Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nemám slov.No umí to hezky napsat potvora!!!!
Kdoví jestli to vůbec poslala!!!!Tý bych už nevěřila nic.
a to ona má u rámečku cenu 44kč a poštovné a balné 0kč tak jsem poslala 44kč a ona že neví jak se to mohlo stát,že tam chybí poštovné 54kč,že prosí o doplatek nebo že mám zrušit objednávku a že mi pošle kačky zpět,no že jsem se na to nevyprdla a nezrušila objednávku
nakonec jsme se domluvili na poštovném 37kč..........a když koukám na její inz tak tam to poštovné stejně neopravila a má tam pořád poštovné a balné 0kč
Ano ano, paní podle sebe soudí tebe a tudíž si myslí, že lžeš, jak příznačné. Její blbost, akorát teda pokud se to nevešlo do schránky, tak tohle v počítači fakt nemají, takže buď to leží na poště nebo už to putuje zpátky
Knihomyš píše:dzarunka píše:se paní fakt nějak nechala unést představou, že co člověk, to blbec ochotný platit za cizí chyby… fakt, klasická manipulace.
cituji paní-Potom jsem se chtěla omluvit za to, že jsem požádala za doplatek. Samozřejmě chápu, že můžete mít na to takový názor,nechala jsem se asi moc unést lidským chápáním a určité slušného taktu, a jednala jsem podle rčení podle sebe soudím Tebe, a tak proto, že já bych to brala jako samozřejmost, to ostatním může připadat opravdu hloupé. Také bych mohla přemýšlet jinak a nemusela bych věřit, že vám ten první nedošel ale jak jste psala, nemám v ruce podací lístek, což může hrát do noty i Vám, ale nebojte, nemám to v povaze. -umí to hezky napsat že,až má člověk výčitky,že je neslušný
Bych jí napsala, že jsem šla do sebe jako omluvu jsem jí zaslala překvapení (balíček) - akorát jsem ztratila ten podací lístek
to by bylo opravdu taktní - teda pokud si představím taktnost podle paní ![]()
Já to nějak nechápu, ona od tebe vzala 37Kč a pak to poslala obyčejně, ztratilo se to, ona ani nemá lístek a chce po tobě to druhé zboží znovu zaplatit a ještě jí to přijde neslušné, že ty nechceš?
Gladys píše:
Ano ano, paní podle sebe soudí tebe a tudíž si myslí, že lžeš, jak příznačné. Její blbost, akorát teda pokud se to nevešlo do schránky, tak tohle v počítači fakt nemají, takže buď to leží na poště nebo už to putuje zpátky
mně na poště znají,jsem tam celkem často a dokonce když jsem si šla pro balík s papírkem tak už mi poštačka hlásila že tam mám balíky dva............si myslím,že by mi řekla,že tam něco pro mě leží,že se to nevešlo do schránky a já jsem taky každé dopoledne doma tak by pošťačka zazvonila ![]()
AnastazieB píše:
Já to nějak nechápu, ona od tebe vzala 37Kč a pak to poslala obyčejně, ztratilo se to, ona ani nemá lístek a chce po tobě to druhé zboží znovu zaplatit a ještě jí to přijde neslušné, že ty nechceš?
tak tak
dzarunka píše:
a to ona má u rámečku cenu 44kč a poštovné a balné 0kč tak jsem poslala 44kč a ona že neví jak se to mohlo stát,že tam chybí poštovné 54kč,že prosí o doplatek nebo že mám zrušit objednávku a že mi pošle kačky zpět,no že jsem se na to nevyprdla a nezrušila objednávkunakonec jsme se domluvili na poštovném 37kč..........a když koukám na její inz tak tam to poštovné stejně neopravila a má tam pořád poštovné a balné 0kč
Hehe, to by ti poslala zpět velký prdlajz. Asi spoléhá na to, že za takový pakatel na ni nikdo trestní oznámení nepodá.
Takže tys jí zaplatila 44Kč + ještě 37 poštovné, ztratilo se to a ona teď po tobě chce 44+37 ještě jednou za ten druhý rámeček?
No to se na ní vyprdni a napiš jí, že ani ty jí věřit nemusíš, že to poslala… ![]()
ono mi to k ní právě vůbec nesedí,je podnikatelka,dělá krásné ruční výrobky,je na Fler…tak mi to nejde do hlavy,že se handrkuje o pár kaček,jestli nějaký zkrat ![]()
AnastazieB píše:
Takže tys jí zaplatila 44Kč + ještě 37 poštovné, ztratilo se to a ona teď po tobě chce 44+37 ještě jednou za ten druhý rámeček?
No to se na ní vyprdni a napiš jí, že ani ty jí věřit nemusíš, že to poslala…
nejdříve 44kč za rámeček pak teda 37kč na poštu a teď mi napsala o doplatek 40kč za druhý rámeček,pak že to není za rámeček ale alespoň za poštovné......a taky,že byla nemocná tak posílal balíky manžel a že nemůže podací lístek dohledat a pak že to poslala obyčejně,jsem z toho jelen
Nechceš mi na ní dát kontakt?Že bych jí napsala taky o ten rámeček.
Zajímalo by mě zda by byl stejný scénář
![]()
Za tu srandu by mi ty peníze stály.
Nic jí neplať!Její problém,že to poslala obyčejně nemá doklad o tomzda to vůbec poslala.Takže po tobě chce uhradit další poštovné takže pak cena rámečku bude 121,– a vsadím se,že ten první neposlala a spoléhá se,že jí doplatíš další rámeček tudíž pak ta cena za ten jeden bude mnohem vyšší.Snad jsem to napsala srozumitelně.
Problém je v tom, že pokud je to poslaný obyčejně mohl se někde ztratit a nikdo to už nedohledá
Ale to už je bohužel její problém… Já pokud chci, aby něco dorazilo, jinak než doporučeně to neposílám… ![]()
Nechápu, proč to řešíš. Ona nedodržela svou část dohody, ale pro změnu chce, abys rizika jejího rozhodnutí nesla Ty. Je před Vánocemi, obyčejně poslaná zásilka se v pohodě mohla někde ztratit (čerstvě jsem na naší bezproblémové poště naháněla svůj, na 3000 korun řádně pojištěný balík - týden jim tam ležel neodeslaný, aniž by si kdokoli všimnul).
Jestli se to ztratilo po cestě, tak už to taky nikdy nikdy nemusí najít. Jak se dá dokazovat nedokazatelné
?
Asi bych jí taky napsala, že podle sebe soudím Tebe a když vyinkasuju od někoho 37 za poslání doporučeně, nebudu to posílat vyčůraně obyčejně, aniž bych byla ochotná osobně nést riziko
.