Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taminka píše:
ahoj
neprocitala jsem, ale ja napriklad 7.12. posilala 15 baliku, 12 z nich dorazila hned v patek a zbytek pondeli a streda.
Tento tyden jsem posilala dva balicky ve stredu, dnes jsem dostala emaily od maminek, ze uz je maji doma.
Jinak ja doporucuji vzdy pred Vanoci si radeji zaplatit obchodni balik, ten dojde do druheo dne.
Jak kam, k nám jde i OB minimálně 3 dny. je to hrůza, máme tu nejhorší poštu, co existuje
![]()
Já jsme čekala na balíček se zahraničí(Evropa) a došel třetí den…Moc jsme se divila, protože většinou se to tady u nás zbrzdí a leží to někde i několik dnů…
PPL je určitě spolehlivější, hlavně by měl řidič volat a dohodnout se, kdy budeš doma.
Nejlepší je, že pošta, pokud tě nezastihne, nechá ti ve schránce ten papír, kde mám vždy zaškrtnuto, že si můžu domluvit zdarma dovážku, ale několikrát mi řekli, že to není možné, že si pro to musím dojít.
Na otázku, proč je to tam napsáno mi nikdy neodpověděli ![]()
byron píše:
Já jsme čekala na balíček se zahraničí(Evropa) a došel třetí den…Moc jsme se divila, protože většinou se to tady u nás zbrzdí a leží to někde i několik dnů…PPL je určitě spolehlivější, hlavně by měl řidič volat a dohodnout se, kdy budeš doma.
Nejlepší je, že pošta, pokud tě nezastihne, nechá ti ve schránce ten papír, kde mám vždy zaškrtnuto, že si můžu domluvit zdarma dovážku, ale několikrát mi řekli, že to není možné, že si pro to musím dojít.
Na otázku, proč je to tam napsáno mi nikdy neodpověděli
Jsou to lenochodi a nechce se jim
, mně doručily na požádání znovu několikrát, máme fajn pošťačky. Zkus si na tom trvat. ![]()
monika32 píše:Taminka píše:Jak kam, k nám jde i OB minimálně 3 dny. je to hrůza, máme tu nejhorší poštu, co existuje
ahoj
neprocitala jsem, ale ja napriklad 7.12. posilala 15 baliku, 12 z nich dorazila hned v patek a zbytek pondeli a streda.
Tento tyden jsem posilala dva balicky ve stredu, dnes jsem dostala emaily od maminek, ze uz je maji doma.
Jinak ja doporucuji vzdy pred Vanoci si radeji zaplatit obchodni balik, ten dojde do druheo dne.![]()
![]()
Tak to bych si stezovala, protoze OB ti garantuji do druheho dne.
Tak dneska mi dorazí balíčky z pošty a od PPL - oba byly včera odeslány a před chvílí mi přišly smsky, že je mám očekávat
![]()
Letos posílám české poště pochvalu
![]()
Taminka píše:monika32 píše:Tak to bych si stezovala, protoze OB ti garantuji do druheho dne.Taminka píše:Jak kam, k nám jde i OB minimálně 3 dny. je to hrůza, máme tu nejhorší poštu, co existuje
ahoj
Jinak ja doporucuji vzdy pred Vanoci si radeji zaplatit obchodni balik, ten dojde do druheo dne.![]()
![]()
No jo, co je to platné. Reklamovat musí odesílatel, těm se většinou nechce, je to totiž nepálí a když už někoho přemluvím k reklamování, jediné co, že jim vrátí oněch asi cca 25,– co stojí OB navíc, takže je to o ničem ![]()
Já s PPL už skončila..hrozný zkušenosti a za to že si dopravu platíš se k tobě chovají jak k hovadu..od té doby co si objednam z netu tak se snažím domluvit jinou společnost než PP, a pokud to nejde, tak si to objednám na jiné stránce kde to jde, nebo to raději risknu poštou..
smurfka píše:
Já s PPL už skončila..hrozný zkušenosti a za to že si dopravu platíš se k tobě chovají jak k hovadu..od té doby co si objednam z netu tak se snažím domluvit jinou společnost než PP, a pokud to nejde, tak si to objednám na jiné stránce kde to jde, nebo to raději risknu poštou..
Souhlasim, nemam PPL rada, chovani se jak hovada, maji na doruceni nebo vyzvednuti 8-19h, minule jsem sedela jak krava cely den doma a dojel az o pul devate vecer..
To treba DHL atd jsou super, zavolaji, domluvi se, pak jeste volaji kdyz jsou pod barakem atd.
Monika32 tak ja jsem asi jina, vzdy si vsude volam, i kdyz jsem ta ktera posila nebo ma obdrzet.
Vzdy jsem si treba nechala poslat podaci cislo a pak si to vyridila sama.
Ja s timhle problem nemam ![]()
u me byl s PPL jiný problém..na stránkách mají, že v Olomouckém kraji dovážejí od 7- 17 h..tak jsem tam volala a ptám se jestli si můžu vybrat hodinu kdy mi to doručí - protože kvuli jednomu balíku si nebudu brát celý den volno, abych cekala kdy dojedou..řekli mi že si hodinu vybrat nemůužu, že oni si prostě jezdí tak jak chtějí a jak si ráno naplanují trasu. Tak jsem jim řekla at příjedou až kolem čtvrté, a oni i když mají že dováži až do peti mi řekli, že ve čtyři už se vrací do depa a že to už nerozvážení..Tak jsem jim řekla, že bohužel celý den doma nikdo nebude a že pokud mi to nechtějí dovést v hodinu kdy chci já ( když už si to platím ), tak at si to nechají a vrátí ten balík zpátky, že ho teda nechci..No jak krásně otočili a přijeli na hodinu kterou jsem jim uvedla..ale už v životě s nima nic nechci.Jako platící zákazník si nemůžeš určit hodinu kdy chceš balík doručit a musíš trčet celý den doma a to ještě zavolají až když jsou před barákem, takže nemůžeš ani jit nakoupit, no proste nic..ČP je možná někdy pomala ale pro balík si můžu zajít kdy chci sama a nemám s tím žádný problém..
Taminka píše:smurfka píše:
Já s PPL už skončila..hrozný zkušenosti a za to že si dopravu platíš se k tobě chovají jak k hovadu..od té doby co si objednam z netu tak se snažím domluvit jinou společnost než PP, a pokud to nejde, tak si to objednám na jiné stránce kde to jde, nebo to raději risknu poštou..Souhlasim, nemam PPL rada, chovani se jak hovada, maji na doruceni nebo vyzvednuti 8-19h, minule jsem sedela jak krava cely den doma a dojel az o pul devate vecer..
Monika32 tak ja jsem asi jina, vzdy si vsude volam, i kdyz jsem ta ktera posila nebo ma obdrzet.
To treba DHL atd jsou super, zavolaji, domluvi se, pak jeste volaji kdyz jsou pod barakem atd.
Ja s timhle problem nemam
Bez originálu podacího lístku ale vyřídíš velké kulové a ten já jaksi nemám, když jsem příjemce…
Jenom podací číslo vážně nestačí, na to ti reklamaci fakt nikde nevemou… ![]()
monika32 píše:Taminka píše:Bez originálu podacího lístku ale vyřídíš velké kulové a ten já jaksi nemám, když jsem příjemce…smurfka píše:
Já s PPL už skončila..hrozný zkušenosti a za to že si dopravu platíš se k tobě chovají jak k hovadu..od té doby co si objednam z netu tak se snažím domluvit jinou společnost než PP, a pokud to nejde, tak si to objednám na jiné stránce kde to jde, nebo to raději risknu poštou..Souhlasim, nemam PPL rada, chovani se jak hovada, maji na doruceni nebo vyzvednuti 8-19h, minule jsem sedela jak krava cely den doma a dojel az o pul devate vecer..
Ja s timhle problem nemamJenom podací číslo vážně nestačí, na to ti reklamaci fakt nikde nevemou…
ja nevim, ale promin ja se tady s tebou dohadovat nebudu, takze nejak nechapu o co ti jde
A neni pravda co pises, ja takhle po telefonu vyresila hodne veci.
Timto koncim, takze si „dopisuj“ s kym chces ![]()
Smurfko no prave, to me na nich taky stve, cekala jsem cely den doma, volala tam, kdy jako dojedou atd..no a ve finale jak borec dorazil, tak mi rekl, ze na me proste zapomel ![]()
Já zas pokud můžu, tak si nechávám posílat přes PPL, máme super řidiče. Je to o lidech, ne o společnosti, pro kterou vozí.
Taminka píše:monika32 píše:Taminka píše:Bez originálu podacího lístku ale vyřídíš velké kulové a ten já jaksi nemám, když jsem příjemce…smurfka píše:
Ja s timhle problem nemamJenom podací číslo vážně nestačí, na to ti reklamaci fakt nikde nevemou…
ja nevim, ale promin ja se tady s tebou dohadovat nebudu, takze nejak nechapu o co ti jde
Smurfko no prave, to me na nich taky stve, cekala jsem cely den doma, volala tam, kdy jako dojedou atd..no a ve finale jak borec dorazil, tak mi rekl, ze na me proste zapomelA neni pravda co pises, ja takhle po telefonu vyresila hodne veci.
Timto koncim, takze si „dopisuj“ s kym chces
Já to nemyslela nějak špatně
, ale je fakt, že bez podacího lístku reklamaci nevyřídíš. my tu máme velice dobré vztahy s vedoucí pošty, fakt se snaží nám vycházet vstříc, pátrá nám po zatoulaných zásilkách, ale vždycky jenom „tajně“. protože aby mohla jít úřední cestou, musí reklamaci zadat odesílatel. prostě když mi přijde OB až za 3 dny, já po poště nemůžu vymáhat vrácení částky za nedodanou službu ![]()
Ceska posta vetsinou do jednoho az dvou dnu, ale ALE nekdy taky pres 10 i jedenact dni!!! a to je fakt k nasr… ze jo?