Pomoc miminko zvrací

11620
11.1.12 06:49

Pomoc miminko zvrací

Prosím o radu, moje téměř 4 měsíční holčička od 5:30 zvrací. Kojila jsem ve 3:20. Není to ublinkávání, ale regulérně zvrací, za půl hodiny tak 5×, i se nadavuje. Ale spinká. K lékaři samo pojedu, ale mám strach. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1325
11.1.12 06:55

Než pojedeš k doktorovi,tak jí hlídej,aby nevdechla zvratky.Může to být nějaká střevní chřipka-má i průjem?Každopádně doktor poví co a jak,jen jí zatím hlídej.Nevím,co jinak poradit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.12 06:57

Průjem nevím, v ty tři nic a zatím to vždy vyhodí a spí dál. Je to hrozný, chudnka. Naštěstí máme monitor a spí na boku, protože i jinak je blinkací.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1325
11.1.12 07:08

Tak aspoň že spinká…každopádně jí hlídej a bude to dobrý,doktor řekne co a jak :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
11.1.12 08:25

držim palce at to není nic vážného.. :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1772
11.1.12 08:26

Ahoj,

určitě je to na doktora, zvracení obloukem už by mohlo být pro maličkou nebezpečné. A napiš, jak jste dopadly, určitě to bude dobrý.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
946
11.1.12 08:30

U naší malé se tohle objevilo asi ve 3 měsících z ničeho nic mi jeden den začala vše vyhazovat obloukem do té doby občas ublinkla ale to zvracení pak vyděsilo i mě…no čapla sem malou a hurá do motola !!! Strávili jsme tam celý den aby nám řekli že má reflux a že máme zahuštovat mléko !!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
11.1.12 09:10

ahoj, k dr urcite jdete. ale snad te trochu uklidnim. nas malej byl blinkaci miminko a nekdy to z nej jen proste vyteklo,ale vetsinou to bylo tak jak ted popisujes. pravidelne jsem meli ohozeny steny,litalo to az pres postyklu, na zemi neuveritelne kaluze.. byli jsme i na UZ briska,ale nic tam nezjistili, proste blinkal bez priciny. zkouseli jsme i nutriton na zahusteni pred kazdym kojenim + gastrotus baby a stejne nam to nepomohlo,max z toho mel boleni a nehol se vykadit. co nam ale aspon trochu pomohlo,bylo casto odbrkavat. dokojili jsme (nekdy i v pubehu kojeni,kdyz nezacal rvat) a hned jsme brkali.klidne i 3×. pak chvilinku lezel a pak zas brknout. proste z nej dostat vsechen vzduch..zkuste to,treba vam to aspon trochu pomuze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.12 09:39

Moc děkuju za vaše reakce. Ráno se Emička vzbudila a normálně se napapkala, mělahlad chudina. Tak jsem volala naší paní doktorce (ordinuje dnes až od 11) a říkala, že když malá nemá teplotu ani průjem, tak to na infekci nevypadá, tak ji mám sledovat. Kdyby blindila ještě dopoledne, máme okamžitě volat a přijede se na nás podívat. Zatím jsem kojila v 8:45 a dobré, Emička je veselá,povídá, hraje si. Pouze normálně ublinkla. A děsně škytá :lol: .
S tím blinkáním jsem taky na lecos zvyklá, jednu dobu ublinkávala dost i v noci, ale už tak měsíc nic. Přes den blinká někdy dost, ale v noci mě to vyděsilo. I když tohle by mě vyděsilo i ve dne :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1258
11.1.12 10:06
jajul píše:
Moc děkuju za vaše reakce. Ráno se Emička vzbudila a normálně se napapkala, mělahlad chudina. Tak jsem volala naší paní doktorce (ordinuje dnes až od 11) a říkala, že když malá nemá teplotu ani průjem, tak to na infekci nevypadá, tak ji mám sledovat. Kdyby blindila ještě dopoledne, máme okamžitě volat a přijede se na nás podívat. Zatím jsem kojila v 8:45 a dobré, Emička je veselá,povídá, hraje si. Pouze normálně ublinkla. A děsně škytá :lol: .
S tím blinkáním jsem taky na lecos zvyklá, jednu dobu ublinkávala dost i v noci, ale už tak měsíc nic. Přes den blinká někdy dost, ale v noci mě to vyděsilo. I když tohle by mě vyděsilo i ve dne :mrgreen: .

tak to je dobre :) kdybys nahodou jeste mluvila s dr. zeptej se na ten gastrotus. je to i proti paleni zahy a skytani. udela to jakoby takovej povlak v brisku a pak by to nemelo tolik litat. nam to sice na blinkani nepohlo ale neskytal po nem tolik a po kojeni nebrecel tim, ze ho palelo to prekyseleni. no me se malej tema blitkama pravidelne dusil. litalo mu to i nosikem, takze kdyz jsem slysela jen sebemensi zvuk z loznice, hned jsem tam letela s odsavackou. diky bohu asi od 5 mesicu mame klid… tak snad to budete mit taky brzo za sebou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11620
11.1.12 10:19

Děkuju, zeptam se. Taky nám často zaskakuje, kolikrát i sliny, tak taky pořád hlídám. Nosem už jsme taky párkrát blindili :roll: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Shyamani
6.4.13 23:31

Nase takhle taky blindila. Trvalo to nekolik hodin, litalo to z ni, jak z potrubi a vzdy hned usnula… Drzim palce, vse bude ok.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová

MVDr. Anna Musilová