Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím moc o radu,pokud má některá doma chlapa automechanika.....potřebovala jsem dnes ráno vyjet a bohužel sekla se mě ruční brzda.Po zařazení zpátečky a uvolnění ručky dolů se auto nerozjelo,jen „jakoby nadzvedávalo“ Přes noc asi bylo mírně pod nulou jelikož jsem měla na okně lehkou krustu ledu,je zamrzlá?Tady u nás je parkování z kopečka tak zatahovat musím:( Co ted,volat asi autoservis nebo já něco zmůžu? Nevyznám se a chlap tu není.....Díky.
Přimrzla mi asi před 2lety na zahradě. Co si pamatuju, zkoušeli jsme jí jednoduše odervat rozjetím, ale nepovedlo se, nakonec museli přijet ze servisu- ti zkoušeli nejdřív to samé, pak jí zkoušeli odervat i zalanovaným druhým autem a nic, nakonec museli někde tam ve spodku stříhnout lanka a auto odvezli (na výměnu těch lanek).
Kdyby byla zamrzlá šla by dát ručka dolů?
Nejsou přilepený jen destičky na pakny?
V zimě je lepší místo ručky dávat kvalt,bud 1 nebo zpátečku ![]()
Nezmůžeš nic… doufat, že se oteplí a povolí to samo… Jinak když víš jak na to, tak se ty čelisti dají ručně uvolnit a pak můžeš jet, ale nesmíš tu brzdu použít.
A tedy nevím jaký máte kopeček, ale ruční brzda se prostě v zimě pro parkování nepoužívá, i kdyby sis měla pořídit klíny pod kola, jestli to tedy máte hodně ve svahu, v mírném to rychlost udrží.
Ivoka píše:
Kdyby byla zamrzlá šla by dát ručka dolů?
Nejsou přilepený jen destičky na pakny?
V zimě je lepší místo ručky dávat kvalt,bud 1 nebo zpátečku
Jojo, jde, akorát se přesně neuvolní ty pakny, nic jiného na ručce většinou nezamrzne.
Jani,já vím
…no kopec je to mírný,ale já mám vždy lepší pocit…mě už to brácha kdysi řikal,holt ted to mám…
Tak vám moc díky všem za zkušenosti a rady.....
Nebo mi tak napadá, jestli se ti nekouslo prasátko od klasických brzd na jednom kole, protože přes ručku by se auto mělo rozjet, ne že by se tak mělo jezdit, ale do pohybu auto uvedeš i se zataženou ručkou.
Kdežto kdy se mi seklo prasátko na předním kole, tak se to nehlo ani o kousek. A muselo se to rozebrat a celé vyměnit. Jo a to auto jsme tenkrát museli „odnést“, naštěstí vážilo ani ne tunu, muselo se nadlehčit u toho bloklého kola a po těch 3 se to odtlačilo.
No to jsem zvědavá co s tím bude.....nedá se nic dělat,jen čekat až se mě vrátí chlap a zařídí co je potřeba.
Já jsem jen hrozně nas… protože auto s děckama potřebuju a vždy se něco semele v nevhodnou dobu,no co MHD jezdí ![]()
Taky bych to spíš viděla na zaseknuté prasátko. Mě se to stalo tak měsíc zpátky a fakt jsem s autem nehla. Zvedalo se mi, přesně jak popisuješ. Musel přijet mechanik, kolo naštěstí hrubou silou uvolnil a odvezl si ho k sobě na opravu. A nemyslím si, že by teď tak moc mrzlo, aby mohla brzda zamrznout.
Jinak k zatahování ručky, taky jsem to musela manžela odnaučit, stáváme sice v mírném kopečku, ale ona to rychlost udrží.
Já to půjdu kolem poledne zkusit jestli to nepovolí.....možná to dorazím
![]()
Můj chlap prý poradí. Co je to za auto? Jsou tam kotouče nebo bubny. Polij to vřelou vodou a je to.
Nemáš zatahovat. Pokud je to s kopečka, máš dát kvalt a cihlu.
jo a prý to může být zamrzlé v laně, tam by jsi potom musela někam do tepla
Rychlost auto udrží, i z dost kloněného kopce. Zadkem z kopce jedničku a opačně. Dávat ručku v zimě může leda amatér, to se učí v každé normální autoškole. Osobně používám ručku jen když na chvilku zastavím s nastartovaným autem a nechci vypnout motor. Nebo když jedem řádit auty na zamrzlou plochu a děláme ptákoviny, roztáčime auta kolem osy a tak ![]()
Ona není nutná na parkování v rovině ani mírném kopci vůbec, je to uplně zbytečné. vypne motor, dáš jedničku, všechno psutíš a auto zůstane stát, neboj, pokud nemáš uplně zhuntovanou spojku, tak to udrží v pohodě, přimrzlá brzda nebo kouslé pakny (kdy už jsou ojeté u brzd a jde to kov na kov, je zbytečně drahá sranda., Nauč se to bez ručky
je to lepší