Ztracený podací lístek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
14046
14.12.11 23:00

na odesílací poště to budou mít pouze pod číslem, takže má paní smůlu, proste poddaci listek potrebuje, podle nej se da i na netu najit, kde balik je, jinak nemuze nic, ani reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 23:01
monicskaa píše:
ještě se zeptám kdy to měla ta paní posílat??

25.11.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
14.12.11 23:01

A jak by ti asi měla věřit, že sis to zboží opravdu nevyzvedla, kdyby bývala ten lístek neztratila? Měla to poslat s dodejkou, její blbost.
Já souhlasím s Gladys, prostě to na tebe zkouší. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.12.11 23:02
Gladys píše:
Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum :cert:

A to mě se to fakt povedlo. Prodala jsem na aukru mobil, paní zaplatila převodem, já druhej den odeslala a ten podací lístek někde zahrabala. Když mi za pár dní napsala že mobil nikde, málem mě trefil šlak, protože to prostě fakt je můj problém jako odesilatele :zed: .
Mobil se díkybohu našel na nějaký sousední poště, ale musela po něm pátrat chudák kupující takže jsem jí přidělala práci, měla jsem chuť si nafackovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
14.12.11 23:04

crazzi: naštěstí ale že to dobře dopadlo ne?? :palec: na tohle radši pozor no..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429

Já myslím,že je paní mírně řečeno pěkně vypečená.
Prostě je její problém,že nemá podací lístek,ne Tvůj.
Chyba je na její straně.A pokud Ti podsouvá,že Ti nemusí věřit,je to krajně podezřelé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054

já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedla :( pokud tedy fakt poslala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
crazzi píše:
Gladys píše:
Nicméně je zajímavý, že lítky vždycky ztrácejí jen lidé, kteří lžou. Ještě jsem se nesetkala s někým, kdo doopravdy odeslal zásilku a pak zásilka záhadně nepřišla a on nebyl schopen odeslání prokázat, vždycky to byl někdo, kdo mi třeba tvrdil, že zásilku už poslal a pak bylo na zásilce o týden pozdější datum :cert:
A to mě se to fakt povedlo. Prodala jsem na aukru mobil, paní zaplatila převodem, já druhej den odeslala a ten podací lístek někde zahrabala. Když mi za pár dní napsala že mobil nikde, málem mě trefil šlak, protože to prostě fakt je můj problém jako odesilatele :zed: .
Mobil se díkybohu našel na nějaký sousední poště, ale musela po něm pátrat chudák kupující takže jsem jí přidělala práci, měla jsem chuť si nafackovat.

OK, dobře, stát se může, ale kdyby se nenašel, tak co bys dělala? Asi těžko by sis nechala peníze s vědomím, že paní mobil nepřišel. Podle mě tyhle „obviňovači“ jsou většinou podvodníci :nevim: Obzvlášť na různých mmb a spol je jich podle mě mraky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.12.11 23:05
monicskaa píše:
crazzi: naštěstí ale že to dobře dopadlo ne?? :palec: na tohle radši pozor no..

Jo, od tý doby podací lístky fakt schovávám :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.12.11 23:06
Gladys píše:OK, dobře, stát se může, ale kdyby se nenašel, tak co bys dělala? Asi těžko by sis nechala peníze s vědomím, že paní mobil nepřišel. Podle mě tyhle „obviňovači“ jsou většinou podvodníci :nevim: Obzvlášť na různých mmb a spol je jich podle mě mraky

Jasně, normálně bych jí ty peníze musela vrátit a na poště by se se mnou nikdo nebavil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
14.12.11 23:08

musím teda ještě napsat,že mi druhý náhradní rámeček dnes dorazil,ale paní mě prý musí poprosit o zaplacení druhého rámečku a mně se to nelíbí proto se teď handrkujeme o důvěře a nedůvěře :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7782
14.12.11 23:09

Podle mě balík neposlala a jen mlží,záhadně ztratila podací lístek a pak ještě vinu hází na tebe,že sis ho možá i vyzvedla.Prostě jí napiš,že je to její vina a že chceš nové zboží nebo zpět peníze,jí nic dokazovat nemusíš.Pokud i přesto chceš jí „zavřít pusu“ tak jí pošli číslo na vaší poštu at si tam zavolá a podle jména a adresy si zjistí,že si žádný balíček z její podací adresy nepřebrala.Vsadím se,že nezavolá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Neprihlasena Jaruna
14.12.11 23:09
dzarunka píše:
já vím,že má smůlu,ale když já bych jí chtěla nějak dokázat,že jsem zásilku opravdu nevyzvedla :( pokud tedy fakt poslala

No kdyz si nevyzvednes zasilku,ktera je doporucene na tve jmeno,tak te pani se vrati ne?Takze o nic neprijde a takhle ji dokazes,ze jsi si zasilku nevyzvedla.

• Citovat
  • Upravit
5429
14.12.11 23:11

Já myslím,že je to jak píše Gina :A jak by ti asi měla věřit, že sis to zboží opravdu nevyzvedla, kdyby bývala ten lístek neztratila?
Ona to ví moc dobře,že jsi zásilku nedostala.
Když jsi jí psala,že balíček nemáš,nemohla jsi přeci vědět,že ona ztratila podací lístek,takže je jasný že to na Tebe zkouší.
Kvůli takové ženské se fakt netrap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1297
14.12.11 23:11

To dokazování je fakt na ní, ne na Tobě :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...