Znásilnění, jak se s tím vyrovnat?

Anonymní
9.8.10 20:37

smutný zážitek :-(

Vždycky jsem si naivně myslela, že mě se tohle stát nemůže-a i kdyby, určitě bych byla schopna se ubránit.
Bohužel realita je jiná,byla jsem napadena zezadu a znásilněna.Nezmohla jsem se ani na křik,jaký to byl šok a překvapení.Nejhorší zážitek za celý můj život.Napadnul mě zezadu,takže ani nevím jak vypadal.
Vše nahlásil manžel,když jsem domu došla celá od bahna a v dost hroznym stavu.
Policie ho zatím nenašla.Bylo pro mě šílený i jim popisovat detaily.Gynekologickou prohlídku jsem taky přežila jen tak tak-bylo mi zle:( Bolí mě i dost vnitřek, mám ho plný oděrek.
S manželem se snažíme nějakou dobu o mimčo-zatím se nazadařilo,takže mi hned v nemocnici dali radši postinor :cry: říkám si, že tohle nemůžu přežít,dostávat se z toho budu asi hodně dlouho.Jsem z malého města,nenapadlo by mě , že tady běhá takovej úchyl hnusáckej :cry: …můžu být jedině ráda, že to nedopadlo ještě hůř a jsem naživu.Nikdy jsem si neuvědomila jak moc velký je riziko chodit sama někde večer.
Díky, že jsem to mohla napsat,stydím se strašně za to co se mi stalo, že bych se s tím nesvěřila ani kamarádce :cry: .Jediný kdo to z mého okolí ví je manžel a jsem mu moc vděčná za to, jak mě drží nad vodou, i když je to pro něj taky moc těžký, několikrát to obrečel :cry:
Nejvíc mě šokovalo co mi řekli na policii, že spousta žen kterým se to stane to ani nenahlásí.Je to smutný, zabránilo by se tomu aby to nezopakoval, když by ho chytili.takhle si běhá dál venku a udělá to znova :poblion:

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13794
9.8.10 20:43

Ahojky,
je mi hrozně líto, že se Ti něco takového stalo … :cry: Nevim, jak se cítíš, ale musí to být hrozné … takovým grázlům bych ho uřízla za živa a poslala je sedět … Je to opravdu děsný :cry: .
A i když asi na takový zážitek nikdy v životě nezapomeneš, tak Ti přeji at se z toho alespon co nejdříve dostaneš :hug: !
A že se stydíš ? Myslim, že se nemáš za co stydět…
Moc mě to mrzí, drž se a doufám a přeji Vám aby se co nejdříve zadařilo na miminko … :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17359
9.8.10 20:47

ahoj, nemas sa za co hanbit, aj ked ten pocit chapem. je dobre, ze Ti je muz oporou a obdivujem Ta, ze si isla na policiu, muselo to byt velmi tazke pre Teba.

neviem, co by som Ti napisala, nedokazem si predstavit Tvoje pocity, verim, ze cas zahoji postupne vsetky rany a tesi ma, ze muz Ta chape, ze vas to spojilo a nie rozdelilo. :hug:

bude lepsie.

a tomu hnusakovi sa to stonasobne v horsom vrati.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1901
9.8.10 20:49

Je mi Tě moc líto. Nedokážu si představit co teď prožíváš, ale musí to být hrůza.Držím palečky aby jsi se z toho co nejdříve dostala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 20:51

Když mi bylo dvanáct, tak mě v zádveří našeho rodinného domu čekal úchyl. Bydlíme na malém městečku. Bylo pravé poledne a šla jsem na oběd. Svlékl se, onanoval a chtěl po mě „obloužit“.
Zachránilo mě to, že jsem z leknutí skočila na zvonek a začala ječet jako Viktorka u splavu. Utekl se staženýma kalhotama.
Mamka okamžitě volala policii, která do dnešního dne nepřijela!!! :pocitac: Dobře kreslím, měla jsem jeho detailní popis.
O týden později znásilnil mou desetiletou sousedku. Teprve potom policii zareagovala a chytila ho.
Dlouhou dobu potom se mi hnusili kluci a zdálo se mi, že jsem neutekla a ublížil mi.
Není rada, která by ti pomohla. Jen to nedus v sobě a pokud ti bude hodně zle, není ostuda se svěřit do péče psychologovi. Od toho tu jsou.
Držím ti palce, aby jsi se z toho dostala co nejdříve a ať vaše manželství neutrží žádný velký šrám.

• Citovat
  • Upravit
VERONIKA
9.8.10 20:57

Je mi strašně moc líto čím si procházíš a co jsi musela zažít :-? :hug:
V žádném případě se nemáš za co stydět!!!

Vím, že je to strašně moc těžké, ale snaž se co nejdřív na tuto hrůzu zapomenout a úplně ten zážitek vytěsnit - není to jednoduché, ale čas všechno spraví :hug:

Manžel je ti určitě velikou oporou a spolu to zvládnete.

S tím, že spousta holek nic nehlásí nikdo nic neudělá, ale je to škoda, protože by se určitě zabránilo v tom aby se to stalo ostatním :think:

Drž se :hug: :hug: :hug:

• Citovat
  • Upravit
1474
9.8.10 21:02

Ahojík.

Také bych se chtěla připojit a dodat sílu na zotavení z psych. újmy. Buď silná a manža to také zvládne.
Jo a mimísek ať se vám podaří a pak se to bude hojit ještě víc. Jsem z tebou a tyhle grázly bych zavírala na doživotí. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9080
9.8.10 21:06

ahojte anonymky
je mi luto,co sa vam stalo. ja odporucam navstivit psychologa, lebo toto je jedna zo zivotnych traum, s ktorymi sa tazko vyrovnava.jedine,co pomoze,su rozhovory o tom a cas, ktory zahoji rany…
neviem najst pre vas vhodne slova,poznam osobu, ktoru dokonca znasilnoval clen rodiny
treba zo seba otriast ten hnus, ktory vam sposobili na dusi…
a ja verim,ze tie svine budu potrestane
a cas to vsetko aspon trochu zotrie..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 21:10

Omlouvam se za inko.
Rozumim ti a vim ze je to pro tebe tezke.
Jizva zustane ale bude lip ver mi.A nebojuj stim sama.

• Citovat
  • Upravit
2972
9.8.10 21:11

Ahoj, je mi to strašně moc líto :-( :-( :-(
Možná bych na tvém místě zkusila regresní terapii. Je to jen návrh, dokáží se tím divy. Držím moc palce, aby bylo líp (ani nevím jakého smajlíka), drž se!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
9.8.10 21:16

obávám se že se toho nezbavíš nikdy mě málem znásilnil manželův strýc a kdyby mě nezachránil můj sym kterému bylo 6let tehdy tak nevím jak by to dopadlo a když si na to vzpomenu tak je mi zle ještě teď a je to už 17 let když mám den blbec tak se mi i o tom zdáa nejhorší na tom je že to neřešila ni policie protože si nikde rodina nebude dělat ostudu tchyně řekla že jsem ho vyprovokovala a že jsem histerka kdykoliv jsem ho potkala tak jsem zvracela ještě že už nežije asi jsem ti moc nepomohla ale věř mi že s tebou cítím ale skus třeba psychologa a nebo kostel nejsenm věřící ale když jsem nevěděla kudy kam a bylo mi i jedno že mám malé děti šla jsenm do kostela a jen tak seděla a přemýšlela jestli ten sičák za to stojí si šáhnout na život ahoj :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
400
9.8.10 21:22

Ahoj,je mi to strašně líto,držím pěstičky,ať se ta rána zacelí a nebude bolet.Také bych se přikláněla aby jsi navštívila nějakého odborníka a hlavně ty se za nic nemusíš stydět!
Ten hajzl ať se smaží v pekle,vykastrovat a dát mu na celu velkého teplouše.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 21:28

Chjo, nevím jak bych ti vyjádřila svou podporu, slovy to nejde, tak alespoň :hug: :hug: :hug: . Jsi ohromně statečná a smekám před tebou, že jsi šla na policii a na prohlídku. Já bych po takovém zážitku ještě na tohle neměla. Nemáš se za co stydět, ale to je asi přirozená reakce na takovou hrůzu. Ta regresní terapie by ti mohla pomoci. Omlouvám se, že to píšu anomymně. Posílám hodně sil.

• Citovat
  • Upravit
48576
9.8.10 21:58

Je to hrozné ale překonat se to dá.Bolí to chvilku,chvilku máš pocit obvinování a pak výčitek a pak vztek.Nakonec se na to opravdu dá uplně zapomenout.
Myslím že mužeš být ráda že ti neublížil víc.Bála bych se ještě pohlavní nemoci a pak až se i tato možnost vyloučí zapomeń.Já se o tom s nikym nebavim a prostě je to tak jako by se nikdy nic nestalo.
Je to tak moje obrana na vše.Bohužel né na vše mi tohle funguje.Držim palce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
48576
9.8.10 21:58

a jsi moc moc statečná že jsi to šla po tom všem ještě ohlásit.Já to ani ohlásit jít nemohla a nevim zda bych to zvládla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová