Znásilnění, jak se s tím vyrovnat?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9879
9.8.10 22:13

Já sebou nosim pepřák a když jdu sama tak si ho dávám do dlaně a mám ho připravenej. Moje dobrá kámoška zažila před lety něco podobnýho . Šly jsme z diskotéky a my jely taxíkem ona chtěla jít pěšky měla to kousek a taky jí někdo znásilnil.Ale ona to nenahlásila .Přijela se ke mě vykoupat a pak jela domů k manželovi .Dodnes
nevím jak se s tím vyrovnala už nikdy jsme o tom nemluvily. Muselo to být hrozné

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4492
9.8.10 22:21

To je hrozné…ale zpátky se to vzít nedá, tak Ti přeju moc moc síly, drž se a snad to z velké části časem překonáš. Dávej na sebe pozor, i Tvůj milující manžel Ti nejvíc pomůže a snad se Vám brzy zadaří miminko, ze kterého se budeš radovat nejvíc na světě a přebije všechny tyhle strašné vzpomínky.Drž se :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4242
9.8.10 22:37

Ahoj,
je mi moc lito co se ti stalo…
Je to hrozny.. 8-o

Moji kamaradku z mensi vesnice u Prahy prepadl chlap, kousek od jejiho domu, chtel ji taky znasilnit, rikala, ze rvala jak tur, nastesti se tam nejak zacali sbihat sousedi, tak utekl.. Volala mi jeste ten vecer, ze neprijde do prace, byla z toho hodne vydesena a to byla „jen“ prepadena.
Chytili ho az za delsi dobu..
Taky sla na policii a rikala, ze to bylo tezke, takze mas muj obdiv, ze jsi sla vypovidat..

Me tady v Praze obtezoval chlap, kdyz jsem sla ve 2 rano ze srazu, normalne se mnou a dalsima asi 4 lidma vystoupil z tramvaje, mel hnusny reci, nakonec si ho zacal honit.. Jenze nikdo si radsi nikoho nevsima, aby ho nahodou nemusel zachranovat, takze nikdo na to nereagoval…
Je to fakt hnusny a clovek si ani neumi predstavit ten pocit… I kdyz jsem mu nadavala a neco mu rikala a posilala nekam, tak se nenechal vubec odradit a zacal mi sahat na prsa…
Bezela jsem domu, bylo to tak 300 metru, kdyz jsem odmykala, tak se zrovna udelal :poblion: Obcas jsem si rikala, ze jsem blba, ze jsem se k nemu otocila zady, ale chtela jsem domu… Nastesti to byl asi „jen“ uchylak, kterej se chtel vykecat a nebyl agresivni…
Pritel za nim pak letel, protoze jsem se doma zhroutila a brecela, ale uz na ulici nebyl… :evil:
Taky jsem z toho byla nejakou dobu spatna..

Dokonane znasilneni je urcite hrozne, taky bych se nebala vyhledat odbornou pomoc, treba jen se poradit, kdyby te to melo nejak traumatizovat..

Je dobre, ze manzel stoji pri tobe.. Preju Vam hodne stesti!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5100
9.8.10 22:59

Tohle mě dokáže dohnat k zuřivosti…
KASTROVAT TY PRASÁKY PĚKNĚ POMALU A BEZ ANESTEZIE!
A i když je nakrásně chytnou, tak oni mají chudáčci svá lidská práva a určitě za to nemůžou, měli těžký dětství nebo duševní poruchu… :twisted: Půjdou pěkně na léčení a sotva vylezou, tak cestou z nádraží to udělají znova.

A jejich oběti mají trauma na celý život a ještě navíc pocit viny. To je přece totálně zvrácený! :roll:

Já jsem taky potkala asi dva úchyly, co si ho honili v průjezdě. A kamarádku přepadl cigoš a skoro ji znásilnil. Naštěstí někdo šel, tak to nedokonal. Ale ona skončila u psycholožky a je jí toho magora ještě líto. :roll:

Holky, co se vám to stalo: je mi to líto, držte se.

Omlouvám se za duševní výron, ale tohle mě fakt točí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.8.10 23:00

já zažila něco jiného a přece podobného, bylo mi 19

Můj tehdejší „přítel“ mě na jednom večírku stále naléval a povzbuzoval mě, abych to vypila a já hloupá se nechala opít … a to tak, že mám úplně černo a pak jsem přišla k sobě ve chvíli, kdy se mnou souložili jeho kamarádi, vystřídali se na mě 4, „přítel“ to jen sledoval.
Byla jsem opilá, ale vnímala jsem a říkala jim ať toho nechají, smáli se mi. Pak jsem usnula/upadla do opileckých mdlob, nevím … prostě jsem se probrala až ráno, vše mě bolelo a duše nejvíc. Utekla jsem od tamtud a nikdy ho už neviděla.

Styděla jsem se a nikam to nenahlásila, cítím pořád spoluvinu a říkám si, že kdybych se nenechala opít, nikdy by se to nestalo. Trvalo mi několik let, než jsem se vůbec někomu svěřila. Teď už to nebolí, ale příjemná vzpomínka to není.

Vím, že to je trochu něco jiného, ale já si přišla taky znásilněná a navíc s tím pocitem, že člověk, kterému jsem věřila u toho byl a nic neudělal aby mě ochránil, když jsem o to prosila.

X

• Citovat
  • Upravit
5429
9.8.10 23:16

Je mi moc líto co se Vám stalo. :cry: :hug:
Přeji mnoho sil ať se s tak traumatizujícím zážitkem vyrovnáte.
Je hrozné co úchyláků běhá po svobodě. :poblion:
Jednu mou známou(paní asi 55let)znásilnily dva bezdomovci,když byla s manželem na houbách-trochu se od sebe rozdělili.Od těch dob se bojím sama do lesa chodit,natož s malým.Je to děsná doba,aby se člověk bál kamkoliv sám jít.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
9.8.10 23:41

Neboj, jednou zapomeneš, vytěsníš to a přijdou nové a hezčí zážitky, ikdyž v podvědomí to bude vždycky. Hlavně se neobviňuj. Obdivuju Tě, že jsi dokázala jít na policii.
Kdyžtak mi napiš, můžeme si tak trochu pokecat,nechci psát do éteru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.8.10 23:54
Caty píše:
Neboj, jednou zapomeneš, vytěsníš to a přijdou nové a hezčí zážitky, ikdyž v podvědomí to bude vždycky. Hlavně se neobviňuj. Obdivuju Tě, že jsi dokázala jít na policii.
Kdyžtak mi napiš, můžeme si tak trochu pokecat,nechci psát do éteru.

Na takové věci se nedá zapomenout a vytěsnit je…

Zakladatelko, přeji ti, aby jsi patřila k těm ženám, které se s tím naučí žít!! Někteří totiž nedovedou spát a mít milostný vztah s mužem, bojí se mužů, mají deprese(silné)… Radím ti, aby jsi si našla nějakou odbornou pomoc…
http://znasilneni.infonia.com/?…
 http://www.persefona.cz/…i-nasili.php?…

Jestli jsi tak silná, že o tom dokážeš napsat sem(pochopila jsem, že velmi brzy po aktu)ji na dobré cestě, se z toho vyhrabat bez větších následků… Nic v obě nedus, tím se vše horší, ale také není dobré to říkat ,,všem,, jelikož hodně lidí to vezme jako událost roku a snaží se získat podrobnosti, lituje tě, snaží se pomoct až příliš, ale takováto pomoc není pomocí, jelikož ti pořád připomíná co se stalo… Nevím v jaké situaci ji ty jaká jsi co prožíváš, ale za sebe ti radím, neřešit toto téma na veřejných serverech,nýbrž na stránkách určených obětem znásilnění(výše) jelikož tady se moc lidí co to zažili nenajde a tím pádem ti vůbec neporadí!! mohou tě ovšem psychicky podpořit :-) a jak je známo o českém národě - lidé letí na cizí neštěstí… :roll: Hodně štěstí… Bude to běh na dlouhou trať vše záleží jen na tobě jak se k dané situaci postavíš..

• Citovat
  • Upravit
Caty
10.8.10 08:14

Anonymní, vím, že se zapomenout nedá ani vytěsnit, ale přijdou i krásné chvíle a aspon na minutu na to zapomene. A jak jsem psala, o tom se nedá psát do éteru.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.10 08:25

Všem moc děkuju za podporu,nepsala jsem to aby mě někdo litoval,spíš jsem to ze sebe potřebovala dostat..o nic líp mi neni:-(
Navíc bylo tady spousta lidí od policie, což sousedům neuniklo..koukaji na mě ted všichni skrz prsty,protože nikdo neví co se stalo a myslí si, že jsem něco provedla asi já:-(
Když jsem dnes ráno šla venčit psa,jen se to za záclonama hýbalo.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
10.8.10 08:27
Anonymní píše:
Všem moc děkuju za podporu,nepsala jsem to aby mě někdo litoval,spíš jsem to ze sebe potřebovala dostat..o nic líp mi neni:-(
Navíc bylo tady spousta lidí od policie, což sousedům neuniklo..koukaji na mě ted všichni skrz prsty,protože nikdo neví co se stalo a myslí si, že jsem něco provedla asi já:-(
Když jsem dnes ráno šla venčit psa,jen se to za záclonama hýbalo.

To je jenom tvůj pocit!!! je to zcela normální reakce po traumatickém zážitku!! Co nejdříve zku najít odbornou pomoc, jelikož by se tvůj stav mohl zhoršit..

• Citovat
  • Upravit
9879
10.8.10 11:03

Anonymní

Na lidci se vyprdni já taky bydlim na malim městě a protože asi vybočuju dost ze standartu jako jsou drby po baráku a družit se s nima tak jsem černá ovce jenže já na ně těžce seru.( pardon za vyraz) ale jinak to nejde.Ted je to tak že dolejzaj aby se něco dozvěděli.Ale na mě si nepřijdou :mrgreen: Jestli ti to hodně vadí TAK VYPUST DO ÉTERU ŽE JSI SVĚDEK NĚČEHO A BUDE KLID.Je jenom deptá že se něco děje a oni nemají přehled co. Snaž se být suverenní vím že je to těžké ale je to jedinná možnost mítklid. Když budou myslet že se ti něco stalo budou tak dlouho rejpat dokavad to nezjistěj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3894
10.8.10 14:29

Zakladatelko, je mi líto co se ti stalo, ale to ti asi nepomůže. Je dobře, že jsi měla odvahu to nahlásit, aby byla šance toho lumpa chytit.

Taky radím obrátit se na psychologa, mě pomohl v jiné situaci, už jen tím, že mě někdo vyshlech, ale i poradil jak situaci řešit. A řešením myslím hlavně řešení v mé hlavě. Pomůže ti vyrovnat se se situací a naučit se s tím žít. A jestli máš manžela, který tě podpoří, tak věřím, že to zvládneš. Držím palce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
10.8.10 15:55

skoro každý píše že nezapomeneš ale věř mi zapomenout se v klidu dá. :kytka:

• Citovat
  • Upravit
Michaelakkk
10.8.10 15:58
Anonymní píše:
skoro každý píše že nezapomeneš ale věř mi zapomenout se v klidu dá. :kytka:

No nevím jestli se dá zapomenout v klidu na takovouto věc?? :roll: Zřejmě jsi si nikdy ničím podobným neprošla(jestli ano omlouvám se)… Člověk nikdy nezapomene!!!!!!!
Jen se s daným problémem vyrovná a naučí se s tím žít!

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová