Žehlení za peníze

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
26232
17.8.11 13:11
Marka76 píše:
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělala :mrgreen: Já si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení. :think:

mě žehlení psychicky ničí, tak jsem brouzdala po netu, jestli by někdo neudělal za mě - a vono jo, hurá, hurá, pozlatit paní ruce (vlastně ne, to by se jí špatně žehlilo :think: ) :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3307
17.8.11 19:12
zoubky píše:
Marka76 píše:
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělala :mrgreen: Já si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení. :think:
Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí :wink:

Jěžíš já jsem z malé vesnice-tady by se mě lidi vysmáli a ještě klepali na čelo že nejsem normální.Taky tu lidi nepustí korunu :mrgreen: :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
17.8.11 19:20
Marka76 píše:
zoubky píše:
Marka76 píše:
Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí :wink:
Jěžíš já jsem z malé vesnice-tady by se mě lidi vysmáli a ještě klepali na čelo že nejsem normální.Taky tu lidi nepustí korunu :mrgreen: :-(

Já myslela do města poblíž nebo si zadat inzerát na netu. Podívej na neumisu, ta taky byla ráda, že někoho na žehlení našla. Určitě bys měla zájemce z většího města poblíž :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
578
17.8.11 19:47

holky koukla sem vám na profily,těm co by byly ochotny žehlit.Ale bohužel ste všechny z daleka .Jak já bych brala paní na žehlení, to je to jediný co bytostně nesnáším.A hlavně nestíhám, asi si budu muset dát inzerát a obdivuji ty co žehlí rády.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10054
17.8.11 20:51

Tak já jsem z vesnice o cca 50 lidech a jako sehnat paní na žehlení bylo teda něco. Přitom jen tu je pár ženských bez práce a bez koruny :nevim:
Sháněla jsem všude možně a nakonec pomohla náhoda.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20557
17.8.11 22:28

Všem odpůrkyním žehlení doporučuji sušičku… :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26232
17.8.11 22:32
peggy.sl píše:
Všem odpůrkyním žehlení doporučuji sušičku… :palec:

toto zařízení mě nepřesvědčilo, navíc na ni nemám místo a těžko bych pana domácího přesvědčovala, že kvůli mému výmyslu má znova nechat přestavět zrekonstruovanou koupelnu :mrgreen: radši nechám vydělat milou paní s žehličkou :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
17.8.11 22:37

holky me zehleni tky jako enjak extra nevadi, kdybych za to jeste dostala kacaky,bych zehlila jedna basen,treba u seherezady :oops: no ja jsem taky z male vesnicky,uz me to i napadlo,dat normalne inzerat na nastenku :lol: ale obavam se ze tady by spis ze me meli jen legraci,vesani :mrgreen: jinak jsem ze vsetinska,kdo by mel zajem,a mam supr vykonou zehlicku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
3067
18.8.11 10:08

Holky, já bych vám vyžehlila, já tu práci sháním. :-) Ale jsem z Prahy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12658
18.8.11 15:16
annaaaaa píše:
Holky, já bych vám vyžehlila, já tu práci sháním. :-) Ale jsem z Prahy.

hodis mi na seba do sz kontakt ? teraz este zvladam ale po porode je velmi pravdepodobne ze budem rada ked stihnem deti a pracu :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.8.11 15:54

Já taky docela ráda žehlím,ale jen to svoje :mrgreen: Dneska jsem dokonce žehlila povlečení a je to jako z mandlu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17226
18.8.11 16:00
mahdalka píše:
Já taky docela ráda žehlím,ale jen to svoje :mrgreen: Dneska jsem dokonce žehlila povlečení a je to jako z mandlu :pankac:

Já povlečení kupuji už jen krepové, které není nutné žehlit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16557
18.8.11 16:19

To jsem měla taky,ale nějak mě škrábe.A když si občas vezmu do postele psa,tak se na něm držej chlupy :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2184
26.12.12 16:46

Ahoj moje maminka bere žehleni domu tak ji dava 150kc za hodinu a jeden koš vyžehly behem dvou hodin..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2451
28.12.12 11:19

Holky taky žehlím. Pokud máte zájem, písněte SZ. Jsem z Prahy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat