Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
taky mám zkušenost. Bylo mi několikrát za sebou řečeno, že jsem ho vyprovokovala… Mám dojem, že to tak jenevím, neumím si na to odpovědět… po nocích brečím, přes den dělám, že se nic nestalo. Byla jsem potom neuvěřitelně oteklá
a ještě teď mě tam dole pálí odřeniny. Taky se cítím strašně provinile, mám strach, že když to někomu řeknu, tak mě odsoudí
Je mi to líto
nemám zkušenost, ale absolutně nechápu, jak ti někdo mohl říct, žes to vyprovokovala
Nikdo nemá právo ti ubližovat! Ten kdo to udělal je špína!Lehce se to řekne, ale nenech si od toho … kazit život.Udělal ti hroznou věc, ale nenech ho, ať ti toho zničí ještě víc
Máš vůbec někoho, kdo ti je oporou? Provinile se nemusíš cítit, není proč. Když někoho na přechodu srazí auto, taky se necítí provinile
Víš, jak to myslím ![]()
My jsme chodili často na stopa. Bylo mi asi 16, 17.. vždycky ve dvou, ale kamarádku vzal známý a já tam zůstala sama.. no a jak to tak bývá.. holka pitomá nerozumná.. myslela jsem si, že když mi zastavil nějaký podnikatel v kvádru s audinou, bude to zkrátka v pohodě.. No nebudu tu popisovat detaily, ale už jsem neutekla a pak mě vykopl jak psa a ujel. Značku jsem si samozřejmě nezapamatovala a nikdy nikomu než jedné kamarádce nic neřekla, protože by mě naši přetrhli. Vůbec mi nedocházelo, že můžu být třeba nemocná.. jen jsem se cítila pod psa z toho, že jsem se neubránila a on si může udělat další čárku. No a už je to asi 6 let.. kdybych si nepřečetla tvou diskusi, ani si nevzpomenu. Mám super chlapa, nádhernýho synka a jsme šťastná rodinka. V podstatě jsem na to zapoměla rychle.. je to hrozné ponížení, ale řekla jsem si: žiju, jsem zdravá a nic se mi nestalo, tak co, nejsem ani první ani poslední a z ničeho se jen tak „nepodělám“. Akorát mi pak bylo při styku chvíli opravdu dost divně. Takže jak říkají všichni.. čas všechno zahojí. Aź se zahojí tělo, kup si pepřák a třeba boxera do ruky, aby jsi si byla trochu jistější, až zase někdy půjdeš sama. Co nemám ze svý zkušenosti, ale přišlo mi jako dobrá rada je zajít na kurz sebeobrany, ohromně ti to po takové zkušenosti zvedne sebevědomí a ty budeš vědět, že příště už si budeš umět poradit.
Jestli jsi citlivější, dojdi za psychologem.. já jsem taková osoba drsnější, takže jsem to hodila za hlavu, ale chápu, že pro někoho to je poznamenání na celý život. Držím palce
Jo a jeste sem dejte mraky tech případu..kdy si znasilnění divenka vymyslí a nebo kdy je vše hooodne na hraně, ale zahrat to na „znasilnění“ je tak snadne a libivé…jak zminila jista německa politička při diskusi o zpřísnovaní zakonu… „no ale pak se dostaváme do situace, kdy jen a pouze žena až pak ráno rozhodne, jestli to byla noc plná vašně a nebo znasilnění“… a protože se mi takové strašné falešne obvinění taky stalo a nejen mně… vim o čem pišu. je to peklo, ktere vám zničí život. A bohužel existuje mezi vami devčatky až příliš mnoho takovych, ktere se vezou na vlne, někdy tzv. „lacino dají“ a až pak, na zaver jim přijde že to „byla blbost“ a nebo že to byl proste takový moment, nedej bože podpořeny alkoholem…a ohlasí tzv. znasilnění a už to jede: z ženy se stane obletovana, litovana, ublížena celebrita a z toho muže je ihned hakzl, deviant, zruda a jde do minimalně vazby. O nejake presumpci neviny za současne feministicke histerie nemuže byt ani řeči… a to nemluvím o vychytralých rozvadejících se manželkach, zamestnankyních atd ktere jednají jen a pouze učelove. ono je to tak snadne
![]()
@Anonymní píše:
Jo a jeste sem dejte mraky tech případu..kdy si znasilnění divenka vymyslí a nebo kdy je vše hooodne na hraně, ale zahrat to na „znasilnění“ je tak snadne a libivé…jak zminila jista německa politička při diskusi o zpřísnovaní zakonu… „no ale pak se dostaváme do situace, kdy jen a pouze žena až pak ráno rozhodne, jestli to byla noc plná vašně a nebo znasilnění“… a protože se mi takové strašné falešne obvinění taky stalo a nejen mně… vim o čem pišu. je to peklo, ktere vám zničí život. A bohužel existuje mezi vami devčatky až příliš mnoho takovych, ktere se vezou na vlne, někdy tzv. „lacino dají“ a až pak, na zaver jim přijde že to „byla blbost“ a nebo že to byl proste takový moment, nedej bože podpořeny alkoholem…a ohlasí tzv. znasilnění a už to jede: z ženy se stane obletovana, litovana, ublížena celebrita a z toho muže je ihned hakzl, deviant, zruda a jde do minimalně vazby. O nejake presumpci neviny za současne feministicke histerie nemuže byt ani řeči… a to nemluvím o vychytralých rozvadejících se manželkach, zamestnankyních atd ktere jednají jen a pouze učelove. ono je to tak snadne
Zrovna jako existuje mezi muži spousta těch, kteří se snaží, svinstvo ktere provedli, nahrát na zrovna tohle, co Ty tu říkáš. Doufam, ze to i tam vlitlo omylem.