Ztracený podací lístek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1297
14.12.11 23:11

To dokazování je fakt na ní, ne na Tobě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 23:12
Neprihlasena Jaruna píše:
dzarunka píše:
já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedla :( pokud tedy fakt poslala
No kdyz si nevyzvednes zasilku,ktera je doporucene na tve jmeno,tak te pani se vrati ne?Takze o nic neprijde a takhle ji dokazes,ze jsi si zasilku nevyzvedla.

jenže jí se asi nic nevrátilo a tak si myslí,že to mám vyzvednuté a mohlo se to opravdu ztratit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
14.12.11 23:12
dzarunka píše:
musím teda ještě napsat,že mi druhý náhradní rámeček dnes dorazil,ale paní mě prý musí poprosit o zaplacení druhého rámečku a mně se to nelíbí proto se teď hadrkujeme o důvěře a nedůvěře :roll:

Ale prdlačku, nic jí neplať, ty jsi jednou zaplatila, máš jeden kus zboží a že je paní bordelář, to je její problém. Normálně bych jí napsala, že já jí zase nevěřím, že zboží odeslala, že ztratila lístek je její problém a kdyby ho našla, tak by zjistila, že jsi to nepřevzala (akorát teda dost velkej trapas by byl, kdyby to pošťačka nechala u nějakého souseda :? )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
14.12.11 23:14

Normálně bych zašla na tvou poštu, jestli by ti mohli vydat potvrzení, žes žádnej balík z té a té adresy nepřevzala a nebyl k nim doručenej… Ty budeš mít v ruce důkaz, žes ho nevyzvedla, ona nic… A hotovo… Nic bych neplatila…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
14.12.11 23:16

Normálně bych se na ní vykašlala to je vrchol,co si někdo dovolí :pocitac:
Pošle Ti to znovu a pak chce peníze.
Napsala bych jí,že je problém na její straně,že ztratila ten lístek,nic jí platit nebudu a dál se nemám s ní o čem bavit a dál bych s ní nekomunikovala ať si píše co chce.Pokud to bylo MBB či Aukro zvážila bych negativní hodnocení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
Gladys píše:
dzarunka píše:
musím teda ještě napsat,že mi druhý náhradní rámeček dnes dorazil,ale paní mě prý musí poprosit o zaplacení druhého rámečku a mně se to nelíbí proto se teď hadrkujeme o důvěře a nedůvěře :roll:
Ale prdlačku, nic jí neplať, ty jsi jednou zaplatila, máš jeden kus zboží a že je paní bordelář, to je její problém. Normálně bych jí napsala, že já jí zase nevěřím, že zboží odeslala, že ztratila lístek je její problém a kdyby ho našla, tak by zjistila, že jsi to nepřevzala (akorát teda dost velkej trapas by byl, kdyby to pošťačka nechala u nějakého souseda :? )

ale to by jí na poště řekli, že to vyzvedla, ne? Neříkali by jí, že tam balík není…? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
dzarunka píše:
dzarunka píše:
já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedla :( pokud tedy fakt poslala
No kdyz si nevyzvednes zasilku,ktera je doporucene na tve jmeno,tak te pani se vrati ne?Takze o nic neprijde a takhle ji dokazes,ze jsi si zasilku nevyzvedla.
jenže jí se asi nic nevrátilo a tak si myslí,že to mám vyzvednuté a mohlo se to opravdu ztratit

Dobre,ale kdyz to posilala 25.11. tak par dni to trva,nez to dojde k tobe,pak to ulozi na nekolik dnu na poste,ty si to nevyzvednes a pak az se to vraci zpatky,to taky muze trvat.
Ale podle toho,co pise,bych ji ja neverila.Nevim teda,ale ja kolikrat na postu sla bez listku a balik jsem dostala podle jmena a kdyz jsem se sla zeptat jen tak,pani po me chtela aspon jmeno odesilatele a podaci postu.U nas na poste byly pani ale hrozne hodne,ochotne,takze to urcite nejak dohledat jde ;) .

• Citovat
  • Upravit
Neprihlasena Jaruna
14.12.11 23:20

Proste je divne,ze to odeslala,zrovna tenhle balik se ztratil a pani ztratila listek :roll: .Never ji.

• Citovat
  • Upravit
31594
14.12.11 23:20
kate02 píše:
Gladys píše:
dzarunka píše:
Ale prdlačku, nic jí neplať, ty jsi jednou zaplatila, máš jeden kus zboží a že je paní bordelář, to je její problém. Normálně bych jí napsala, že já jí zase nevěřím, že zboží odeslala, že ztratila lístek je její problém a kdyby ho našla, tak by zjistila, že jsi to nepřevzala (akorát teda dost velkej trapas by byl, kdyby to pošťačka nechala u nějakého souseda :? )
ale to by jí na poště řekli, že to vyzvedla, ne? Neříkali by jí, že tam balík není…? :think:

No já nevím, jak ten jejich systém funguje, ale podle mě, když se zeptá na balík na svoje jméno, tak jim tam visej jen nevyzvednutý a nezobrazí se jim, co vyzvedla.
No budiž, pro klid duše bych se zeptala, zda nebyl doručený bylíček, odesílaný 25.11., abych vyloučila možnost, že to leží u nějakýho souseda.
A pak ještě existuje obyčejná zásilka do 1kg, kterou nemají v počítači, jednou jsem takto něco dostala a měli to jen v nějakém sešitě, to by mohli dát do schránky, ale bylo to moc tlustý, tak se zeptat i na to.
a pak bych se na to už fakt vybodla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1993
14.12.11 23:22
dzarunka píše:

Přesně tak :palec: vrátí se to odesílateli,ona to na tebe jen zkouší.

Příspěvek upraven 14.12.11 v 23:22

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4239
14.12.11 23:22
dzarunka píše: :mavam: nevíte prosím někdo,když se ztratí podací lístek,zda na poště dohledají zásilku například podle jména adresáta či odesílatele...........jde o to,že mi nepřišla doporučená zásilka a paní ztratila podací lístek a teď mi ona píše,že mi nemusí věřit,že jsem si zásilku nevyzvedla :zed:

To mi zavání trochu jako „Sebeobrana útokem“…nevím, ale takové jednání mi moc slušné nepřipadá
:?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 23:24

tak už vím kde je zakopaný pes,s paní si píšeme a už jí to asi nebaví tak mi napsala,že to bylo poslané obyčejně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.12.11 23:26

Příchozí pošta je list, který je určený k evidenci příchozí pošty. Je zde připraveno celkem 9 sloupců
pro vepsání informace o příchozích zásilkách. Vedle pěti sloupců Odesílatel, Ulice, Město, PSČ a Stát
sloužících k uchování informací o odesílateli je zde navíc sloupec Obsah pošty zamýšlený k uložení
poznámky o obsahu zásilky, dále sloupec Datum přijetí pro časovou identifikaci přijetí zásilky a
nakonec sloupce Podací číslo a Podací pošta pro snadné dohledání zásilky v případech urgence
odesílatele.

Tohle jsem nasla,jak to funguje na poste,takze urcite ctes,ze se informace o odesilateli uchovavaji.

• Citovat
  • Upravit
14046
14.12.11 23:28

tak to je její problém, obyčejné zásilky se ztrácí běžně, takže ona má smlolíka, neposlala to pojištěně doporučeně, takže ona tratí, prostě se s ní nebav, vidíš, že lže

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.12.11 23:29

jestli dostala podací lístek jak tvrdí, tak to obyčejně neposlala..ty se na poště můžeš zeptat, jestli na tvoje jméno od 26.11.nepřišlo cokoliv..tam jim, vyjede vše co ti přišlo(musí to mít číslo,obyč zásilky se nezobrazí)..a jestli to je vyzvedlé nebo ne,jestli to bylo vyzvedlé,zobrazí se i kým to bylo vyzvedlé a kdy a kde..
ona ti přece nemůže nějak dokázat, že sis to vyzvedla..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová