Můžu být ještě šťastná?

13.10.11 21:10

Můžu být ještě šťastná?

Je vůbec možné,abych já v 31 letech se třema dětma byla ještě šťastná?Opět dnes manželova služební cesta ,super.K večeru mi volal,jak se máme,jestli je vše ok.Já tele byla ráda,že má zájem a před chvilou mě to došlo.Má totiž vypnutý tel,..víc ani psát nemůžu,nějak mi vše dochází.Už včera mě bylo trochu ouzko,je možné,že má ženská nějakej instink?Holky,proč mám pocit,že je mi nevěrný?Mám ten pocit už dýl,ale najednou…

nemluvě o tom,že jsem k ničemu,stále unavená…a sex jen občas.Ale holt,musím říct,že je to tak.Ale u třetího porodu jsem měla komplikace,přišla o ledvinu a tím vším mám problém i s prací…Cítím se strašně méněceně.Jo,takový je život.Kde veme,tak přidá.A za to jsem štastná,mám krásné zdravé děti.Jen ten manžel…Je vysokoškolák,šéf na vysokém potavení…A já????P­ochopí mě tu nějaká mamina?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
164
13.10.11 21:18

Ahojky.
Bohužel musím napsat, že ženská má vnitřní instiknt!! A to dost silnej!! Já si tím taky prošla :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 21:23

ahoj,třeba to není takové,jak se domníváš,třeba opravdu nikoho nemá.Hlavně se v tom moc netop,jsi mladá,proč se trápit.I když máš tři děti,tak tady na tom světě jsi sama za sebe,tak se netrap a manžela se na rovinu zeptej.Promluvte si,to je hrozně důležité,mluvit!Chápu tvé pocity,zažívala jsem kdysi to samé.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:26

děkuju,že jsi se hned ozvala…já,nevím co napsat…ale!Proč volal a sám mi řek,abych pak nevolala já.Přece by ani on v tom neměl nic hledat.A najednou vypnutý telefon.Nějak mě to u srdíčka zabolelo,jak bych měla cítit bolest.A děti spí,já mám slzý a bolest.Přitom jsem mu řekla,kdyby něco někde bylo,at nelže a mluví pravdu :-( .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:28

trumbelín,prosím,jak to bylo u tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.10.11 21:28

Neznamená to ještě to nejhorší. Jen vím, že u mě instinkt fungoval na 200%!! Tajil to 2 měsíce, než se napil a já se ho narovinu zeptala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:30

Mě najednou sevřelo srdíčko,cítila jsem sevření a teď,když děti šli spát to ve mě vře..ani né vztek,spíš bolest,lítost…no holky nevím,jak to popsat :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 21:30

ano,to jsi mu sice říkala,byli jste tak domluvený,ale ono je to asi těžké,když k tomu opravdu dojde,přeci jen se s pravdou těžko leze napovrch.To že ti říkal,aby jsi nevolala ty,není to spíše právě kvůli nějaké schůzce pracovní,je přece na služební cestě,přece by to nedělal tak okatě.I když chlapi jsou pitomci,můj bývalý to taky dělal okatě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
164
13.10.11 21:33

souhlasím s Gabííííí. Pokud je opravdu na služebce, tak třeba nechce, aby jsi mu volala když bude mít nějakou konferenci, nebo tak..... A co se pocitů týká- přesě vím jak se cítíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:35

Ale právě mi řekl,že mají večírek a nechce být rušen.Přitom,já nikdy neruším,čekám až sám zavolá…,zavolal a tohle mi pověděl.A já najednou zacítila nějakou vnitřní bolest a chtělo se mi brečet.V tu chvíli jsem se držela,dělala jsem dětem večeři,hlavně dvě děti jsou už starší a já nechtěla,aby něco vycítili.Ale 13letej syn to poznal nejspíš,protože,než šel před chvilou spát,tak mi řekl,maminko,pojd s náma spát,jsi smutná a ty si to nezasloužíš být smutná.No,udržela jsem se,ale ted tu bulím…bolest,velká bolest.A co bude zítra,když se zítra vrátí?????

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.10.11 21:36

Nebuď smutná Kočko, raduj se z krásných, zdravých tří dětí. S manželem si promluv až se vrátí a zatím vůbec nenech v hlavě hlodat toho červa. Nemusí to vůbec být tak, jak si myslíš. Prostě mu věř a je to. Nemusí jezdit na služební cestu kdyby tě chtěl podvést přeci, jste spolu už nějakou dobu,máte 3 děti, tak si snad i vzájemně věříte. :wink:
Ale hlavě proč ti píšu je, aby sis více vážila sama sebe :pankac: Uvědomuješ si, že Tvůj manžel má být doma na co hrdý? Má doma ženu co mu dala 3 děti, umí se o ně dobře a sama postarat a to i přes to, že má zdravotní komplikaci po porodu. To by také každý nedokázal. Takže buď na sebe právem hrdá a měj se ráda. Věř, že jsi pro partnera stála rovnocenná partnerka a ne jen nějaká utrápená a smutná chudinka.
Věř,že když ženská bude veselá, hrdá a mít se ráda, tak chlap vůbec nebude mít potřebu se otáčet za jinou sukní :wink:
Hodně štěstíčka, zdraví a hlavu vzhůru :mavam: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.10.11 21:38
neštastná30 píše:
Mě najednou sevřelo srdíčko,cítila jsem sevření a teď,když děti šli spát to ve mě vře..ani né vztek,spíš bolest,lítost…no holky nevím,jak to popsat :oops:

Naprosto tě chápu, loni jsme s přítelem řešili jeho úlety, na které jsem přišla úplně náhodou, spíš omylem. Sliboval, já se snažila odpustit… následovaly další jeho snahy, které pak časem nějak upadaly až upadly. Od začátku léta jsem měla divné pocity, jak říkáš, vnitřní instinkt, že něco není v pořádku. On se jen vymlouval na únavu, práci atd. V záři jsem mu našla druhý mobil s ne zrovna věrnýma smskama… Znám ten pocit beznaděje, prázdnoty a bolesti.
Nicméně já měla důkazy o jeho nevěře, nebyli jsme svoji a naštěstí se nám loni nepodařilo počít mimčo.

Rozhodně si o tom s ním promluv v klidu, sama uvidíš, co ti k tomu poví.
A sebevědomí? Určitě jsi hezká, chytrá ženská, bezvadná mamča a na rovinu, koho by nevyštávily tři děti a zdravotní problémy???? :hug:

Přeji, at to dobře dopadne a jsi zase štastná a spokojená!!! Posílám hodně sil :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:39

Proto jsem holky tu,jak se vůbec dožiju s tím bolavím srdíčkem zítřka,než se odpoledne z moravy vrátí???Hlavně bych asi měla říct,že oba pocházíme kousek od města jeho služební cesty a je tam…???Nevím,ale jezdit na služební cestu z Prahy na malé moravské městečko?Už to mě bylo divné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 21:41

Nebreč,i když vím,že se mi to už snadno říká,mám tohle už za sebou,ale opravdu nebuď smutná.Máš tři zdravé děti,tak se na ně běž podívat jak spí,hned ti bude lépe.Usměj se,dej se dohromady, zítra se krásně uprav a s mužem si promluv.Hlavně mluvte a nenechávej to v sobě. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17162
13.10.11 21:44
neštastná30 píše:
Proto jsem holky tu,jak se vůbec dožiju s tím bolavím srdíčkem zítřka,než se odpoledne z moravy vrátí???Hlavně bych asi měla říct,že oba pocházíme kousek od města jeho služební cesty a je tam…???Nevím,ale jezdit na služební cestu z Prahy na malé moravské městečko?Už to mě bylo divné…

No, ony se služebky konají různě… my jeli jednou z Ostravy někam do čech do jakéhosi zapadákova ;-)
A pokud máš pochybnosti, co tak se zeptat jen tak mimochodem jeho kolegů, jak bylo na služebce? ;-)

Zkus mu napsat smsku, jen tak, že ho miluješ a že se s dětma těšíte, až se zítra vrátí. Uvidíš, jak bude reagovat ;-)
A doma se buď jděte projít, zajděte si někam sednout na vínko nebo jídlo a v klidu si s ním o tom promluv :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí