Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
na odesílací poště to budou mít pouze pod číslem, takže má paní smůlu, proste poddaci listek potrebuje, podle nej se da i na netu najit, kde balik je, jinak nemuze nic, ani reklamovat.
monicskaa píše:
ještě se zeptám kdy to měla ta paní posílat??
25.11.
A jak by ti asi měla věřit, že sis to zboží opravdu nevyzvedla, kdyby bývala ten lístek neztratila? Měla to poslat s dodejkou, její blbost.
Já souhlasím s Gladys, prostě to na tebe zkouší. ![]()
Gladys píše:
Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum
A to mě se to fakt povedlo. Prodala jsem na aukru mobil, paní zaplatila převodem, já druhej den odeslala a ten podací lístek někde zahrabala. Když mi za pár dní napsala že mobil nikde, málem mě trefil šlak, protože to prostě fakt je můj problém jako odesilatele
.
Mobil se díkybohu našel na nějaký sousední poště, ale musela po něm pátrat chudák kupující takže jsem jí přidělala práci, měla jsem chuť si nafackovat.
crazzi: naštěstí ale že to dobře dopadlo ne??
na tohle radši pozor no..
Já myslím,že je paní mírně řečeno pěkně vypečená.
Prostě je její problém,že nemá podací lístek,ne Tvůj.
Chyba je na její straně.A pokud Ti podsouvá,že Ti nemusí věřit,je to krajně podezřelé.
já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedla
pokud tedy fakt poslala
crazzi píše:Gladys píše:A to mě se to fakt povedlo. Prodala jsem na aukru mobil, paní zaplatila převodem, já druhej den odeslala a ten podací lístek někde zahrabala. Když mi za pár dní napsala že mobil nikde, málem mě trefil šlak, protože to prostě fakt je můj problém jako odesilatele
Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum.
Mobil se díkybohu našel na nějaký sousední poště, ale musela po něm pátrat chudák kupující takže jsem jí přidělala práci, měla jsem chuť si nafackovat.
OK, dobře, stát se může, ale kdyby se nenašel, tak co bys dělala? Asi těžko by sis nechala peníze s vědomím, že paní mobil nepřišel. Podle mě tyhle „obviňovači“ jsou většinou podvodníci
Obzvlášť na různých mmb a spol je jich podle mě mraky
monicskaa píše:
crazzi: naštěstí ale že to dobře dopadlo ne??na tohle radši pozor no..
Jo, od tý doby podací lístky fakt schovávám ![]()
Gladys píše:OK, dobře, stát se může, ale kdyby se nenašel, tak co bys dělala? Asi těžko by sis nechala peníze s vědomím, že paní mobil nepřišel. Podle mě tyhle „obviňovači“ jsou většinou podvodníciObzvlášť na různých mmb a spol je jich podle mě mraky
Jasně, normálně bych jí ty peníze musela vrátit a na poště by se se mnou nikdo nebavil.
musím teda ještě napsat,že mi druhý náhradní rámeček dnes dorazil,ale paní mě prý musí poprosit o zaplacení druhého rámečku a mně se to nelíbí proto se teď handrkujeme o důvěře a nedůvěře ![]()
Podle mě balík neposlala a jen mlží,záhadně ztratila podací lístek a pak ještě vinu hází na tebe,že sis ho možá i vyzvedla.Prostě jí napiš,že je to její vina a že chceš nové zboží nebo zpět peníze,jí nic dokazovat nemusíš.Pokud i přesto chceš jí „zavřít pusu“ tak jí pošli číslo na vaší poštu at si tam zavolá a podle jména a adresy si zjistí,že si žádný balíček z její podací adresy nepřebrala.Vsadím se,že nezavolá.
dzarunka píše:
já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedlapokud tedy fakt poslala
No kdyz si nevyzvednes zasilku,ktera je doporucene na tve jmeno,tak te pani se vrati ne?Takze o nic neprijde a takhle ji dokazes,ze jsi si zasilku nevyzvedla.
Já myslím,že je to jak píše Gina :A jak by ti asi měla věřit, že sis to zboží opravdu nevyzvedla, kdyby bývala ten lístek neztratila?
Ona to ví moc dobře,že jsi zásilku nedostala.
Když jsi jí psala,že balíček nemáš,nemohla jsi přeci vědět,že ona ztratila podací lístek,takže je jasný že to na Tebe zkouší.
Kvůli takové ženské se fakt netrap.