Žehlení za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
žehlení za peníze
Mám prosím dotaz? Máte někdo zkušenosti se soukromým žehlením lidem? Kolik bych si měla říct? Platí se za hodinu nebo za kusy?
Moc děkuju za odpovědi.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Co vím,tak v rodině kam jsem chodila hlídat dávala paní 100 kč za vyžehlení koše prádla,ale košile platila zvlášt,tuším 15 nebo 20 kč za kus
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás na vsi je paní a ta si bere za koš 250,– a je jedno jaký je obsah.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, nemám s tím sice zkušenosti, ale dost jsme nad tím v těhotenství přemýšlela (pořád jsme zvracela a dlouhé stání u žehlení byl horor
). Já sama bych byla ochotná dát 200-250kč za 1koš (ne nijak přeplněný) ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ynax píše:
za koš - skoro plný 400,–Kč za hodně plný 500,–Kč
Fíííha
To bereš ty nebo dáváš někomu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kolik prádla je „koš“?
Nesnášim žehlení, ale kdyby mi někdo dal 400 za vyžehlení koše, jdu do toho! ![]()
Za mě - koš = jedna pračka. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
U nás za hodinu žehlení 80-120Kč
Za vyžehlení prádla z jedný pračky bych teda 400Kč nedala, ale možná by mě začalo žehlení i bavit a dělala to na kšeft. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
barbanek píše:
Kolik prádla je „koš“?Nesnášim žehlení, ale kdyby mi někdo dal 400 za vyžehlení koše, jdu do toho!
Za mě - koš = jedna pračka.
My máme koš 30let starý o rozměrech 65×45 x výška 25cm, vejde se do něj 2-3 pračky ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já si nechávám žehlit jen povlečení, ale vím, že paní bere vše, platí se od kusu - koukni a inspiruj se. Podotýkám, že paní si jezdí pro prádlo ke mně domů a za dva tři dny mi ho zase domů přiveze, o ceně dostanu předem SMS.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Za velký prádelní koš - převážně dětské oblečení + pár košil, platím 200 - 250 Kč. Což mi přijde přiměřené, rozhodně bych neplatila hodinově, někdo dokáže žehlit tričko půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Potápka píše:
Za velký prádelní koš - převážně dětské oblečení + pár košil, platím 200 - 250 Kč. Což mi přijde přiměřené, rozhodně bych neplatila hodinově, někdo dokáže žehlit tričko půl hodiny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělala
Já si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marka76 píše:
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělalaJá si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení.
Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit