Pomocná síla do kuchyně ve školce

Anonymní
17.8.11 12:06

pomocná síla do kuchyně ve školce

Zdravím,

po mateřské s 2 dětmi jsem dostala možnost pracovat jako pomocná kuchařka na plný úvazek ve státní školce. Nabídli mi ale nízký nástupní plat, 9tis hrubého, jedná se o větší město na praze východ.. jak jste na tom vy, je tu také nějaká pom. kuchařka a jaké ty platy jsou?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Anonymní
17.8.11 12:14

Jsi na tom jeste dobre, tchyne to dela 5 hodin tydne a dostava 300 za tyden. Nadre se jako mezek. Pracuje na vesnici v tovarni kuchyni

• Citovat
  • Upravit
5230
17.8.11 13:27

Myslim, že za pomocnou sílu v kuchyni můžeš bejt za ty peníze ráda. U nás maj kuchařky i míň

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 13:29
Anonymní píše:
Zdravím,po mateřské s 2 dětmi jsem dostala možnost pracovat jako pomocná kuchařka na plný úvazek ve státní školce. Nabídli mi ale nízký nástupní plat, 9tis hrubého, jedná se o větší město na praze východ.. jak jste na tom vy, je tu také nějaká pom. kuchařka a jaké ty platy jsou?

Pracovala jsem jako vedoucí školní jídelny a platy jsou opravdu žalostné. Měla jsem se třemi podřízenými a vedením účetnictví dvanáct tisíc čistého, takže běs. Jediná výhoda je, že si přineseš jídlo domů. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8940
17.8.11 13:35

Kamardáka tuhle práci dělá taky za mizerný peníze, ale přesně jak píše Peggy, nosí si jídlo domů, takže přes týden tím zaplácává obědy i večeře a něco zbyde i na víkend, takže na tom jídle dost ušetří. Ona říká, že kdyby si to jídlo nenosila, tak to nedělá, ale s tím jídlem se to vyplatí :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5429
17.8.11 13:42

S tím jídlem se to asi vyplatí,ale ne všude se může jídlo nosit zadarmo domů.
Je pravda,že ve většině případů to asi jde.
Co dělala kamarádka ve 2 kuchyních tak to nešlo.Vše chtěli platit-sice se slevou,ale platit se to muselo.Nebyla to tedy školní jídelna,ale jídelna v podniku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.11 13:50

Taky pracuju jako kuchařka ve školní jídelně :hug: Já měla 9,5tis čistého.Dělala jsem normálně 8 hodin.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
17.8.11 13:52

A jídlo si domu nosim ( teda když jsem nebyla na mateřský :mrgreen: ) a fakt člověk ušetři a hlavně se s tím i počítá že si to kuchařky berou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
n.Kacka
17.8.11 14:07

Ahojky :-)

Moje maminka má na smlouvě také, že je jako pomocná síla v kuchyni. V MŠ. Nejsme hlavní město a ni přesně nevím kolik vydělává, ale 10.000 určitě ano… Ale možná to je praxí jakou má, nebo tím, že jsou tam na celou školku jen dvě.. :nevim:

Jinak s tím nošením si oběda domů… Tady v té školce to je tak, že si samy platí na sebe oběd, ale většinou si nesou něco domů - ale nesmí!! Jenže ona je to škoda vyhodit!! Správně by to totiž měly všechno vylít a vyhazovat a nějaké sběrné nádoby a to se pak někam asi vozí..?? A proč by to měly dělat? Vždyť takového jídlo, to je škody.. :roll: Takže to dělají tajně, ale vždy to je třeba každá jen jedna zavařovačka omáčky a polívky.. To je tak na dvě až tři porce.. Fakt je, že na tom se dá ušetřit.. :-) Otázkou zůstává, zda to bude vám doma chutnat :-) :nevim:
:mavam:

• Citovat
  • Upravit
Lila 12
6.2.12 22:29

Jo je to pravda i já dělám ve školní jídelně za mizerny peníze kolem deseti tisíc a to jsem pomocná kuchařka. a stím jídlem je to pravda. Kazdej si muze vzít co zbyde. ma se to snad vyhodit? Kdyby se to dalo někam vozit nebo posílat těm kdo to opravdu potřebuje njvíc tak to uděláme ale bohužel toto se kdžtak odváží dobytku i kdž ty taky potřebuji baštit :). a myslím že každej i kdž nepracuje ve školní kuchyni ví že si odnášime jídlo domu nejsou blbý. A opravdu se na tom doost ušetří. :)

• Citovat
  • Upravit
grupik
27.3.12 20:03

Vy se mate aspon mate nakou praci ja ji nemam a hledam vse je obsazeny a nemuzu cekat ale za ty penize to stoji aspon neco a dyz jsi jidlo vemete domu tak mate postarano aspon doma a klid bo ne dyt tu praci nemusite delat si najdete neco jineho co vas bavi vic nez pomocna sila v kuchyni… ;)

• Citovat
  • Upravit
327
26.1.16 09:32

Ahoj holky, jak to je aktuálně s platy jako pomocná síla ve školce? Docela by mě tahle práce zajímala…
A nevíte, kde hledat? školky jako takové na stránkách nic nenabízejí (alespoň ne ty, na které jsem koukala) a třeba na práci. cz se takové inzeráty moc nevyskytují…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
26.1.16 09:35

@Janička10 pošli životopisy do školek a uvidíš, většina ale nabírá až na začátku šk. roku.. co se týče platu, minimální, jako pomocná síla je to nejnižší platová skupina, necelých 10 tis hrubého (jestli si to dobře pamatuju)…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30309
26.1.16 09:37

@Janička10 bude to jak píše Martina. Ono i kuchařky mají platy nic moc, natož pomocné kuchařky. Životopisy, ale rozeslat můžeš, občas někdo vypadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9556
26.1.16 09:44

Známá má 9600 za 6h…pracuje od 9.45 do 15.45…
musíš jít nejlépe osobně, ředitelka naší školky „propustila“ důchodkyni, která tam pracovala a místo nabídla právě známé, která ve školce má děti. nastoupila někdy v březnu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat