Odcházím z eMimina

Hanzlici
16.12.11 00:11

Odcházím z emimina

Včera mi došla trpělivost s přístupem některých lidí tady na emiminu. Protože se nevyznám, jsem tu krátce, tak nevím, zda to byli admini nebo někdo jiný. To je nakonec jedno. Jakmile se do diskuze napíše něco, co se mase nelíbí, je diskuze zrušena, případně anonym odtajněný, furt se někde něco nahlašuje a to jen proto, že má někdo jiný názor. Mně osobně je to jedno, zas tak kontroverzně jsem tu nepsala, ale když jsem viděla, co se děje ostatním, udělalo se mi na blití. V součtu toho bylo dost. V takové komunitě existovat odmítám, je vidět, že ženský jsou prostě jenom slepice, který potřebujou krafat a kejvat hlavama. Kdo se chová jinak, je odvrhnut. Znovu zdůrazňuji, že se nejedná o mě, to snad až někde na posledních příčkách. Takže já jdu kvokat jinam, adios :palec:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Reakce:

Velikost písma:
byron
16.12.11 00:17

Myslíš kvůli těm jménům?
Neblázni! To není důvod k odchodu....... Taky nemám ráda hádky, ale pokud tam někdo takhle urážlivě kritizuje ostatní, tak se nemůže divit, že se to strhne v hádku…

• Upravit
5527
16.12.11 00:19

8o Ty brďo!!! Člověk tady pár dní není a hned se tady dějí věci… 8o Co se kde semlelo? Sem s tím! Kvok kvok kokodák. :mrgreen:
P.S.: Hanzlici, snad nebude tak zle. Všechny zas takové slepice nejsme. Občas třeba trošku jo :lol: , ale takhle demonstrativně odcházet a ještě kvůli tomu zakládat diskuzi, to tě teda musel někdo pěkně nas*at :think: jen teda nevím, co touto novou diskuzí sleduješ. Přemlouvat tě asi nikdo nebude. Já tě ani neznám, takže je mi to úúúúplně šumák, kam jdeš kvokat. Jo, kdyby tohle napsala KamčaDalmatinka, tak to by byla jiná :think: :think:
Hele, pokud jsi pevně rozhodnutá, tak šťastnou cestu :mavam: :mavam: :mavam: :mavam: Kvok.

• načítám...
5527
16.12.11 00:21

P.S.2.: Jen abys nelitovala :hug:

• načítám...
byron
16.12.11 00:21
  • Upravit
8566
16.12.11 00:22

Hanzlici, ať se jinde kvoká lépe :hug: :mavam:

• načítám...
8566
16.12.11 00:23
byron píše:
https://www.emimino.cz/…cicku-37722/
jE TO TOHLE?

Byron, to snad né.. :think: Myslím, že to je ještě celkem mírumilovná diskuze :mrgreen:

• načítám...
byron
16.12.11 00:30
Taky bych řekla, ale blokli to admini..nechápu…Občas si zaslepičit nebo s e poštěkat, když není doma s kým :mrgreen: za chvilku ani nebudeme moct???
Kallkapa píše:
byron píše:
jE TO TOHLE?
Byron, to snad né.. :think: Myslím, že to je ještě celkem mírumilovná diskuze :mrgreen:
  • Upravit
8566
16.12.11 00:31
byron píše:
Taky bych řekla, ale blokli to admini..nechápu…Občas si zaslepičit nebo s e poštěkat, když není doma s kým :mrgreen: za chvilku ani nebudeme moct???
Kallkapa píše:
byron píše:
jE TO TOHLE?
Byron, to snad né.. :think: Myslím, že to je ještě celkem mírumilovná diskuze :mrgreen:

Jo? Ja ani nevím, že to blokli 8o A proč šmankote ? Vždyť se tam ještě neperou :mrgreen:

• načítám...
1710
16.12.11 00:34

Jak se někdo může pohádat kvůli jménu pro své dítě nebo cizí dítě?To nechápu? :nevim: Pak tedy kvok. :mrgreen:

• načítám...
byron
16.12.11 00:34
No já se tam ještě pěkně ztrapnila, když jsem nepoznala nick- postavu z četnickejch humoresek, mého oblíbeného seriálu… A ještě jsem furt měla kecy typu: já na kraviny nekoukám apod. :mrgreen:
Kallkapa píše:
byron píše:
Kallkapa píše:
byron píše:
jE TO TOHLE?
Jo? Ja ani nevím, že to blokli 8o A proč šmankote ? Vždyť se tam ještě neperou :mrgreen:
  • Upravit
byron
16.12.11 00:36

Tak tady se občas diskuze strhnou v takovou bitku, a jedná se třeba jen o dudlíky… Nebo tudle zase o popelářích- že choděj s PFkama a žebraj peníze…No diskuze o ho.ně a chytání za slovo apod…

Jako byste to tu neznaly, ne?

• Upravit
1710
16.12.11 00:42

Dobrá,dobrá já se teprve začínám zorientovávat,co jsem vykoukla z nory (uzavřené diskuze) :mrgreen: U dudlíků možná pochopím,u šátkařek,látkaře,neočkovalek,plácajících matek taky chápu.Ale u takového tématu jsem si to nedokázala představit.NO,mám se ještě hodně,co učit. :mrgreen:

• načítám...
201
16.12.11 00:44

No jo, já jsem tu taky nová, nevěděla jsem, že když v jedné diskuzi diskutuju s maminama o tom, že jim na úschovnu hodím písničky a druhej den to napíšu do diskuze a hned mě xx mamin bombarduje a všude to hlásí… Nevím, je tu moc maminek, se kterýma si rozumím a mám je moc ráda a taky je tu pár, který nechápu. le pro ty co mám ráda na ty ostatní s**u :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
8566
16.12.11 00:47
byron píše:
Tak tady se občas diskuze strhnou v takovou bitku, a jedná se třeba jen o dudlíky… Nebo tudle zase o popelářích- že choděj s PFkama a žebraj peníze…No diskuze o ho.ně a chytání za slovo apod…Jako byste to tu neznaly, ne?

Ano ano, v popelářích jsem jela taky :pankac: :pankac: :mrgreen:

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová