl dobít jen jednou.

Někteří takhle dobívají i roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
10.7.22 12:35
@Anna766 píše:
Někteří takhle dobívají i roky.

to vis, 100× nic umorilo osla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6426
10.7.22 12:42

Znamená to, že se má muž víc snažit. A žena nemá podlézat, pořád ho kontaktovat, stíhat, co dělá, když není s ní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
10.7.22 12:45

No.. to je otázka jestli dobívat nebo dobývat… Záleží co ten chlap s tou ženou chce dělat
Ale někdy se to třeba nevylučuje..

Tak dlouho dobývá ženu až je jednou dobije. A u nějaké masochistky tak dlouho ji bude bít až ji dobude :lol:

Jojo cestiba a jak jedno tvrdé nebo měkké i změní význam všeho :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
98
10.7.22 12:47
@ZuzaM píše:
Znamená to, že se má muž víc snažit. A žena nemá podlézat, pořád ho kontaktovat, stíhat, co dělá, když není s ní.

Víc snažit? Čím konkrétně například?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
10.7.22 13:00
@warita píše:
Ja se nechavam dobyvat rada a pod cenu se zasadne nedavam. Na sex si chlap pocka a taky neskacu, jak on piska.Nekterym chlapum se tento pristup nelibi a to je v poradku, jini naopak dobyvaji moc radi a ti jsou moje cilova skupina. Ti, kteri ocekavaji sex na druhe schuzce a celkove partnerku, ktera bude behat za nim jako natesenej pejsek, ti me moc nezajimaji.

Ty ses tu, jestli dobře pamatuji, prezentovala, že ti sex nic moc neříká, že se teda občas kvůli chlapovi přemůžeš, ale zdaleka ne tak často, jak on by rád, ale že má holt smůlu. Takže hoch tě musel dobývat, na sex si dlouho počkat, pak vydělat na domeček, no a odměnou mu za to všechno snažení je, že si ani nezašu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako gratulki :kytka: že sis takhle dobře vybrala, máš to zařízené opravdu skvěle :potlesk: akorát z pohledu chlapa je to přímo nádherný a ukázkový příklad, proč - nedobývat :lol: :* :srdce: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21593
10.7.22 13:40
@Kutil Tom píše:
Ty ses tu, jestli dobře pamatuji, prezentovala, že ti sex nic moc neříká, že se teda občas kvůli chlapovi přemůžeš, ale zdaleka ne tak často, jak on by rád, ale že má holt smůlu. Takže hoch tě musel dobývat, na sex si dlouho počkat, pak vydělat na domeček, no a odměnou mu za to všechno snažení je, že si ani nezašu… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: jako gratulki :kytka: že sis takhle dobře vybrala, máš to zařízené opravdu skvěle :potlesk: akorát z pohledu chlapa je to přímo nádherný a ukázkový příklad, proč - nedobývat :lol: :* :srdce: :dance:

vsak to po tobe nikdo nechce.

Manzel to ma rad.

EDIT: na domecek muj manzel rozhodne nevydelal, domecek je muj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí