Všude překočkováno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
9868
12.3.10 07:24

Pomoc! - překočkováno!

Nejprve musím napsat svůj vztah ke kočkám - pokud je má někdo doma nebo jsou někde venku, tak mi nevadí, ráda se na ně koukám, co vyvádí. ty domácí i podrbu.

Průser ovšem je, že v bydlišti mých rodičů, kam jezdíme s malým poměrně často, mají teď snad všichni sousedi, i ti vzdálení, kočku nebo kocoura, u jedné sousedky se dokonce na zahradě nekontrolovatelně rok co rok množí. Ale ona říká, že nejsou její. Ovšem krmí je.

Co mi na tom vadí?
Především to, že naši mají barák ochcanej těma smradlavejma chcankama od kocourů, všechny dveře, fasádu i do výšky 1m, ochcávaj i keře a stromky, které tím umrtvují, serou všude po zahradě a neobtěžujou se to už ani zahrabávat…

Doufám, že s jarem už vypustíme naše pejsany na zahradu přes celý den, tak se to zlepší. Ale taky to má svoje problémy - naše blbky „uklízí“ hovínka nejen po svým štěňátkách, ale žerou občas i ty kočičí hovna :zed:
Je jim už 7let, těžko se to už odnaučí, zkoušeli jsme to vším možným.

A teď co dělat s tou invazí koček?
Jak je od naší zahrady odradit?
Odhadem jich je tak 5 kocourů a tak 10 koček…
A už jsem zase viděla jednu břichatou :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
20662
12.3.10 07:39

Ahojky obrázku,já se musím přiznat,že kočky prostě nemusím,hlavně ten puch s těch chcanek-jak píšeš.Koťátka mi samozřejmě nevadí,ale když je už těch koček moc,tak už mi to leze na nervy.Ten sám problém kdysi měla i kamarádčina babička,měli spojenou chalupu se sousedem a ten měl milion koček,všude hovna,tráva žlutá a o tom puchu ani nemluvím. Bydleli v bytě,takže strašně rádi jezdili k babičce na chalupu.Jakékolik prosby o omezení počtu koček soused vůbec nebral v potaz.Babičce koupili dva psy,byli pořád puštění,takže kočky už přestaly chodit a pár koček prostě „zmizelo“ :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.3.10 07:49

Ahoj obrázku,
mě osobně kočky nevadí - pokud je o ně přiměřeně pečováno. Já sama mám kocoura - vykastrovaného, žije na půl doma, na půl venku - podle toho, jakou má náladu. Ale i u nás v ulici se nějak překočkovalo, takže jsem stejně jako ty měla podělanou fasádu na baráku, máme hodně nízko okna - takže i ty jsou smradlavý a já nemohla ani větrat. Jednou jsem fakt fest vytočila, koupila jsem pětilitrovou butilu sava, nastříkala ho na fasádu a parapety. A k tomu jsem koupila krabici petard a kdykoliv jsem kolem baráku viděla cizí kočku, tak u nás létaly petardy - né přímo na zvíře, ale kousek vedle. Stačilo pár ran a kočky už se u nás téměř nevyskytují - alespoň né ty značkovací :dance: :dance: :dance:
Asi to není úplně nejlepší způsob zbavování se těch smrdutých potvor, ale nic jiného nefungovalo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 08:02

tterka a nenapalo tě,že někde mají psíky kteří když tu petardu slyší tak se můžou strašně bát?! Já jsem majitelkou takového psa,kterej když slyší petardu tak se strachy počůrá…Mít tě jako sousedku tak víš asi kam bych ti petardu strčila… :wink:

Jinak já mám rodiče kteří ( bohužel) krmí i cizí kočky a tak jich maj nyní přes 30 :roll: ( když přijedu já s psíkama tak nemaj žádnou :lol: ) nemůžu je přemluvit aby nechali kočky vykastrovat,jsou to jejich mazílkové a mají je strašně rádi… Ale vykastrovaná kačka se chová daleko čistotnějí :palec: :palec: Já bych si koupila psa a kočka tam nepříjde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5532
12.3.10 08:16

Mabit, to mě napadlo, ale v okolí máme jen kočky, psíci se u nás nevyskytují, takže si s tím hlavu nelámu :oops: :wink: . A jestli majitelům koček bude vadit hluchý kocour, je to jejich problém. Mají ho nechat vykastrovat, nebo se postarat o to, aby jejich zvíře zůstalo doma a neotravovalo v okolí. Já kvůli tomu přeci nenechám děti hrát mezi kočíčíma loužičkama a hovínkama. Navíc, když kvůli tomu smradu člověk nemůže ani vyvětrat… :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.10 08:37

Petardy… hmmm to by nebylo špatný, ale bohužel taky máme psy, a Marjánka se jich bojí. leda nějaký ty bouchací kuličky. pak mě taky napadlo je zlejt, ale to zase v týhle zimě nemám to srdce, aby pak někde chcípla na zápal plic.

blbý je, že nemáme psy, který by byli přes zimu v boudě.
jsou zalezlý doma. takže když chodí ven, tak vylítnou a okamžitě jedou pod živý plot sbírat hovna :pocitac:

snad bude líp, až bude tepleji a budou venku pořád.
ale na noc stejně chodí domů, a tady u nás jsou prostě ty kočky strašně drzý :pocitac:
jeden čas v létě se mi mrouskaly pod oknem každou noc, kolem 2-3h.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 09:04

Mě teda petardy připadaj jako něco strašnýho… buďiž když to bylo jen párkrát
Já měla s malým psíkem problém,že papal psí hovínka a velkej lidský hovínka :poblion: veterinář mi řekl,že jim můžou chybět vitamínky a ty jim dodám když jim budu dávat zrající sýry ( hetmelín,smradláky)cihla je zbytečná ta nepomůže,ale vžádným případě né mazací sýry ty jsou pro psíky nebezbečný… No tak dostávali hermoš a romadarur a musím říct,že je jíst přestali tak to zkuz taky :wink: ,alespoň 1 týdně 1 ten sýr…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.10 10:10

smradlavý sýry s plísní, jo? to jsem ještě neslyšela, třeba to fakt pomůže! tyjo díky za tip!!! :hug:
a jestli to fakt pomůže, pošlu ti i virtuálního hudlana :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 11:01

hele ale ne plísněk jako nivu ta je moc slaná,ale romadur a hermelín

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 11:02

nám to na psí hovínka a lidský pomohlo tak by mohlo i na kočičí,protože kdyby jim to voněla tak se v tom vyválí…tak pak písní až tak za měsím jak to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.10 11:43

ok. no my jim dáváme granule k9, docela drahy, tak nevim, msnad nemaji malo vitaminu… :think:
a nevali se v tom, to nedelali nikdy.
nam rekli, ze to je jejich pud.
ale je fakt, ze pudove by meli jist snad jen ty psi… :poblion: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 11:49

K9 jsou jedny z nejlepších granulí,ale jsou hlavně pro velké psíky…oni jim prý posilujou kosti a kolouby ,ale jsou to fakt dost dobrý granulky :palec: Takže nehrozí jim ve stáří nehrozí,že pojdou na zadní nožičky a budou mít nemocný klouby… Já se zkusím zeptat ještě na cvičáku,jestli má někdo zkušenost s kočičíma hovínkama + pejsek co by mohlo ještě pomoct…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
12.3.10 11:51

No,nevím jestli je to jeich pu…to sppíš to jen očuchat a počůrat :nevim: zeptám se a písnu ti sem ještě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
12.3.10 12:57

Díky. Ony to dělají obě. Ne teda že by sežraly všechno. Vybírají si jen nějaké ty „exklusivní“ asi…
Ale téměř pokaždé, když je teď v zimě pustím na zahradu, aby se vyčůraly, a nechám je tam samotný, tak mi pak přijdou a ještě se olizujou a z dršky jim smrdí hovínka…
no fakt hnusný :poblion:

Venku většinou taky jen očuchají a počůrají.
Ovšem - jakmile je něco „exklusive“, tak se po tom vrhnou jak husa po flusu…
jednou mi takhle Jenny ochutnala někde u pole evidentní lidský hovno… :poblion:

Jo jsou to malý kníračky, vychovaný, poslouchají bez vodítka. Obě měly 1× štěňátka.
Tuhle neřest mají obě od asi tak psí puberty řekla bych…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5173
15.3.10 14:33

hele tak jsem se poptala kde se dalo a zkusit zrající sýry a jinak už prej neví :nevim: prej zase co nám lidem smrdí tak psíkum moooc voní :roll: a chutná :poblion: :poblion: :poblion: :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný