Žehlení za peníze
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Marka76 píše:
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělalaJá si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení.
mě žehlení psychicky ničí, tak jsem brouzdala po netu, jestli by někdo neudělal za mě - a vono jo, hurá, hurá, pozlatit paní ruce (vlastně ne, to by se jí špatně žehlilo
)
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
zoubky píše:Marka76 píše:Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí
Jen se zeptám kde berete lidi kteří za vyžehlení platí? Mě žehlení baví,jen bydlím na vesnici-tak jen že bych si přividělalaJá si neumím představit že by mě tu někdo platil za žehlení.
Jěžíš já jsem z malé vesnice-tady by se mě lidi vysmáli a ještě klepali na čelo že nejsem normální.Taky tu lidi nepustí korunu
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Marka76 píše:zoubky píše:Jěžíš já jsem z malé vesnice-tady by se mě lidi vysmáli a ještě klepali na čelo že nejsem normální.Taky tu lidi nepustí korunuMarka76 píše:Rozhod malé letáčky se svojí nabídkou a myslím, že se někdo přihlásí
![]()
Já myslela do města poblíž nebo si zadat inzerát na netu. Podívej na neumisu, ta taky byla ráda, že někoho na žehlení našla. Určitě bys měla zájemce z většího města poblíž ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky koukla sem vám na profily,těm co by byly ochotny žehlit.Ale bohužel ste všechny z daleka .Jak já bych brala paní na žehlení, to je to jediný co bytostně nesnáším.A hlavně nestíhám, asi si budu muset dát inzerát a obdivuji ty co žehlí rády.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Tak já jsem z vesnice o cca 50 lidech a jako sehnat paní na žehlení bylo teda něco. Přitom jen tu je pár ženských bez práce a bez koruny ![]()
Sháněla jsem všude možně a nakonec pomohla náhoda.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
peggy.sl píše:
Všem odpůrkyním žehlení doporučuji sušičku…
toto zařízení mě nepřesvědčilo, navíc na ni nemám místo a těžko bych pana domácího přesvědčovala, že kvůli mému výmyslu má znova nechat přestavět zrekonstruovanou koupelnu
radši nechám vydělat milou paní s žehličkou ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
holky me zehleni tky jako enjak extra nevadi, kdybych za to jeste dostala kacaky,bych zehlila jedna basen,treba u seherezady
no ja jsem taky z male vesnicky,uz me to i napadlo,dat normalne inzerat na nastenku
ale obavam se ze tady by spis ze me meli jen legraci,vesani
jinak jsem ze vsetinska,kdo by mel zajem,a mam supr vykonou zehlicku
![]()
- Citovat
- Upravit
Holky, já bych vám vyžehlila, já tu práci sháním.
Ale jsem z Prahy.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
annaaaaa píše:
Holky, já bych vám vyžehlila, já tu práci sháním.Ale jsem z Prahy.
hodis mi na seba do sz kontakt ? teraz este zvladam ale po porode je velmi pravdepodobne ze budem rada ked stihnem deti a pracu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já taky docela ráda žehlím,ale jen to svoje
Dneska jsem dokonce žehlila povlečení a je to jako z mandlu ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
mahdalka píše:
Já taky docela ráda žehlím,ale jen to svojeDneska jsem dokonce žehlila povlečení a je to jako z mandlu
Já povlečení kupuji už jen krepové, které není nutné žehlit ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
To jsem měla taky,ale nějak mě škrábe.A když si občas vezmu do postele psa,tak se na něm držej chlupy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj moje maminka bere žehleni domu tak ji dava 150kc za hodinu a jeden koš vyžehly behem dvou hodin..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky taky žehlím. Pokud máte zájem, písněte SZ. Jsem z Prahy ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit