Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
luphen píše:Nelisa píše:hele tam jsou mistři blokace - bys ani nemrkla a už bys nebylaluphen píše:Že bych se šla pobavit?Nelisa píše:
Teda to jsou praktiky, nestačím zírat, zůstal tam vůbec ještě někdo?
Taková minitotalita.
![]()
jojo většina „členů“ domácnosti si to tam užívá - každou chvíli dostanou nové pokyny jak se „chovat na návštěvě“ a ještě za to děkují
ale tohle asi pochopí jen ty které byly vyhoštěny jako já![]()
![]()
![]()
![]()
Třeba si založit pár duplicitních témat a dát si do profilu něco extra.
(jen vtip)![]()
Co by člověk neudělal pro vteřinu slávy. ![]()
Emilie píše:elanaa píše:Terezka? říkají, že nemá na ty holky, co tu byly před ní, já je teda nezažila, ale jakákoli kritika od Terezky, to se mi červenají uši a sedám dobrovolně na kouta na hrách!!! Jak ta to umí elegantně a slušně podat!!!meravigliosa píše:elanaa píše:áno áno, patrím k tým, ktoré sa sem presťahovali zo zmiňovaného serveru a musím povedať, že som tu bola ako Alenka v krajine zázrakov, či Alica.. Fotka akákoľvek, žiadne toto nesmieš mať v albume, lebo to nesúvisí so zameraním stránky alebo v lepšom prípade žiadne upozornenie a celé album zmazané s tým, že pravidlá sú pravidlá a nemám čas každému oznamovať, že má niečo v albume nevhodné, kamarátke takto vymazali album s desiatkami fotiek dortů, podotýkam, že boli detské
zakladatelko promiň, ale tos to nepoznala jinde![]()
![]()
jsi tu krátce, možná i kdybys tu byla déle, tak bys to ani nezaznamenala…ale na jaře se emimino rozrostlo o véééélký počet uživatelek, které hromadě emigrovaly z jiného serveru (kam možná teď zamíříš a bude Ti tam dobroučce, miloučce, slaďoučce, protože Tě tam hezky přivítají a budou se tvářit, jak jsou jedna velká přátelská rodina). Ale ve skutečnosti je to tam svázáno 1000+1 pravidly, která se stále doplňujou, velká nesvoboda v ikonkách (věřila bys tomu, že existuje mateřský server, který Tě NUTÍ, abys měla profilovou fotku jako na pas, nesmíš tam být z dálky, z boku, mít na očích tmavé brýle, natož dítě a už vůůůbec ne psa nebo mikymause
no, dělej jak myslíš…žij blaze. Ale věř, že málokde je příjemněji, než na emiminu…a to přesto, že tam přijdeš řešit třeba potraty nebo výtoky), o nesvobodě vyjadřování ani nemluvě, diskuze se tam mažou hned, jak se někdo i jen nehtíčkem dotkne adminů.
A najviac prekvapená som ostala z adminky Terezy, milá, ústretová, fakt si ju tu vážte, lebo na vás pošlem karkulu![]()
a reklama je tu pouze reklamou, nikoli přidanou hodnotou, které bysme si měly vážit
![]()
, přesně, s Terezou jsem asi 2× řešila něco k recenzím, vstřícná, ochotná…radost s ní jednat
Emi, já myslím, že to bylo ze začátku, než se tu rozkoukala, což je těžký srovnávat s člověkem, který tu byl jako admin leta, Terezka se etablovala velmi dobře a řekla bych, že je to srovnatelné. Za mě jsou obě adminky super. A Honza samozřejmě taky. (šplh, šplh
)
saracenka píše:
stačí že si dáš fotku dítěte a z dálky a pojedeš jak kuna
no a nedejbože že bys alespoň 1× denně nepochválila fotku či příspěvek jedné adminky za to se taky trestá
![]()
luphen píše:Nelisa píše:
Taková minitotalita.
![]()
jojo většina „členů“ domácnosti si to tam užívá - každou chvíli dostanou nové pokyny jak se „chovat na návštěvě“ a ještě za to děkují
![]()
Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnout ![]()
jo milá Bubu, na nejvyššího na Asmiře si nepřijdeš, ten naprosto věří svému teamu (jak to nazývají), co ten dostal chudák mejlů, když se odcházelo hromadně…a nic s ním nepohnulo
elanaa píše:
jo milá Bubu, na nejvyššího na Asmiře si nepřijdeš, ten naprosto věří svému teamu (jak to nazývají), co ten dostal chudák mejlů, když se odcházelo hromadně…a nic s ním nepohnulo
kdyby mejlů…ale i doporučených dopisů
![]()
Bubu25 píše:luphen píše:saracenka píše:no a nedejbože že bys alespoň 1× denně nepochválila fotku či příspěvek jedné adminky za to se taky trestá
stačí že si dáš fotku dítěte a z dálky a pojedeš jak kuna![]()
víme o koho jde že ![]()
RyBANA píše:Nelisa píše:Se mi zdá, že modrej koník, ale nevím jistěelanaa píše:
zakladatelko promiň, ale tos to nepoznala jinde![]()
![]()
jsi tu krátce, možná i kdybys tu byla déle, tak bys to ani nezaznamenala…ale na jaře se emimino rozrostlo o véééélký počet uživatelek, které hromadě emigrovaly z jiného serveru (kam možná teď zamíříš a bude Ti tam dobroučce, miloučce, slaďoučce, protože Tě tam hezky přivítají a budou se tvářit, jak jsou jedna velká přátelská rodina). Ale ve skutečnosti je to tam svázáno 1000+1 pravidly, která se stále doplňujou, velká nesvoboda v ikonkách (věřila bys tomu, že existuje mateřský server, který Tě NUTÍ, abys měla profilovou fotku jako na pas, nesmíš tam být z dálky, z boku, mít na očích tmavé brýle, natož dítě a už vůůůbec ne psa nebo mikymause
no, dělej jak myslíš…žij blaze. Ale věř, že málokde je příjemněji, než na emiminu…a to přesto, že tam přijdeš řešit třeba potraty nebo výtoky), o nesvobodě vyjadřování ani nemluvě, diskuze se tam mažou hned, jak se někdo i jen nehtíčkem dotkne adminů.
fíha, kterej web to je?
Ahoj, já patřím k emigrantům z koně.
Jsem tu spokojená a asi se mě emimino už nezbaví..
![]()
Příspěvek upraven 16.12.11 v 13:15
Angua píše:luphen píše:Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnoutNelisa píše:
Taková minitotalita.
![]()
![]()
To ale vůbec není originální
![]()
Emilie píše:Angua píše:To ale vůbec není originálníluphen píše:Možná třeba právě takové společenství zakladatelka hledá… Kde jsou na sebe všichni hodní, usměvaví a nikdo by si nedovolil na druhého jen koutkem oka zle pohlédnoutNelisa píše:
Taková minitotalita.
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Co jako? Být miloučká na všecky ty super maminečky a jejich mimísky? ![]()
Monjie píše:
anqua: ne na vsechny tehulinky a snazilecky a je mi na bliti
No na ty ještě tisíckrát víc ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat