Jídelní židlička

14.2.10 22:04

Pomoc

Ahoj, jakou jídelní židličku byste mi doporučili???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Caty
14.2.10 22:05

Ahoj, chtělo by to lepší a výstižnější název než POMOC

• Citovat
  • Upravit
20656
14.2.10 22:22
Caty píše:

Souhlas :lol:

no a k tématu - chtělo by to taky napsat, co od ní očekáváš, jestli má být polohovatelná nebo stačí pevná záda, chceš jí později využít i až bude dítě větší?

Já třeba dávala příkrmy až v půl roce a kousek, to dcera už seděla, prvních pár dní jsem krmila v autosedačce, pak jsme pořídili dřevěnou židličku, která má záda pevný a je to jakoby židlička, zasazená do stolku, v současné době jí stále používáme, právě jako stolek a židličku (tj. 4,5 roku denodenní záteže) a pořád je v dobrém stavu
 http://www.baby-car.cz/…skladem.html

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.10 22:29

Proboha, co ten název????

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 22:30
sandrik píše:
Caty píše:

Souhlas :lol:

no a k tématu - chtělo by to taky napsat, co od ní očekáváš, jestli má být polohovatelná nebo stačí pevná záda, chceš jí později využít i až bude dítě větší?

Já třeba dávala příkrmy až v půl roce a kousek, to dcera už seděla, prvních pár dní jsem krmila v autosedačce, pak jsme pořídili dřevěnou židličku, která má záda pevný a je to jakoby židlička, zasazená do stolku, v současné době jí stále používáme, právě jako stolek a židličku (tj. 4,5 roku denodenní záteže) a pořád je v dobrém stavu
http://www.baby-car.cz/…skladem.html

Omlouvám se, nějak se mi to tu pos… v půlce a dohle z toho vylezlo… Na tenweb určo kouknu!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 22:35

Už jsem to vysvětlovala… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
14.2.10 22:37

Jsem se lekla, co se děje :) Dávej si na to pozor, ju? ;)

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14.2.10 22:42

určitě budu, ale dnes má notebook špatný den :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
14.2.10 22:43

Ha, Lesi, jsem tě předběhla. Ne, zakladatelko, hlavně to neber špatně, že kritizuju, spíš to vůbec nevypovídalo co bys potřebovala, tak at dobře poradí mamči.

• Citovat
  • Upravit
9867
14.2.10 22:48

A k tématu, nedám dopustit na jídelní židličku z IKEA - levná a výborná. A odolná a dobře udržovatelná.

U nás v ní jí už třetí dítě a je zcela v pořádku.

L.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
14.2.10 23:06

http://avit.cz/…/produkt/129
máme takovou, ale jiný design. Můžu doporučit, pěkná, měkké polstrování, máme jí už rok a ani jeden trhanec, stabylní, dobře se polohuje takže max spokojenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2725
14.2.10 23:25

Chicco Polly (polohovací, pohodlná, vysoká), cokoliv jiného od Chicca nemusím, ale židle mě pozitivně překvapila, dobrý kup.
 http://www.nejlevnejsihrackarna.cz/…polly-safari

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
14.2.10 23:59

Taky máme Chicco Polly a je super, nemůžu proti ní říct křivého slova :mrgreen: Je polohovací, což jsem využila hodně - přikrmujem od 6 měsíců a Samík si sám sedl v 8,5 - má záda jsou mi vděčná :lol: :lol: :lol:

Kdybych vybírala nepolohovací, šla bych do té ikeácké. Už jsem v ní Samíka párkrát krmila na plavču, v restauraci a je fakt super - a za skvělou cenu :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10091
15.2.10 00:19

My máme Babypoint Pinta a spokojenost :palec: A u babičky máme tu z Ikey a taky pohoda. Ale malej už sám sedí, pro nesedící dítko je určo lepší polohovací. A ta Pinta není ani tak drahá, kolem 1700…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
363
15.2.10 07:44

No mi máme u babiček ty dřevěné a tam to stačí. U té plastové je výhoda, že má i prostorný pultík. Náš malej jí sáma kolikrát mu to šíleně trvá. Tady si vše pěkně rozprostře, to mi třeba u dřevěné chybí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí