Odcházím z eMimina

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
15319
16.12.11 13:06
luphen píše:
Nelisa píše:
luphen píše:
Nelisa píše:
Teda to jsou praktiky, nestačím zírat 8o , zůstal tam vůbec ještě někdo? :mrgreen: Taková minitotalita. :roll: :lol:

jojo většina „členů“ domácnosti si to tam užívá - každou chvíli dostanou nové pokyny jak se „chovat na návštěvě“ a ještě za to děkují :mrgreen: :mrgreen:

ale tohle asi pochopí jen ty které byly vyhoštěny jako já :mrgreen: :mrgreen:
Že bych se šla pobavit? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Třeba si založit pár duplicitních témat a dát si do profilu něco extra. :pankac:
(jen vtip)
hele tam jsou mistři blokace - bys ani nemrkla a už bys nebyla :mrgreen: :mrgreen:

Co by člověk neudělal pro vteřinu slávy. :mrgreen:

• načítám...
15319
Emilie píše:
elanaa píše:
meravigliosa píše:
elanaa píše:
zakladatelko promiň, ale tos to nepoznala jinde ;) :mrgreen:

jsi tu krátce, možná i kdybys tu byla déle, tak bys to ani nezaznamenala…ale na jaře se emimino rozrostlo o véééélký počet uživatelek, které hromadě emigrovaly z jiného serveru (kam možná teď zamíříš a bude Ti tam dobroučce, miloučce, slaďoučce, protože Tě tam hezky přivítají a budou se tvářit, jak jsou jedna velká přátelská rodina). Ale ve skutečnosti je to tam svázáno 1000+1 pravidly, která se stále doplňujou, velká nesvoboda v ikonkách (věřila bys tomu, že existuje mateřský server, který Tě NUTÍ, abys měla profilovou fotku jako na pas, nesmíš tam být z dálky, z boku, mít na očích tmavé brýle, natož dítě a už vůůůbec ne psa nebo mikymause :D …a to přesto, že tam přijdeš řešit třeba potraty nebo výtoky), o nesvobodě vyjadřování ani nemluvě, diskuze se tam mažou hned, jak se někdo i jen nehtíčkem dotkne adminů.

no, dělej jak myslíš…žij blaze. Ale věř, že málokde je příjemněji, než na emiminu :D
áno áno, patrím k tým, ktoré sa sem presťahovali zo zmiňovaného serveru a musím povedať, že som tu bola ako Alenka v krajine zázrakov, či Alica.. Fotka akákoľvek, žiadne toto nesmieš mať v albume, lebo to nesúvisí so zameraním stránky alebo v lepšom prípade žiadne upozornenie a celé album zmazané s tým, že pravidlá sú pravidlá a nemám čas každému oznamovať, že má niečo v albume nevhodné, kamarátke takto vymazali album s desiatkami fotiek dortů, podotýkam, že boli detské :nevim:
A najviac prekvapená som ostala z adminky Terezy, milá, ústretová, fakt si ju tu vážte, lebo na vás pošlem karkulu :mrgreen: :mrgreen:

:mrgreen: :mrgreen: , přesně, s Terezou jsem asi 2× řešila něco k recenzím, vstřícná, ochotná…radost s ní jednat

a reklama je tu pouze reklamou, nikoli přidanou hodnotou, které bysme si měly vážit :poblion:
Terezka? říkají, že nemá na ty holky, co tu byly před ní, já je teda nezažila, ale jakákoli kritika od Terezky, to se mi červenají uši a sedám dobrovolně na kouta na hrách!!! Jak ta to umí elegantně a slušně podat!!!

Emi, já myslím, že to bylo ze začátku, než se tu rozkoukala, což je těžký srovnávat s člověkem, který tu byl jako admin leta, Terezka se etablovala velmi dobře a řekla bych, že je to srovnatelné. Za mě jsou obě adminky super. A Honza samozřejmě taky. (šplh, šplh :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
saracenka

stačí že si dáš fotku dítěte a z dálky a pojedeš jak kuna

• Upravit
33673
16.12.11 13:09
saracenka píše:
stačí že si dáš fotku dítěte a z dálky a pojedeš jak kuna

no a nedejbože že bys alespoň 1× denně nepochválila fotku či příspěvek jedné adminky za to se taky trestá :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
15319
16.12.11 13:09

Ti musí mít sakra malou členskou základnu. :lol:

• načítám...
50725
16.12.11 13:10
luphen píše:
Nelisa píše:
Teda to jsou praktiky, nestačím zírat 8o , zůstal tam vůbec ještě někdo? :mrgreen: Taková minitotalita. :roll: :lol:

jojo většina „členů“ domácnosti si to tam užívá - každou chvíli dostanou nové pokyny jak se „chovat na návštěvě“ a ještě za to děkují :mrgreen: :mrgreen:

Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnout :mrgreen:

• načítám...
31417
16.12.11 13:10

jo milá Bubu, na nejvyššího na Asmiře si nepřijdeš, ten naprosto věří svému teamu (jak to nazývají), co ten dostal chudák mejlů, když se odcházelo hromadně…a nic s ním nepohnulo

• načítám...
33673
16.12.11 13:11
elanaa píše:
jo milá Bubu, na nejvyššího na Asmiře si nepřijdeš, ten naprosto věří svému teamu (jak to nazývají), co ten dostal chudák mejlů, když se odcházelo hromadně…a nic s ním nepohnulo

kdyby mejlů…ale i doporučených dopisů :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
33673
16.12.11 13:12
Bubu25 píše:
luphen píše:
saracenka píše:
stačí že si dáš fotku dítěte a z dálky a pojedeš jak kuna
no a nedejbože že bys alespoň 1× denně nepochválila fotku či příspěvek jedné adminky za to se taky trestá :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen:

víme o koho jde že :mrgreen:

• načítám...
23033
16.12.11 13:12

dobrej napad:D

• načítám...
878
16.12.11 13:13
RyBANA píše:
Nelisa píše:
elanaa píše:
zakladatelko promiň, ale tos to nepoznala jinde ;) :mrgreen:

jsi tu krátce, možná i kdybys tu byla déle, tak bys to ani nezaznamenala…ale na jaře se emimino rozrostlo o véééélký počet uživatelek, které hromadě emigrovaly z jiného serveru (kam možná teď zamíříš a bude Ti tam dobroučce, miloučce, slaďoučce, protože Tě tam hezky přivítají a budou se tvářit, jak jsou jedna velká přátelská rodina). Ale ve skutečnosti je to tam svázáno 1000+1 pravidly, která se stále doplňujou, velká nesvoboda v ikonkách (věřila bys tomu, že existuje mateřský server, který Tě NUTÍ, abys měla profilovou fotku jako na pas, nesmíš tam být z dálky, z boku, mít na očích tmavé brýle, natož dítě a už vůůůbec ne psa nebo mikymause :D …a to přesto, že tam přijdeš řešit třeba potraty nebo výtoky), o nesvobodě vyjadřování ani nemluvě, diskuze se tam mažou hned, jak se někdo i jen nehtíčkem dotkne adminů.

no, dělej jak myslíš…žij blaze. Ale věř, že málokde je příjemněji, než na emiminu :D
8o fíha, kterej web to je?
Se mi zdá, že modrej koník, ale nevím jistě :mrgreen:

Ahoj, já patřím k emigrantům z koně. :mrgreen: Jsem tu spokojená a asi se mě emimino už nezbaví.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Příspěvek upraven 16.12.11 v 13:15

• načítám...
20518
16.12.11 13:15
Angua píše:
luphen píše:
Nelisa píše:

Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnout :mrgreen:

To ale vůbec není originální :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

• načítám...
50725
16.12.11 13:18
Emilie píše:
Angua píše:
luphen píše:
Nelisa píše:

Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnout :mrgreen:
To ale vůbec není originální :nevim: :nevim: :nevim: :nevim:

Co jako? Být miloučká na všecky ty super maminečky a jejich mimísky? :mrgreen:

• načítám...
23033
16.12.11 13:19

anqua: ne na vsechny tehulinky a snazilecky a je mi na bliti

• načítám...
50725
16.12.11 13:19
Monjie píše:
anqua: ne na vsechny tehulinky a snazilecky a je mi na bliti

No na ty ještě tisíckrát víc :mrgreen: