Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No tak to bych se možná trochu bála…Česká pošta je straaaašně pomaláá..já jsem si nechávala poslat asi 3 balíčky (2 týdny zpátky)a čekala jsem na každý z nich přes týden..
..PPL na tom je trochu lépe..
Ahoj, já si to nechávám posílat přes ppl, včera jsem si objednala šicí stroj a zítra už ho budu mít tady. Takže ppl to trvá jeden den. Navíc ti vždycky zavolají, že ti balíček vezou. Ono záleží taky hodně na obchodu, jak rychle to pošlou. já objednávám většinu přes www.mall.cz a pokaždé mi to dvou dnů přišlo.
Byl mi posílám balík v úterý a dnes mi došel, byl poslán poštou.Jinak do práce nám chodilo zboží PPlkem a vždy to do druhého dne přišlo i běhěm vánoc ![]()
Já včera dopoledne objednala klukům nějaké krabice lega a dnes mi to PPL přivezla. Poště bych asi tolik nedůvěřovala, proto si spíš vždy vybírám dopravu DHL nebo PPL.
Poslední balíček poštou byl v úterý přijat na poštu a ve středu byl u nás. Další byl přijat včera a snad přijde zítra.
já právě nevím, jakou firmu ten eshop pro dopravu vybere, byla to objednávka přes slevový voucher a vím jen, že to budou v pondělí posílat…pán v telefonu zněl dost optimisticky, já mám ale vážně strach…
já posílala minulý týden 3 balíčky, ne v jeden den,ale dorazily do dvou dnů.
přepravci jako PPL, DPD a další a další naprosto v pohodě do druhého pracovního dne. u pošty taky ale jen s příplatkem - buď expresní doručení nebo obchodní balík. obyčejné doporučené balíky, to už bych v tento čas rozhodně neriskovala.
Mně balíček přes ČP odesílal obchod včera a dneska už na mě zvonil pošťák. A dneska odeslán balík přes DPD a zítra bude dodán ![]()
každopádně mi nezbývá nic než věřit…děkuji za info, trošku mě to uklidnilo, alespoň je ještě naděje ![]()
Já letos musím poštu moc pochválit, posílala jsem teď v prosinci i sama dostala a všechno rychlostí blesku, do druhého nebo dalšího dne.
Příspěvek upraven 15.12.11 v 20:52
Ahojky, já jsem si nechávala posílat balíček z aukra - minulé Vánoce - paní jej v út. dala na poštu a ve čtvrtek jsem ho měla.
Dneska mi došel balíček z eMimi kolotoče - paní podávala 12.12 a dneska 15.12 přišel.
Jinak já posílala eMimi kolotoč minulý čtvrtek a jeden byl doručen tohle pondělí a druhý v úterý.
Takže si myslím, že docela hodně šancí máš. Věř.
Já taky si zatím na poštu nemůžu stěžovat, poslední balíček přišel tento týden třetí den po odeslání,myslela jsem, že to bude horší ![]()
ahoj, tak já třeba nerada objednávám přes ppl a podobné společnosti. Někteří řidiči mi totiž nevolají ráno, ale třeba když stojí před domem nebo se blíží a když nejsem doma, tak si to pak musím zajet vyzvednout na jejich depo a poštu mám teda blíž
a jednou mi dokonce dost drahou zásilku nechali ve schránce
taky bych neřekla, že jsou rychlejší, jednou jsem taky na zásilku čekala týden od podání ![]()
přes poštu mám objednávky většinou druhý den, záleží na tom, v kolik to obchodník asi podá. ale jsou vánoce, takže celkem fofr. zrovna dneska mi z jednoho obchodu poslali zásilku, tak věřím, že zítra dorazí ![]()
tak hodně štěstí ![]()
Ahoj všem.
Zajímalo by mne, zda jste si někdo v předvánoční době nechal posílat balík českou poštou nebo ppl a jak dlouho dodání balíku trvalo. Mám objednaný dárek, který bude eshop posílat v pondělí a já začínám trošku panikařit, že to nestihne dojít.
DÍKY