Doporučená zásilka

1764
14.12.11 19:17

doporučená zásilka - po novém

Prosím potřebovala bych poradit jak postupovat v případě, kdy není doručená doporučená zásilka, kterou jsem podala 8. 12. a na internetu jsem si našla podle podacího čísla kde se zásilka nachází a píše se pouze, že zásilka byla podána na poště…a dál nic. Tak jsem volala na naší poštu paní vedoucí a ta mě přesvědčovala, že na internetu nezjistím kde se zásilka nachází, že to jde pouze u balíků, což mi kecala! No a jedně pro mě může udělat to, že vyplníme reklamační list a to může trvat 14 dní než se zásilka najde kde je. No ale to se mi nezdá, je mi jasné že je určitě na naší poště a asi nechtějí uznat chybu. vźdyť přece teď mají všechny doporučené zásilky a balíky kody, takže se ví kde se právě balík nebo zásilka nachází. Chystám se osobně zajít na poštu, ale nějak nevím jak se bránit, co říct, nechci vyplňovat nějaký papír reklamační, chci aby uznali chybu že zásilku ještě neposlali. No pěkně mě vytočila, vedoucí pošty a neví že si podle čísla najdu kde zásilka je!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3636
14.12.11 19:26

tak podle internetu to zjistíš stoprocentně. Já už jednou reklamační papír vyplňovala a taky mi řekli, že to bude za dva týdny a druhý den jsem měla ve schránce papír s vysvětlením. :potlesk: :potlesk:
Já bych na tu poštu taky zašla. Osobní kontakt je nejlepší :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.12.12 21:22

Ráno chci objednat více párů bot z Aukra, ale potřebuji, aby byly do pátku u mě. Myslíte, že to stihne dojít? Píší 3 dny, ale nevím nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
10.12.12 21:33

Poštovní balíky teď chodí hodně rychle. Podávala jsem zásilku v pátek odpoledne, dnes mi paní psala, že už ji obdržela. Záleží na tom, jak rychle zaplatíte a jak se domluvíte s prodejcem. ne každý je ochotný, či schopný dojít v den doručení platby na poštu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
10.12.12 21:37
@blecha72 píše:
Poštovní balíky teď chodí hodně rychle. Podávala jsem zásilku v pátek odpoledne, dnes mi paní psala, že už ji obdržela. Záleží na tom, jak rychle zaplatíte a jak se domluvíte s prodejcem. ne každý je ochotný, či schopný dojít v den doručení platby na poštu.

Platba bude převedena hned, budu to platit přes PayU, což znamená, že má prodejce okamžitě peníze na svém účtu a slíbila, že zásilku okamžitě odešle. Nemám obavy, že by to nesplnila, spíš nevěřím poště :roll:. Ale díky za uklidnění :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
10.12.12 21:45

Se nedivím, že nevěříte poště :roll:
mě ztratily před čtrnácti dny balík za 6tis… byl to balík do ruky (ten má dojít do druhého dne)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66817
10.12.12 22:28

Když to prodávající zítra pošle, ve čtvrtek to máte doma :) To jsou mé nejnovější zkušenosti. Posílám dost často. Naštěstí obchůdky se hýbou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová