Pomoc dětem v Keni

11408
16.12.11 14:10

Pomoc detem v keni

Ahoj,
tak jsem se divala na Sama doma a moc me zaujala pomoc pana Pergla detem v Keni, o vse se stara sam a ted jim stavi detsky domov.
na svych strankach zada o reklamu na nejakych hodne navstevovanych strankach :-) tak me napadlo vlozit sem link na jejich stranky, at treba lidi pomuzou jen DMSkou.. pokud to adminuv bude vadit, jako neplacena reklama, tak at tema zablokuji, ale myslim si, ze tohle by nemuselo vadit :srdce: mam pred tema Vanocema nejakou naladu se o tohle podelit :-)

http://www.omdc.cz/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
19200
16.12.11 14:37

Ahoj, koukal jsem taky a mám stejný názor, reportáž byla moc zajímavá a na místě, super že Tě napadlo to tady publikovat, snad to nebude vadit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35415
16.12.11 14:44

super napad :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
16.12.11 14:58

I kdyby to admini museli smazat, tak třeba já jsem o tom nevěděla. Teď už vím a poslala jsem aspoň DMSku. Díky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11408
16.12.11 18:37

ja taky prispela aspon DMS, snad trosku pomuzeme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5361
17.12.11 10:37

Tak já mám přímo odoptovanou holčičku z Indie, ne sice od tohoto pána, ale z jiné organizace. Na pořad Sama doma jsem se také díva moc mě to zaujalo, krásný byl jeho příběh, proč si tu holčičku adoptoval a že může za ní jezdit, to mu moc závidím, já tu svoji nikdy neuvidím, ale i tak možná dobře, protože by mě to hodně rozhodilo. Ale jdu také poslat sms :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová