Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
reknin jim pravdu, ze se bojis, ze mas zodpovednost za deti a hotovo.
Ježiš, tak za sebe, já bych do toho nešla- ze strachu. Policii bych to takto řekla, že se prostě bojíš, že máš s ním špatnou zkušenost ať najdou jiný způsob jak ho dopadnout. Ne volavku bych dělat určitě nešla.. ![]()
Nemam z toho proste donry pocit,a nerada bych se sama do neceho zatahla,nehlede deti,t by me asi jeblo.Ale nevite,muzou mi to treba nejak naridit?ten plicajt byl strasne neprijemny,a vubec,mluvilů tak ze s tim jako pocita.Ani mi nerekl prc ho hledaji,nic,takze nevim co muzu cekat
Bla jsem uz docela rada,ze jsem se ex zvavila a nemusim ho videt,a co se tyce deti tak uplne, ![]()
Jen když to čtu ![]()
Sice je pěkné jim pomoci,ale za ty problémy pak.
Nové bydlení ti policajti nedají?
A když ex ví kde bydlíš…
Nestojí to za to.
Prostě jim oznam,že ti několikrát vyhrožovali a že ti to stačilo,že bysj iráda pomohla,ale ať to zkusí jinak
drž se ![]()
Já bych do toho tedy být tebou taky nešla,do vězení určitě nepůjde doživotně,bála bych se že se bude chtít pomstít až tam odsud vyleze,podle mě tě nutit nemůžou,když se s nim ani nestýkáš,když mají na něho kontakt tak si ho přece můžou najít sami ![]()
jéééé a oni ho za 5let pustí za dobrý chování a on zastřelí tebe i děti, za to, že jsi ho práskla
ani náhodou, neblázni, nešla by jsem do toho ani kdyby mě dávali milion
Já bych do toho šla. Jsem od rány a šíleně mi vadí, jak to těm vychcánkům, hajlíkům, zlodějům a dalším, co se snaží podvádět, neplatit… vychází, protože se jich každý bojí. Já bych se mu postavila a kdyby mi někdo z jeho rodiny vyhrožoval, tak bych to opět řešila trestním oznámením.
ynax-ale jen aby jsi to trestní oznámení pak třeba stihla podat, aby tě dřív nevykuchal.ono je hezký pomoct dopadnout nějakýho hajzla, ale co bude potom, to víš, že se to dozví, kdo dělal volavku a může se chtít pomstít.já být teda ten po kom se pátrá a kdyby mě moje ex nabonzovala tak ji asi zlikviduji
Příspěvek upraven 15.10.11 v 11:58
oni na neho maj prej telefoni cislo,ale taky jsem nad tim premyslela,proc jak se mu na ten telefon nenapichnou,a nenajdu ho,vzdyt t jde ne?neb moc hledim na kriminlaku ![]()
Anonymní píše:
oni na neho maj prej telefoni cislo,ale taky jsem nad tim premyslela,proc jak se mu na ten telefon nenapichnou,a nenajdu ho,vzdyt t jde ne?neb moc hledim na kriminlaku
A kde to číslo na něj vzali ? Proč schůzku nedomlouvá ten kdo jim to číslo dal ? (Být tvým ex, tak se asi dost divím, kde si na mě vzala číslo, když je po mě vyhlášeno celostátní pátrání a já se schovávám
) Vím, že to nevíš, ale přijde mi to celé divné, jak víš, že člověk co Ti volal byl opravdu od policie ? Jako já nevím ale v první řadě by Ti měli říct za co je celostátně hledaný,ne ? ![]()
Vůbec se ti nedivím. Tohle není žádná legrace a on je v situaci, kdy nemá z jeho pohledu co ztratit. A jak známo, zoufalí lidé dělají zoufalé činy a jsou schopni čehokoli. Policii bych řekla, že se bojím a řekla bych jim, cos popsala dole. Máš sice povinnost spolupracovat s Policíí, ale nemůžou tě do toho nutit, když by to mohlo ublížit tobě samotné.
Nemůžeš dělat práci Policie, když bys měla ohrozit sebe nebo děti a blízké.
Vubec se mi do tho nechce,uz kdyz jsem podala trestni oznameni,ex mi vyhrozoval,jezdil pred dum,stal treba celou noc,to same jeho rodinu,na knci tehotenstvi mi v nci volali,a vyhrzvaly zabitim,dve hodiny na to jsem zacala rodit.Holky poradte,co mam delat?
Podle nějakého nového zákona už údajně nemají možnost odposlechů
Nemám tu info ověřenou.
Anonymní píše:
oni na neho maj prej telefoni cislo,ale taky jsem nad tim premyslela,proc jak se mu na ten telefon nenapichnou,a nenajdu ho,vzdyt t jde ne?neb moc hledim na kriminlaku
Mě to tedy přijde jako pěkná pitomost, pokud mají jeho telefonní číslo, tak není vůbec žádný problém ho přes operátora vysledovat s celkem slušnou přesností…
Takže já bych je s odkazem na strach o sebe a děti poslala do háje.
Maminky,omlouvam se za anonym,ale jiste pochopite,proc.Meho byvaleho partnera je uvalene celstatni patrani,nic naplat,ze ani ja nevim kde se vyskytuje,a sama jsem pdavla trestni oznameni na neplaceni vyzivneho.Vcera mi volala policie,ze na neho sehnala kontakt,a p me chcou ,jestli bych jim nepomohla,ex dopadnut
prej mu mam zavolat,a vymyslet napriklad neco odetech a dat si snim schuzku,kdekoli,kdykoli.Rekla jsem jim,ze si to musim radne rozmyslet,a ze jim zavolam,byly docela neodbytni.Vubec se mi do tho nechce,uz kdyz jsem podala trestni oznameni,ex mi vyhrozoval,jezdil pred dum,stal treba celou noc,to same jeho rodinu,na knci tehotenstvi mi v nci volali,a vyhrzvaly zabitim,dve hodiny na to jsem zacala rodit.Holky poradte,co mam delat?