Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Maminky, prosím poraďte. Chtěli bychom neteřince k Vánocům zaplatit předplatné časopisu a to buď Sluníčko nebo Mateřídoušku. Malé je 4,5 roku. Vy, kdo máte prcky v obdobném věku, který z nich byste doporučily a proč..?Omlouvám se, vím, že můžu jít do trafiky a prolistovat si aktuální číslo, ale nějak nemám čas tam čumákovat a hlavně, lepší je doporučení již spokojených čtenářů..
Teda rodičů malých čtenářů..
Děkuji
Já vybírala zrovna včera pro našeho tříletého synka. Vybral si tedy sám, chtěl Sluníčko. Mateřídouška je psaná pro děti od sedmi let, takže bych stejně vzala Sluníčko, to je pro děti od tří let.
Já dětem kupuju Sluníčko a Méďu pusíka. Mateřídouška je pro děti starší, pro děti školního věku.
I když my jsme sdědili po synovci a neteři starší čísla mateřídoušky a pětiletý syn si z ní něco vybere,co chce přečíst. Ale určitě ne vše, je to pro starší děti.
Ahoj, naše Klárka měla v létě 5, na dovču jsem ji koupila Sluníčko i Mateřídoušku, ať se nám nenudí a Mateřídouška ji vůbec nebavila. Myslím si, že pro tak malé je lepší to sluníčko. Taky ji nechám udělat předplatné, myslím, že to může jen prospět ![]()
Já jako Ježíšek na přání sestry (zkušené matky) objednala jako dárek Sluníčko pro chlapečky 7 a 5 let.
Příspěvek upraven 27.06.15 v 21:13
Mamky, děkuji za rady, jste zlaté..
Přiznám se, že je to už takový dodatkový dárek, takže pro ty, kdo mají banku českou spořitelnu a platíte hodně kartou, využijte Bonus program..
Jsou tam jak časopisy tak hromada jiných věcí, talže my tak řešíme dodatkové dárky.. ![]()
Taky jsem pro Sluníčko. Zvládatelné úkoly, hezky malované, jednoduché, chytlavé pro děti i pro mě jako kupujícího. Mám Sluníčko moc ráda:).
žampionka píše:
Mamky, děkuji za rady, jste zlaté..Přiznám se, že je to už takový dodatkový dárek, takže pro ty, kdo mají banku českou spořitelnu a platíte hodně kartou, využijte Bonus program..
Jsou tam jak časopisy tak hromada jiných věcí, talže my tak řešíme dodatkové dárky..
jj, taky jsem koukala:). Já teď brala Encyklopedii pro děti a taky krásnáá:)
Já ho objednala asi před 14 dny a dnes mi jako bonus došla stavebnice, tak ji kluci dostanou taky. Já o parní válec nestojím
.
Příspěvek upraven 27.06.15 v 21:14
žampionka píše:
Mamky, děkuji za rady, jste zlaté..Přiznám se, že je to už takový dodatkový dárek, takže pro ty, kdo mají banku českou spořitelnu a platíte hodně kartou, využijte Bonus program..
Jsou tam jak časopisy tak hromada jiných věcí, talže my tak řešíme dodatkové dárky..
Já ho objednala taky právě přes Bonus program
.
Jee, tak super..To je tady šikovných maminek..
A když Vás tady mám, tak hodím do placu ještě jeden dotaz.. Brácha s ženou čekají v dubnu mimušo. Chtěla bych jim koupit nějakou knížku, jeden typ mám - Hrátky s batolátky od Hany Kišové. Za mě tedy báječná knížka. Ale co Vy, nemáte nebo neviděly jste nějakou knihu, co byste doporučily..?Jak už ohledně rodičovství nebo taky nějaké říkadla apod..?A nebo naopak úplně nějaký jiný dárek..?Ale nic typu oblečky, hračky, apod.Díky za nápady.. ![]()
Pro předškolní děti Sluníčko - asi tak šesti až sedmi let určitě. Nejsem teda maminka, ale tyhle časopisy taky čtu
. No dobře, a teď dotaz, prosím: co následuje ve čtenářském vývoji po Mateřídoušce? Pro děti 11 - 14 let, řekněme? Sám jsem četl Sedmičku pionýrů a ABC… to už není …
katalyzator píše:
Pro předškolní děti Sluníčko - asi tak šesti až sedmi let určitě. Nejsem teda maminka, ale tyhle časopisy taky čtu. No dobře, a teď dotaz, prosím: co následuje ve čtenářském vývoji po Mateřídoušce? Pro děti 11 - 14 let, řekněme? Sám jsem četl Sedmičku pionýrů a ABC… to už není …
ABC vychází stále.