Můžu být ještě šťastná?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
13.10.11 21:45

Ale jsem Vám všem moc vděčná,že tu holky jste.Snad ani nevíte,jak dokážete říct ty krásný slova útěchy.Ale bolest tam je a bojím se toho,že tel.si zapne až ráno…a…Nevolám,neřeším,ale podle mě si mě už vůbec neváží.Mám často bolesti,protože jedna ledvina je málo a co si budeme povídat 2děti ve škole a prcek ve školce..je to únavné.I když jsem doma,do práce nechodím,je to záhul.Vše kolem dětí a domácnosti je na mě.Ale manžel tvrdí,že ,když nemám práci,at se snažím.A moje sebevědomí..no,nula.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:47

sms,jak moc nám tu chybí jsemmu napsala..,ale holt telefon je vypnutý :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.11 21:48

Pokud bych měla odpovědět na otázku v začátku tak pro mě je štěstí mít tři zdravé děti.
Ty stavy kdy žena něco cítí.Jo samozřejmě jsou někdy pravdivé a chlap opravdu nakonec podvádí,ale to není zase tak těžké se refit když podvádí spoustu chlapu(myslím že i spoustu žen).Stejně tak muže spát,mít vyplej telefon aby ho nikdo neotravoval tak jak to dělám já :nevim: .
Kolikrát sem měla ten pocit a přitom chlap nepodváděl(takové ty stavy na noční kdy sem přijela udělat přepadovku :oops: ) a tisíkrát měl takovej pocit on a já seděla s kamarádkou a telefon jsem měla vybitej aniž bych to postřehla.

Mš nějakej dukaz že tě podvedl?Podvádí?Pokud né tak bych na takové pocity nedala a spíš se zamyslela nad tím jestli ten vztah až moc neprožíváš a jestli nejsi ty ta co nemá navrh.
Vztah má být takovej aby oba byli na tom stejně,jak pocitově.Když má jeden pocit a ví že miluje víc tak je to vždy blbý.

Já vztah moc neprožívám.Když mě bude chtít podvédst tak podvede.Pokud to zjistim a věřim že by se mi to doneslo proto že každej udělá jednou chybu :mrgreen: tak by šel.mrzelo by mě to kvuli dětem že by přišli o denodenní styk s otcem,ale beru to tak že sem fajn ženská co si lásku zaslouží a vždy bych nákou našla :lol:

Jsi vubec v tom vztahu štastná?Stojí ti to furt za ty nervy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 21:50

No tak o je od něj hnusný,vůbec si neuvědomuje,že i to že jsi doma,jsi v neustálém zápřahu.Víš co,až přijede,řekni mu,že jdeš v určitý den pryč,odreagovat se,zařiď si třeba kadeřníka,pedikúru,manikůru a dej mu děti na krk nebo jestli nemůže přes den,jdi někam večer,ale tak,aby děti obstaral večer on,dal jim najíst,vykoupal,udělal s nima úkoly,umyl nádobí.....máš na to sakra nárok a uvidíš,on změní názor!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.10.11 21:53

Kočko,na zítra se hezky vyspi, stejně nic nezměníš a nemá cenu se trápit zbytečně, pokud tě bude chtít podvést, tak to udělá, je to stejné jako by jsi to chtěla udělat ty, také by nic nenadělal. Otevřete si zítra lahvinku a opravdu si v klidu a otevřeně promluvte do duše a jak dál. Řekni mu vše co tě trápí a vyslechni i jeho. Určitě jste rozumní lidé a uvidíš, že to bude jen dobré :wink: :palec:

neštastná30 píše:
sms,jak moc nám tu chybí jsemmu napsala..,ale holt telefon je vypnutý :-?
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:53

Kamčo,já to po těch letech nějak zvlášť neprožívám.Beru život,tak,jak je,to mi věř :-) .Ale nevím,dnes nějak to vyplinulo z toho jeho jednání.A pak vyplej tel.Hlavně ,že není na příjmu,když ví,že prcek je nemocnej,ještě k tomu astmatik a já už týden se potýkám s bolestma kvůly ledvinám.Nastydla jsem a s jednou ledvinou je to o průser.Ale ,jak už jsem psala předtím..něja to tak vycítím.Třeba blbě,ale mám to tak.Ráda později napíšu,že to byla kravina,to mi věř.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
13.10.11 21:56
neštastná30 píše:
Kamčo,já to po těch letech nějak zvlášť neprožívám.Beru život,tak,jak je,to mi věř :-) .Ale nevím,dnes nějak to vyplinulo z toho jeho jednání.A pak vyplej tel.Hlavně ,že není na příjmu,když ví,že prcek je nemocnej,ještě k tomu astmatik a já už týden se potýkám s bolestma kvůly ledvinám.Nastydla jsem a s jednou ledvinou je to o průser.Ale ,jak už jsem psala předtím..něja to tak vycítím.Třeba blbě,ale mám to tak.Ráda později napíšu,že to byla kravina,to mi věř.

ale jediné co máš je ten pocit a to si ženská udělá raz dva,to zas věř mě :wink: .Já si ho dokážu vytvořit i když jen přečtu nějakou podobnou diskuzi na téma podvádění :lol: .

Já myslim že problém je ale jinde.On si vás prostě neváží už dělší dobu a myslím že místo se nervování by bylo lepší si s nim sednout a dohodnout nějaká pravidla.Chlap musí mít řád jinak zdivočí. :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892

Každopádně držím palce,aby to bylo jen nedorozumění a vše dobře dopadlo.Dej určitě vědět,jak vše dopadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Holky děkuju,poperu se s tím :-) .Jen poprosím ještě o radu tady ty bohužel v tomhle skušenější…Jde to holky nějak na chlapovi poznat,nebo je to kravina?Nemyslím,že bych to brala,jako,že mu dám nůž na krk,když si to tu přečtu,jen tak,mezí náma ženskejma… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 21:58

no máme ted 13 rok manželství,třeba mě to leze na mozek,ale o tom vážení ve vztahu,to je důvod k zamyšlení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 22:00

Jinak znáte tu písničku…já jsem vedoucí já jsem k…Tak mě příjde,že mu to přerostlo přes hlavu a toho se bojím.Přesně,pak to takhle chlapy řešej… :cry:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 22:01

Ale všem holky mooooc děkuju,zítra večer nebo v sobotu dopo dám vědět. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9469
13.10.11 22:04

Tak mu nedej důvod, více ho zapoj do rodiny. Najdi si nějakou zábavu, třeba choď na nějaký kroužek pro dospělé co se koná večer…třeba jazykový kurz nebo to co ti zdravotní stav dovolí. Nebo si jen tak vyjdi s kamarádkama ven. Jeden večer v týdnu si nech jen pro sebe. Chlap nesmí mít ženskou jistou a jak zjistí, že je na něm někdo závislý, tak to je špatné. Takže probuď v sobě ženskost a hrdost a jdi do toho :wink: :pankac:

neštastná30 píše:
Jinak znáte tu písničku…já jsem vedoucí já jsem k…Tak mě příjde,že mu to přerostlo přes hlavu a toho
bojím.Přesně,pak to takhle chlapy řešej… :cry:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2892
13.10.11 22:04

hlavně před ním neplač,byl by na koni,bude to těžké,ale buď silná,myslím na tebe! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13.10.11 22:10

Budu holky,zíta půjdu večer ke mararádce naproti ,pořádá dámskou jízdu a jdu tam.Musím vypadnout někam jinam,než jen je škola,školka asporák.Třeba to bude fajn…Pokecám a snad to půjde.Brečet nebudu,to raději pobulím dnes,ale zítra to dám.Nejsem jen máma,i když děti miluju,ale musím žít a pak se uvidí.Jen ty keci,že někam jdu budu muset spláchnout.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí