Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Super, zrovna jsem se začala schánět kam věci poslat ale bohužel mám nemocný děti a nemůžu tam dojet, tak kdyby někdo jel okolo Čimic tak předám. Mám tu plínky, obleční, deky, hračky. Budu ráda, když to někomu pomůže!
Vážení kolegové,
z Vašich mnoha dotazů k povodním na Českolipsku je jeden velmi aktuální
a to:
JAK POMOCI ????
1.
Přinést na městský úřad v ČL (v prac. době) jakýkoliv materiál týkající
se úklidu a dezinfekce.
2.
MěÚ ČL založil včera vlastní účet pro finanční sbírku. Veškeré
prostředky z tohoto účtu budou použity pouze pro náš region. č.ú. 43-75 55 29 02 77 / 0100 - Komerční banka, pobočka Česká Lípa
Pracovníci krizového štábu měst a obcí děkují za každou pomoc.
Všechny ostatní dotazy týkající se pomoci postiženým obcím na Českolipsku Vám zodpoví
na tel: 487 881 249 pracovník krizové připravenosti MěÚ ČL p. Bc. Lad.
Renner.
Olga Marková
a tady přímo českolipsko.....
Jééé ted koukám,že téma je jen pro pražské.....no snad to nevadí
Ahoj,
manželovi rodiče bydlí na Frýdlantsku a naštěstí oni přímo postiženi nebyli. V sobotu by sem k nám do Prahy měli přijet. Před chvíli jsem se s tchýní domluvila, že jsou ochotni tam věci, co dáme dohromady, odvést.
Máte-li zájem postal nějaké věci pro děti (seznam viz výše nebo i zde: https://www.emimino.cz/…vodni-47291/ ), dejte mi vědet, domluvíme se na předávce.
Bohužel si pro ně nemohu přijet, ale bydlím v Praze 8, u zastávky autobusu s dobrým spojením na metro C Kobylisy. Přesnější adresu zájemcům pošlu.
Věci by se odvážely v sobotu v cca 15 hodin.
V úterý 10. srpna, v Praze 5, na Náměstí Kinských, hned vedle vstupu do Kinského zahrady a parku.
Chcete-li pomoci rodičům malých dětí, kteří přišli o všechno, přineste zítra, v úterý 10. srpna 2010 mezi 12. a 19. hodinou cokoliv z níže uvedeného seznamu (ideálně celá balení kvůli logistice)
Prosíme, ostatní materiál nenoste, chceme skutečně poslat cílenou pomoc malým dětem a jejich rodičům. Balenou vodu, savo atd. přenecháváme profesionálním humanitárním organizacím.
Jen přeposílám dále, myslím, že by toto mělo vědět co nejvíce lidí
Přispět se dá i málem… Já v Liberci žila 4 roky a několik spolužáků a kamarádů přišla o všechno nedovedu si představit jaké to je
Ráda bych pomohla tak alespon tak…