Ztracený podací lístek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5429
14.12.11 23:54

Nemám slov.No umí to hezky napsat potvora!!!!
Kdoví jestli to vůbec poslala!!!!Tý bych už nevěřila nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 23:55

a to ona má u rámečku cenu 44kč a poštovné a balné 0kč tak jsem poslala 44kč a ona že neví jak se to mohlo stát,že tam chybí poštovné 54kč,že prosí o doplatek nebo že mám zrušit objednávku a že mi pošle kačky zpět,no že jsem se na to nevyprdla a nezrušila objednávku :zed: nakonec jsme se domluvili na poštovném 37kč..........a když koukám na její inz tak tam to poštovné stejně neopravila a má tam pořád poštovné a balné 0kč

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594

Ano ano, paní podle sebe soudí tebe a tudíž si myslí, že lžeš, jak příznačné. Její blbost, akorát teda pokud se to nevešlo do schránky, tak tohle v počítači fakt nemají, takže buď to leží na poště nebo už to putuje zpátky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14974
Knihomyš píše:
dzarunka píše:
cituji paní-Potom jsem se chtěla omluvit za to, že jsem požádala za doplatek. Samozřejmě chápu, že můžete mít na to takový názor,nechala jsem se asi moc unést lidským chápáním a určité slušného taktu, a jednala jsem podle rčení podle sebe soudím Tebe, a tak proto, že já bych to brala jako samozřejmost, to ostatním může připadat opravdu hloupé. Také bych mohla přemýšlet jinak a nemusela bych věřit, že vám ten první nedošel ale jak jste psala, nemám v ruce podací lístek, což může hrát do noty i Vám, ale nebojte, nemám to v povaze. -umí to hezky napsat že,až má člověk výčitky,že je neslušný
se paní fakt nějak nechala unést představou, že co člověk, to blbec ochotný platit za cizí chyby… fakt, klasická manipulace.
Bych jí napsala, že jsem šla do sebe jako omluvu jsem jí zaslala překvapení (balíček) - akorát jsem ztratila ten podací lístek :mrgreen:

:palec: to by bylo opravdu taktní - teda pokud si představím taktnost podle paní :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754

Já to nějak nechápu, ona od tebe vzala 37Kč a pak to poslala obyčejně, ztratilo se to, ona ani nemá lístek a chce po tobě to druhé zboží znovu zaplatit a ještě jí to přijde neslušné, že ty nechceš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.12.11 00:00
Gladys píše:
Ano ano, paní podle sebe soudí tebe a tudíž si myslí, že lžeš, jak příznačné. Její blbost, akorát teda pokud se to nevešlo do schránky, tak tohle v počítači fakt nemají, takže buď to leží na poště nebo už to putuje zpátky

mně na poště znají,jsem tam celkem často a dokonce když jsem si šla pro balík s papírkem tak už mi poštačka hlásila že tam mám balíky dva............si myslím,že by mi řekla,že tam něco pro mě leží,že se to nevešlo do schránky a já jsem taky každé dopoledne doma tak by pošťačka zazvonila :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.12.11 00:00
AnastazieB píše:
Já to nějak nechápu, ona od tebe vzala 37Kč a pak to poslala obyčejně, ztratilo se to, ona ani nemá lístek a chce po tobě to druhé zboží znovu zaplatit a ještě jí to přijde neslušné, že ty nechceš?

tak tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.12.11 00:01
dzarunka píše:
a to ona má u rámečku cenu 44kč a poštovné a balné 0kč tak jsem poslala 44kč a ona že neví jak se to mohlo stát,že tam chybí poštovné 54kč,že prosí o doplatek nebo že mám zrušit objednávku a že mi pošle kačky zpět,no že jsem se na to nevyprdla a nezrušila objednávku :zed: nakonec jsme se domluvili na poštovném 37kč..........a když koukám na její inz tak tam to poštovné stejně neopravila a má tam pořád poštovné a balné 0kč

Hehe, to by ti poslala zpět velký prdlajz. Asi spoléhá na to, že za takový pakatel na ni nikdo trestní oznámení nepodá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13754
15.12.11 00:04

Takže tys jí zaplatila 44Kč + ještě 37 poštovné, ztratilo se to a ona teď po tobě chce 44+37 ještě jednou za ten druhý rámeček?
No to se na ní vyprdni a napiš jí, že ani ty jí věřit nemusíš, že to poslala… :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.12.11 00:06

ono mi to k ní právě vůbec nesedí,je podnikatelka,dělá krásné ruční výrobky,je na Fler…tak mi to nejde do hlavy,že se handrkuje o pár kaček,jestli nějaký zkrat :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
15.12.11 00:08
AnastazieB píše:
Takže tys jí zaplatila 44Kč + ještě 37 poštovné, ztratilo se to a ona teď po tobě chce 44+37 ještě jednou za ten druhý rámeček?
No to se na ní vyprdni a napiš jí, že ani ty jí věřit nemusíš, že to poslala… :twisted:

nejdříve 44kč za rámeček pak teda 37kč na poštu a teď mi napsala o doplatek 40kč za druhý rámeček,pak že to není za rámeček ale alespoň za poštovné......a taky,že byla nemocná tak posílal balíky manžel a že nemůže podací lístek dohledat a pak že to poslala obyčejně,jsem z toho jelen

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
15.12.11 00:50

Nechceš mi na ní dát kontakt?Že bych jí napsala taky o ten rámeček.
Zajímalo by mě zda by byl stejný scénář :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Za tu srandu by mi ty peníze stály.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5463
15.12.11 01:22

Nic jí neplať!Její problém,že to poslala obyčejně nemá doklad o tomzda to vůbec poslala.Takže po tobě chce uhradit další poštovné takže pak cena rámečku bude 121,– a vsadím se,že ten první neposlala a spoléhá se,že jí doplatíš další rámeček tudíž pak ta cena za ten jeden bude mnohem vyšší.Snad jsem to napsala srozumitelně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
15.12.11 08:45

Problém je v tom, že pokud je to poslaný obyčejně mohl se někde ztratit a nikdo to už nedohledá :nevim: :nevim: :nevim: Ale to už je bohužel její problém… Já pokud chci, aby něco dorazilo, jinak než doporučeně to neposílám… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14015
15.12.11 10:50

Nechápu, proč to řešíš. Ona nedodržela svou část dohody, ale pro změnu chce, abys rizika jejího rozhodnutí nesla Ty. Je před Vánocemi, obyčejně poslaná zásilka se v pohodě mohla někde ztratit (čerstvě jsem na naší bezproblémové poště naháněla svůj, na 3000 korun řádně pojištěný balík - týden jim tam ležel neodeslaný, aniž by si kdokoli všimnul).
Jestli se to ztratilo po cestě, tak už to taky nikdy nikdy nemusí najít. Jak se dá dokazovat nedokazatelné :roll: ?

Asi bych jí taky napsala, že podle sebe soudím Tebe a když vyinkasuju od někoho 37 za poslání doporučeně, nebudu to posílat vyčůraně obyčejně, aniž bych byla ochotná osobně nést riziko :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová