Žehlení za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
žehlení za peníze
Mám prosím dotaz? Máte někdo zkušenosti se soukromým žehlením lidem? Kolik bych si měla říct? Platí se za hodinu nebo za kusy?
Moc děkuju za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co vím,tak v rodině kam jsem chodila hlídat dávala paní 100 kč za vyžehlení koše prádla,ale košile platila zvlášt,tuším 15 nebo 20 kč za kus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás na vsi je paní a ta si bere za koš 250,– a je jedno jaký je obsah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemám s tím sice zkušenosti, ale dost jsme nad tím v těhotenství přemýšlela (pořád jsme zvracela a dlouhé stání u žehlení byl horor
). Já sama bych byla ochotná dát 200-250kč za 1koš (ne nijak přeplněný) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ynax píše:
za koš - skoro plný 400,–Kč za hodně plný 500,–Kč
Fíííha
To bereš ty nebo dáváš někomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik prádla je „koš“?
Nesnášim žehlení, ale kdyby mi někdo dal 400 za vyžehlení koše, jdu do toho! ![]()
Za mě - koš = jedna pračka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás za hodinu žehlení 80-120Kč
Za vyžehlení prádla z jedný pračky bych teda 400Kč nedala, ale možná by mě začalo žehlení i bavit a dělala to na kšeft. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbanek píše:
Kolik prádla je „koš“?Nesnášim žehlení, ale kdyby mi někdo dal 400 za vyžehlení koše, jdu do toho!
Za mě - koš = jedna pračka.
My máme koš 30let starý o rozměrech 65×45 x výška 25cm, vejde se do něj 2-3 pračky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si nechávám žehlit jen povlečení, ale vím, že paní bere vše, platí se od kusu - koukni a inspiruj se. Podotýkám, že paní si jezdí pro prádlo ke mně domů a za dva tři dny mi ho zase domů přiveze, o ceně dostanu předem SMS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za velký prádelní koš - převážně dětské oblečení + pár košil, platím 200 - 250 Kč. Což mi přijde přiměřené, rozhodně bych neplatila hodinově, někdo dokáže žehlit tričko půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potápka píše:
Za velký prádelní koš - převážně dětské oblečení + pár košil, platím 200 - 250 Kč. Což mi přijde přiměřené, rozhodně bych neplatila hodinově, někdo dokáže žehlit tričko půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělala
Já si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marka76 píše:
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělalaJá si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení.
Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit