Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Problém má ta paní,ne ty,kdyby měla ten lístek,tak se to dohledá,a kdyby se to nenašlo,tak jí to pošta musí zaplatit,jestli to měla jako pojištený balíček.Ale nelíbí se mi,její jednání,divný.
dzarunka píše:
tak už vím kde je zakopaný pes,s paní si píšeme a už jí to asi nebaví tak mi napsala,že to bylo poslané obyčejně
Dzarunko paní má tedy jednání jako malé dítě, nejdřív si vymyslí ztracený podací lístek a potom, když neví kudy kam, tak se přizná, že to posílala obyč
Fakt dětinský.....A tys platila cenu doporučeného balíčku?
dzarunka píše:
tak už vím kde je zakopaný pes,s paní si píšeme a už jí to asi nebaví tak mi napsala,že to bylo poslané obyčejně
A je to venku
,takze nakonec to poslala obycejne,ta je vtipna.Doufam jen,ze te to nestalo moc penez.
jizvíková píše:
tak to je její problém, obyčejné zásilky se ztrácí běžně, takže ona má smlolíka, neposlala to pojištěně doporučeně, takže ona tratí, prostě se s ní nebav, vidíš, že lže
no možná to fakt poslala,ale chtěla 37kč na poštu a poslala to obyčejně tak jí bylo asi blbé přiznat,že to neposlala doporučeně a tak mlžila a asi se fakt někde ztratil jinak by neposlala ten druhý........ale naštvalo mě,že chce znovu peníze,že jde přeci jen o 40kč a že jí by ani nenapadlo,to co mě,že nechci kačky poslat
pokud balíček dorazil na tvou poštu a pouze pozapomněli ti dát lístek, tak to v počítači uvidí, jinak ne a pochybuju, že by byli ochotní dohledat to kdo ví odkud. Jestli paní opravdu ztratila lístek a nic nepřišlo, tak je to bohužel její smůla ![]()
dzarunka píše:
musím teda ještě napsat,že mi druhý náhradní rámeček dnes dorazil,ale paní mě prý musí poprosit o zaplacení druhého rámečku a mně se to nelíbí proto se teď handrkujeme o důvěře a nedůvěře
ha no tak to je teda fakt naaadhera
Pani bych napsala, ze ji nic platit nebudu, ze prvni zasilku jsem nedostala a tim to pro me konci a pokud mi neveri, tak ze je to jen jeji problem, protoze ona odesilala, cili ona at si vse pozjistuje.
Jestli to poslala obyčejně
25.11., tak by se jí měl balík vrátit každou chvíli domů. Takhle mamča posílala 22.11. kamarádovi obyčejně balíček, nepřišel a dnes se nám domů vrátil. Pořád je to její problém, že to neumí pořádně odeslat, nic jí neplať!
cituji paní-Potom jsem se chtěla omluvit za to, že jsem požádala za doplatek. Samozřejmě chápu, že můžete mít na to takový názor, nechala jsem se asi moc unést lidským chápáním a určité slušného taktu, a jednala jsem podle rčení podle sebe soudím Tebe, a tak proto, že já bych to brala jako samozřejmost, to ostatním může připadat opravdu hloupé. Také bych mohla přemýšlet jinak a nemusela bych věřit, že vám ten první nedošel ale jak jste psala, nemám v ruce podací lístek, což může hrát do noty i Vám, ale nebojte, nemám to v povaze. -umí to hezky napsat že,až má člověk výčitky,že je neslušný
No jako fakt to je jednání, že nemám slov…často si říkám, že už mě nic od lidí nepřekvapí, ale lidi mě „ohromujou“ atále a stále ![]()
Takže od tebe vyinkasovala 37 korun a poslala to obyčejně, aby vydělala pár korun, bo co-fakt neskutečný.....
Ale přesně jak holky píšou-chyba je jen a jen na její straně.......Jestli něco z duše nenávidím, tak lidi, kteří ať už vědomě či nevědomě někde udělají nějakou botu a ještě místo, aby se přiznali, uznali a s pokorou se omluvili-tak ještě klovou a útočí
![]()
By mě zajímalo jaký ma „paní“ hodnocení ![]()
já bych zase řekla, že slušný člověk umí uznat svou vinu. Já takhle jednou posílala šnečí ulity achatin jednomu klučinovi do sbírky, zadarmo, ani jsem po něm nechtěla těch pár korun za poštovné. Přišlo to, ale blbě jsem je zabalila a přišly skoro všechny rozdrcené. Přišlo mi automatické mu poslat nové, řádně zabalené, i když to bylo jen darem a on sám mi potom poslal i peníze za jedno poštovné, aniž bych si o to říkala
Podle mě je tohle slušnost. Pokud přeci něco prodávám, tak už si dám pořádně pozor, abych to odeslala doporučeně a ne ještě drze psát, že nejsi slušný člověk, když jí nechceš platit peníze navíc ![]()
dzarunka píše:
cituji paní-Potom jsem se chtěla omluvit za to, že jsem požádala za doplatek. Samozřejmě chápu, že můžete mít na to takový názor, nechala jsem se asi moc unést lidským chápáním a určité slušného taktu, a jednala jsem podle rčení podle sebe soudím Tebe, a tak proto, že já bych to brala jako samozřejmost, to ostatním může připadat opravdu hloupé. Také bych mohla přemýšlet jinak a nemusela bych věřit, že vám ten první nedošel ale jak jste psala, nemám v ruce podací lístek, což může hrát do noty i Vám, ale nebojte, nemám to v povaze. -umí to hezky napsat že,až má člověk výčitky,že je neslušný
Pche, že se kvůli takovejmhle manipulativním cancům cítíš nějak provinile. No neblázni, je to koukám pěkná swině a jak se dělá svatou
Že nejdřív lhala o ztraceným lístku a přitom to poslala normálně(jestli vůbec), tak po tom bych jí nevěřila ani dobrý den.
LadyTommy píše:
já bych zase řekla, že slušný člověk umí uznat svou vinu. Já takhle jednou posílala šnečí ulity achatin jednomu klučinovi do sbírky, zadarmo, ani jsem po něm nechtěla těch pár korun za poštovné. Přišlo to, ale blbě jsem je zabalila a přišly skoro všechny rozdrcené. Přišlo mi automatické mu poslat nové, řádně zabalené, i když to bylo jen darem a on sám mi potom poslal i peníze za jedno poštovné, aniž bych si o to říkalaPodle mě je tohle slušnost. Pokud přeci něco prodávám, tak už si dám pořádně pozor, abych to odeslala doporučeně a ne ještě drze psát, že nejsi slušný člověk, když jí nechceš platit peníze navíc
Souhlasím ![]()
dzarunka píše:
cituji paní-Potom jsem se chtěla omluvit za to, že jsem požádala za doplatek. Samozřejmě chápu, že můžete mít na to takový názor,nechala jsem se asi moc unést lidským chápáním a určité slušného taktu, a jednala jsem podle rčení podle sebe soudím Tebe, a tak proto, že já bych to brala jako samozřejmost, to ostatním může připadat opravdu hloupé. Také bych mohla přemýšlet jinak a nemusela bych věřit, že vám ten první nedošel ale jak jste psala, nemám v ruce podací lístek, což může hrát do noty i Vám, ale nebojte, nemám to v povaze. -umí to hezky napsat že,až má člověk výčitky,že je neslušný
se paní fakt nějak nechala unést představou, že co člověk, to blbec ochotný platit za cizí chyby… fakt, klasická manipulace.
Bych jí napsala, že jsem šla do sebe jako omluvu jsem jí zaslala překvapení (balíček) - akorát jsem ztratila ten podací lístek ![]()