Ztracený podací lístek

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
15054
14.12.11 22:43

ztracený podací lístek

:mavam: nevíte prosím někdo,když se ztratí podací lístek,zda na poště dohledají zásilku například podle jména adresáta či odesílatele...........jde o to,že mi nepřišla doporučená zásilka a paní ztratila podací lístek a teď mi ona píše,že mi nemusí věřit,že jsem si zásilku nevyzvedla :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13503
14.12.11 22:45

no a ty ji zase nemusis verit, ze to poslala, ze ;)
A navic je to jeji problem, ze ona to ztratila..
Ja si ale myslim, ze na tve poste pokud prijmes balik na podpis, tak by to nekde byt melo, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.12.11 22:46

Podle mě ji budou mít zavedenou v tom svým systému… :think: Každopádně ty bys mohla oponovat tím, že když nemá podací lístek, nemůže dokázat, že to poslala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 22:47

jenže já nic nepřevzala,tudíž nepodepsala,ale říkala jsem si,že by v PC podle jmána mohli zásilku vyhledat :think: a ona by to pak v tom případě mohla reklamovat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 22:48

a já jí i věřím,že to poslala,ale píše mi,že mi nemusí věřit,že já jsem si to nevyzvedla a chci to po ní znovu poslat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.11 22:49

tohle je problém odesílatel, pokud ztratil podací lístek, tak má zkrátka smůlu. Kdyby se balík doopravdy ztratil, tak by to taky vyřizoval odesílatel a vybral si pojištění a tobě poslal jen tvoje peníze.

Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum :cert:

Požadovala bych vrácení peněz a ať si to paní s poštou vyřeší sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13503
14.12.11 22:50
dzarunka píše:
a já jí i věřím,že to poslala,ale píše mi,že mi nemusí věřit,že já jsem si to nevyzvedla a chci to po ní znovu poslat

to je zvlastni, ty ji veris, ale ona tobe ne..
Ja si vzdy podaci listky schovavam a do pc si schvalne na strankac posty zadavam ty cisla a pak sleduje kde zasilka je.
Zasla bych na postu a normalne jim vysvetlila situaci a zeptala se na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.12.11 22:52

hledaji to podle cisla, ne podle jmena, kazdopadne je to problem odesilatelky, ona ma podat reklamaci na sve poste

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 22:52

ona mi to poslala znovu,ale jde mi o ten princip,že mně píše,že mi nemusí věřit,že jsem si to nevyzvedla,tak jí chci argumentovat ať si to na poště nějak zjistí zda mám opravdu zásilku vyzvednoutou či ne :think:

Příspěvek upraven 14.12.11 v 23:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.12.11 22:53
Gladys píše:
tohle je problém odesílatel, pokud ztratil podací lístek, tak má zkrátka smůlu. Kdyby se balík doopravdy ztratil, tak by to taky vyřizoval odesílatel a vybral si pojištění a tobě poslal jen tvoje peníze.

Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum :cert:

Požadovala bych vrácení peněz a ať si to paní s poštou vyřeší sama.

SOUHLAS

zavání to podvodem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905
14.12.11 22:54

Dzarunko, když dojdeš na svou poštu, tak by ti měli došlou doporučenou zásilku vyhledat podle příjmení. Už jsem si takhle pár zásilek vyzvedla, když jsem nechala oznámení doma, hlava děravá.
Tak paní nemusí věřit ničemu, lístek nelístek, to není povinný :lol: Ale jestli se chce dopátrat pravého osudu zásilky, tak bude asi ten lístek potřebovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14046
14.12.11 22:56
Knihomyš píše:
Dzarunko, když dojdeš na svou poštu, tak by ti měli došlou doporučenou zásilku vyhledat podle příjmení. Už jsem si takhle pár zásilek vyzvedla, když jsem nechala oznámení doma, hlava děravá.
Tak paní nemusí věřit ničemu, lístek nelístek, to není povinný :lol: Ale jestli se chce dopátrat pravého osudu zásilky, tak bude asi ten lístek potřebovat.

jenže oni to dohledají jen pokud to už je na jejich poště, pokud je to jinde, tak to nenajdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 22:57

no oni právě u nás na poště podle mého jména žádnou zásilku nemají mimo dnešního balíku z Vánočního kolotoče

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.12.11 22:58

jestli se ten balík ztratil, tak s reklamací má smůlu,bez podacího lístku nic..a podle jména se to v systému nevyhledá jen podle toho podacího čísla..paní má dost smůlu..a na tvé poště ti dosvěčí, že sis tam nic nevyzvedávala,ptž podle jména se dá zjistit jestli tam na tu poštu ten balík došel..ale kde je se nezjistí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.12.11 22:59

ještě se zeptám kdy to měla ta paní posílat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová